את אחי אנוכי מבקש!

את אחי אנוכי מבקש!

בס"ד אֶת-אַחַי אָנֹכִי מְבַקֵּשׁ (בראשית לז, טז) שלום לכם אחי ואחיותי היקרים, אני כותב אליכם, לא מפני שיש בי כח לכתוב, אלא מפני שאין בי כח לשתוק כבר. הקרעים בעם ישראל, העם שלנו, הולכים ומחמירים, לאט אבל בטוח אנו מושכים עצמינו אל תהום, שמי יודע אם בכלל אם נצליח לצאת ממנו בסופו של דבר. ישנו חוסר רצון להכיר, לדעת, לדון ולהבין את הצד השני, הניתוק הזה מושך אותנו לכיוונים של שנאה, של ניכור. אני מניח שהדברים שנכתבו עד עתה, ידועים לכולם. מועצת הנוער העירונית שלנו, בנתה ערב שבת שכל כולו היכרות, כל כולו אחדות ואהבת חינם. אני קורא לכם, אחי ואחיותי היקרים, יש בנו רצון להכיר אתכם, לדון איתכם, להבין אתכם, גם אם אתם חושבים שאין לנו על מה לדבר, גם אם אתם חושבים שאנו יותר מדי רחוקים, בואו לדבר על זה! השבת בנויה על פי מיטב המסורת היהודית, המסורת שמחברת אותנו מאז ומתמיד, אתם מוזמנים להכיר את השבת מצד אחר. לאחר ארוחת השבת אנו נתחלק לקבוצות שידונו בנושא המרכזי של השבת "מהות השבת", נציג את הצדדים השונים, וננסה לדון ולראות, האם יש סיכוי שנגיע לעמק השווה? לאחר מכן נתכנס לפורום של שאלות ותשובות, שבה תהיה לכם האפשרות לשאול את השאלות שתמיד רציתם לשאול ולא היה לכם את מי. אני מבקש מכם, כדי שנוכל לדון בצורה האמיתית ביותר, כדי שנוכל להכיר האחד את השני, אנא הצטרפו אלינו לערב שבת הקרוב. את אחי אנוכי מבקש, אתם אחי ואחיותי, אתכם אני רוצה לפגוש, אתכם אני רוצה להכיר. אם ברצונכם לשאול שאלות נוספות, או סתם להעיר הערות ולהאיר הארות, אתם מוזמנים ליצור איתי קשר ב [email protected] אני מקווה שנפגש, שמעון.

MS6

New member
חשבתי בהתחלה שמדובר בהודעת שואה...

הכותרת לא מתאימה לתוכן...

הכותרת מתאימה...!

את אחי אנוכי מבקש, לא מדובר רק בגאי ההריגה על אדמת אירופה, לא מדובר רק כשקוראים דברים נוראים לעמינו, מדובר גם שהכל בסדר, פחות או יותר, אבל דבר אחד חסר, את אחי אנוכי מבקש, שיתקרבו שיבואו שילמדו שידברו שיסבירו שיתנו שיקבלו וכו'... שמעון.

למעלה