אתר תיקים באפלה בעברית

amarsarit

New member
אתר תיקים באפלה בעברית../images/Emo35.gif

לא, זאת לא שאלה אם יש אתר כזה או לא.. בשנתתת 2002 הפקסתי לעדכן אתר תיקים באפלה פעיל מאוד , בעברית לחלוטין עם חומר קמורי מתורגם לגמרי שלי. הוא כלל הכל- אני לא בטוחה אם חלקכם יכירו או לא. לא מזמן עלתה בי שאלה - לא חבל שכל המידע על תיקים שיש לי או מסוף שנות התשעים על המחשב יילך לעזאזל? ולא חבל על האתרשלא ממשיך להתעדכן? מעניין אותי לדעת, את כמה מכם יעניין אתר תיקים באפלה בעברית- עם הכל? מדריכי פרקים, אמנות דיגיטלית, ביוגרפיות של הדמויות וכו'? אם זה כן- זה עוד עלול לקחת קצת זמן. זה בגלל שאין לי חיבור קבוע לאינטרנט - מצב עצוב לפריקית של מחשבים :( אני אמשח לקבל תשובות ודעות, ולדעת האם מישהו זוכר את האתר .. (?) ביי בינתיים :) שרית

אם אני לא טועה יש פה מישהו שעובד על

אתר כזה כמו שציינת. אולי הם ירצו את החומר...

דuדu

New member
מצויין!!!!!../images/Emo6.gif

אני יהיה הבן אדם הכי מאושר עלי אדמות!!!!! את לא יודעת כמה זמן אני מחכה שיצא את של תיקים באפלה בעברית , פשוט אני לא הכי טובה האנגלית וקשה לי לקרוא תקצירים של פרקים כדי לבדוק אם ראיתי את הפרק או לא...ואם יהיה אתר של תיקים באפלה בעברית זה יהיה הכי טוב שבעולם!!!!!

LoLo16

New member
אם אף אחד אחר לא כבר עושה,

אולי אני אעשה בהמשך החופש.

Ice Age

New member
הי שרית!

זוכר גם זוכר. האתר שלך היה מקום מפלט לא רע אחרי שהאתר של ירעם ירד. מה המצב?

orityemini

New member
היי שרית!

בטח שזוכרים את האתר שלך. לגבי האתר של ירעם, יש עכשיו בינתיים בעיות טכניות עם העלאת האתר ולמען האמת אני צריכה לדבר איתו שישלח לי עוד חומר כך שזה עלול לקחת עוד זמן. אורית.

yoooni

New member
אני אשמח לעזור, ויש לי גם הצעה

אז ככה: מנהלי פורומים בתפוז רשאים לקבל שטח איחסון של 100 מגהבייט לבניית אתר לפורום שלהם. כיוון שאני מנהל פורומים בתפוז, נוכל, כמובן עם הסכמה של אדם (מנהל הפורום), לבקש שטח איחסון לפורום הזה, ואני אוכל לקבל גישה ולעזור בבניית האתר והעלאת החומרים... אם ההצעה נראית לך, ידעי אותי, ובקשי את אישור אדם

DarlingAdam

New member
אני?

אני *אשמח* מאוד. כבר הצעתי למישהו בעבר. נראה לי מאוד הגיוני שמאחר וכבר יש פורום, יישב איתו אתר ולכולנו תהיה שמחה וששון. פשוט אין לי זמן\יכולת\אפשרות להרים אתר בעצמי :)

milki123

New member
היי שרית.

אני זוכר את האתר שלך. המקום בו נחשפתי לראשונה :) אחלה אתר היה.

וואי אתר תיקים באפלה?!

סוף סוף...אני שונאת באנגלית! אם היה בעברית זה היה מה זה טוב!

K o H a N i M

New member
בזמנו הדפסתי את כל האתר שלך כמעט!

אלו היו הימים האחרים, שבהם בכל מקום שהיו מתנוססות להן אותיות הקודש "תיקים באפלה", היו זוכות לנחת ידי עליהם. אז כן, זוכרים אותו. ועדיין יש לי אותו מודפס, ולמען האמת, לא מזמן ממש עלעלתי בו ונהניתי מה..."פעם" שבו. את מוזמנת להעלות אותו שוב. ואני שי, אגב, אם הספקתם לשכוח. נ.ב.ב. אני ב"חופש" [בין הזמנים למי שמכיר ת'מושג], ובעקבות התקופה, וההזכרוןת בשרית ובמפגש שהיה לנו בסינמטק, ברצוני להציע את שירותי לאלו מכם שהיו ודברו לפני כמה חודשים על פגישונת. הפיאט עדיין חיה ונושמת אם כי זה כבר הפך ללא בטיחותי להסיע בה יותר מ4 אנשים כולל הנהג. באמת. עד כאן. לעת עתה. צום קל ומועיל למי שצם. ויום קל ומועיל למי שלא.

1Shir

New member
באמת תתעוררו! לגבי המפגש-

יש למטה שרשור מפגש ואף אחד לא מגיב אליו. נכון שהוא לא קופץ, אבל זה לא משנה, כי אף שרשור לא קופץ, וכי בכלל אין לנו שרשורים חדשים! (שזו כבר נקודה אחרת למחשבה) בבקשה תגיבו ותכתבו האם אתם רוצים להיפגש, מתי אתם רוצים להיפגש, איפה אתם רוצים להיפגש, כי נראה לי שיהיה נחמד לארגן משהו, ועכשו כולם בחופש, אז בואו ננצל את זה.

blagen

New member
אני די חדש אבל...

אני גם אשמח לעזור. אני די טוב במחשבים אבל אין לי ידע מיוחד ב-HTML וכדומה.

אם צריכים עזרה בפלאש

אני מוכן לעזור לכם בפלאש. ככה אם כל אחד יתרום משהו יהיה לנו אתר שלם ויפה.

דuדu

New member
מה נסגר עם האתר?

הוא כבר יצא?? אם כן מה הכתובת? סורי שאני לא יכולה לעזור פשוט אני לא ממש טובה בדברים באלה של בניית אתרים...

למעלה