|*| אתר VOD [חינמי] לחגים..

rafid1

Active member
מנהל
נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
ואחרי החגים זה בתשלום?

אתרים כאלה זה נחמד. ואני עוקב אחרי כמה כאלה כבר תקופה, שכבר לא פועלים יותר. הבסיס זה טורנט וקודי. דרך הקודי גם בקלות מורידים כתוביות בעברית.

rafid1

Active member
מנהל
לא כאן. אתה מול שרת (גם ניתן לבחירה), לא p2p.
מה יהיה אחרי החגים (של הרוסים) - אלוהים יודע....

רוב הזמן נח

Well-known member
לא כאן. אתה מול שרת (גם ניתן לבחירה), לא p2p.
מה יהיה אחרי החגים (של הרוסים) - אלוהים יודע....
אחרי תקופה של ניסיון, זה נראה שבשרתים הם כאילו עושים לך טובה שנותנים מקורות, כשבמקביל דרך הטורנט יש לך הורדות בשיא המהירות ללא בעיות.

rafid1

Active member
מנהל
זה ממש לא רלוונטי לצפיה. כל עוד השרת מאפשר קצב מספיק והותר לצפיה חלקה - זו מטרתו העקרית. להורדות - לך לכלים אחרים ומהירים יותר.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה ממש לא רלוונטי לצפיה. כל עוד השרת מאפשר קצב מספיק והותר לצפיה חלקה - זו מטרתו העקרית. להורדות - לך לכלים אחרים ומהירים יותר.
זה העניין. שאין כל כך. בהתחלה בקודי היו מלא מקורות של שרתים. אחרי זה פתאום השרת רוצה שתרשם אליו בשביל לצפות. או נותן לך בקושי 720P בלבד. כשבמקביל בטורנט יש פול HD בלי כל הבעיות.

פעם אחרונה שהיו לי בעיות באקסודוס ונמאס לי שאין מקורות או שהם איטיים מידי, הלכתי ליוטיוב ובכמה דקות
מצאתי מדריך לבילד. בבילד הזה היתה הרחבה בשם ויקטורי. אגב, חיפשתי עליה בגוגל ואין על זה כלום. גם לא הצלחתי למצוא הורדה שלה בנפרד.

ההרחבה הזאת משלבת בין מקורות משרתים לבין מקורות מגנט שזה טורנט. מאז כבר אולי שנה אני משתמש בזה. הכי מוזר שהיה לזה עידכון. עדכנתי ואז ההרחבה ויקטורי נעלמה. אז חזרתי לבילד לפני העידכון.

עובד נהדר. מזרים טורנטים מכל מיני אתרים. והכי טוב שהסרט בסוף נשמר אצלך. צילום מסך (101202) .png

נערך לאחרונה ב:

rafid1

Active member
מנהל
ולכן טוב שלצפיה בלבד - אין צורך בכלל בהתעסקות עם "מקורות" - בעת שימוש באתר/שרת הזה!

נערך לאחרונה ב:

rafid1

Active member
מנהל
לא נראה לי שיש להם זירה עם השפעה ברוסיה...

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
לא נראה לי שיש להם סיכוי/השפעה ברוסיה...
לכל מדינה יש את הגורמים הרישמיים שלא אוהבים שיש צפיה חינם בסרטים וסדרות. זה הרי הפרת זכויות יוצרים בסיסית בכל מקום.

והם גם דוחפים כל מיני פרסומות. בניסיון הקצר שלי עם האתר הזה נפתחו לי כל מיני דפים של פרסומות שלחצתי שם לראות סרט.

למעלה