אתר תיאטרון הצלליות והבובות של גינת

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

האתר חביב מאוד וגם ההצגות והבובות שאת עושה, אשמח אם תעשירי אותנו גם בידע שלך כשם שהפורום מעשיר אותך...

שלום רב גינת ../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
בעבר ניסיתי לשלוח לך מייל לפי הכתובת שהיתה באתר הקודם שלך...זה עם הרקדנית ולהזמין אותך להצטרף אלינו אלא שכל הזמן קבלתי מייל חוזר שהכתובת שגוייה כך שאני מאווווווווד שמח לראות שאת איתנו פה למרות שלא הצלחתי להזמין אותך באופן אישי. ברכות על האתר החדש שלך
מתוק ביותר!!! תודות על המחמאות לפורום
( הופתעתי לגלות שאת נכנסת וקוראת בו עוד לפני שכתבת ) כפי שכתבה חבובית, אין לי ספק שעכשיו אחרי שיצאת לאור תוכלי גם את להעשיר אותנו מניסיונך הרב

גינתב

New member
תודה רבה למברכים

זה באמת נחמד אצלכם.הוספתי היום הודעה באתר ורק עכשיו גיליתי את התגובות החמות. ניסתי לשנות את שם המשתמש באתר ולא הצלחתי (ה"גינתב" המוזר הזה). גם לא ברור לי למה השם שלי בשחור כהה. מישהו יודע להסביר לי איך לשנות? תודה

הי גינתב ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

ככל הידוע לי בימים האחרונים היו בעיות רבות בכל הפורומים של תפוז בשל בעיות בשרת ויתכן שזו הסיבה שלא הצלחת לשנות נסי שוב עוד יום - יומיים ואם עדיין לא תצליחי אז את תמיד יכולה להרשם שוב בשם חדש... לגבי עניין הצבע - את בצבע שחור כמו כל שאר חברי הפורום!!!! אני צבוע בכחול רק בגלל שאני מנהל את הפורום ואילן סביר, דבי, עומרי וחבובית - יפעת באדום בגלל שהם תומכי הפורום ומהווים בעצם חלק מצוות הניהול.

למעלה