אתר תפוז שוב מחליף ידיים, נראה איך זה ישפיע הפעם, אם בכלל

choo

Active member
(מצטער, אין לי קישור לידיעה באתר ללא תשלום)
הרוכשת היא חברה בשם bizportal, שמתעניינת בלעשות כסף, בשוק ההון, השקעות וכדומה. הם מתכננים להשקיע בפורומים רלונטיים ובפורומים שעדיין סוחבים הרבה תנועה. לא ברור לי כמה הפורום שלנו יעניין אותם - נקווה שלפחות לא יפריעו....

user32

Well-known member
מנהל
מעניין. מראה על ניתוח שגוי מצד הפרודקט/UX (אם בכלל יש להם מישהו כזה) שלא השכיל להבין שה"קילר פיצ'ר" של תפוז היה השרשור עץ והדברים שהזכרת.

זה יותר מזה, הם ניסו כביכול לשחזר את העץ במערכת הנוכחית, אבל איכשהו זה יצר רק בלבול, כשתגובות נכנסות בדפים קודמים ואין לך שום אינדיקציה איפה לחפש את התגובות החדשות שבשרשור. גם כשכבר מצאת אותן, קשה להבין לאיזו תגובה הן מגיבות, אם הן לא ממש אחת אחרי השנייה.

Nuke1985

Active member
מדהים שהם (אנחנו) עדיין סוחבים כל כך הרבה שנים. מאחל להם עוד 25 שנה לפחות.

לא ממש מדהים לדעתי, אם אתה רוצה לנהל דיון ב"קהילה" או קבוצה מבוססת עניין שהוא אנונימי אין לך ממש אלטרנטיבה בישראל, אם רדיט ישפרו את התמיכה שלהם בעברית (כלומר שפות RTL) אני חושב שהאתר הזה בסיכון רציני (אבל אנחנו מקסימום ייכולים לעבור עליו).

Nuke1985

Active member
יוצא לי לקרוא בביזפורטל, אתר סבבה שלטעמי יותר מעניין מהשחקנים הגדולים (גלובס, דה מרקר, כלכליסט), בוא נקווה שזה בגלל שהוא מנוהל בצורה יותר טובה ואז תפוז ינוהל בצורה יותר טובה. מעניין גם מתי הם ישלימו את הרכישה ואז נוכל להציף מחדש את הבעיות, הם אמרו שהם יגייסו אנשי פיתוח אז זה סימן טוב.

user32

Well-known member
מנהל
תודה. זכרתי שהיה קשר ושותפות של ביזפורטל ותפוז, רק לא את ההקשר המדוייק.

למעלה