את ארגנטינה מישהו משוה לארה"ב...:

אלון 58

New member
את ארגנטינה מישהו משוה לארה"ב...:

ידיעות בעתון מעריב מהבוקר ובאתר וואללה,מדברות על כך שנשיא ארגנטינה,נסטור קירשנר,אמור לפרוש מכהונתו,ושרעיתו,כריסטינה קירשנר,אמורה להתמודד על הנשיאות בבחירות הקרובות. ההשואה שעושים בעתונים ובאתרי האינטרנט לארה"ב,היא בזה שמקבילים התמודדות זו למה שקורה אצל הזוג הנשיאותי האמריקני,הילארי וביל קלינטון,שלאחר סיום שתי הקדנציות של האחרון,מנסה רעיתו גם היא ומתמודדת על הנשיאות. בתקופה האחרונה אני מתרשם שאין הרבה מידע חדשותי מארגנטינה,ואני מחפש מידי-פעם.חברי הפורום החיים בארגנטינה מתבקשים להעביר לנו ידיעות חדשותיות משם,אם הן נראות להם/ן,ואני חושב שכל דבר יכול לעניין אותנו וליצור עוד נושאים לדיון.

lailaein

New member
חדשות מארגנטינה

טוב האמת שפה דיברו על ההתמודדות של כריסטינה אבל לא יותר מדי. מה שכן יש בחדשות ובכל תוכניות הבוקר זה כדורגל כמובן היום ארגנטינה קולומביה וכמה עולה חולצה של רונלדיניו וכמה של מסי ומה שממלא את החדשות כל יום בסיפור חדש זה השודים שמסתיימים ברצח בדם קר של אנשים פשוטים. אני גרה בצ'קו ככה שפה למזלי לא קורים הרבה דברים כאלה. בתוכניות הרכילות מדברים כל היום על BAILANDO POR UN SUENIO של טינלי ועל GRAN HERMANO FAMOSOS שהאמת כבר נמאסו. ובדיוק ברגע זה מדברים על השחקנים הכי חתיכים בקופה אמריקה שזה כן מעניין...... אם יש משהו ספציפי שמעניין אתכם לדעת תגידו.

וואו לילה! אולי תעדכני אותנו מידי פעם?

כמו "מבט לחדשות" מה קרה עם הבחור שחשדו בו כאנס ורוצח אמו?(זה היה ב"קלארין, שהבטחתי לא לעיין בו יותר לאחר המלחמה אבל מידי פעם קוראת...) יש משהו חדש לקראת יום הפיגוע בAMIA ?

lailaein

New member
לגבי facundo macarron

אין חדש חוץ מזה שגילו פתאום שהוא בכלל הומו ואבא שלו לא ידע ובכלל כל המקרה הזה לא מובן, כל שני וחמישי מאשימים מישהו אחר. לדעתי זה הבעל בכלל.

lailaein

New member
תחנות מארגנטינה

http://www.sitiosargentina.com.ar/tv-online/index.htm

adamwolff

New member
שאלה חשובה ודחופה!! חייב עזרה!

אני מחפש פאב באזור המרכז שישדר את המשחק של ארגנטינה-ארה"ב הלילה. לא בא לי לראות את המשחק מול מסך מחשב קטן
מישהו יודע? VAMOS ARGENTINA!!

lailaein

New member
נגלה לו את התוצאה ???? ../images/Emo3.gif

נראה לישבשום פאב לא תראה ארגנטינה -ארה"ב הלילה

למעלה