את בני הזוג שלכם..

Cobe Anan

New member
את בני הזוג שלכם..

אתם מעדיפים לשמור לעצמכם, או שאתם אוהבים לראות אותם `מתערבבים` בחבר`ה שלכם? נורא שמחתי לגלות שדקלה בקשר טוב עם ידידה שלי, חודש אחרי שגיליתי שהיא גם בקשר טוב עם חבר שלי.. אני מסתדר טוב מאד עם החברים שלה, אבל לצערי לא הגעתי עדיין למצב שאני מצ`וטט איתם סתם ככה.. איך זה אצלכם?

Zoharrr

New member
האמת

אני ואלכס לא מספיק ביחד בשביל שאני אענה על זה כמו שצריך... לי יצא לצאת איתו ועם החברים שלו וידידה ממש טובה שלו ממש הפכה בין רגע למישהי שאני בקשר אחלה איתה,אבל הוא עדיין לא הכיר את החברים שלי וכמו שאני מכירה את אלכס הוא לעולם לא יתערבב בהם כמו שאני יתערבב בחברים שלו. כי אני מין טיפוס כזה שמסתדר עם כולם וקל נורא להתחבר אליי(ברובד המאוד מאוד מסויים שאני בוחרת להראות) ואלכס יותר ביישן ממני,אני מוכנה להתערב שכשנצא עם החבר'ה שלי הוא כל הערב יהיה דבוק אליי,ואין לי בעיה עם זה. אני גם חושבת שיש גבול שצריך לשמור עליו,אני לא יהפוך לחברה הכי טובה של אחד מהחברים שלו כי אח"כ כשנפרדים זה מעמיד מישהו במקום לא נעים.

אני מפרגנת..

אז הם תמיד אוהבים אותי כהחברה של.. אין לי שום בעיה לדבר איתם.. אנחנו יוצאים ביחד.. אמנם פעם ב.. אבל אין שום דיסטנס או אי נעימות בנינו..

בכיף... אבל עם גבול..

זה חשוב שהחבר'ה יכירו את הבן/בת זוג לדעתי וזה כיף שמתערבבים ומסתדרים ביחד. אבל יש את הגבול שכבר מתחיל להיות לא כיף אם חבר שלי פתאום הופך להיות ידיד (הכי) טוב של חברה שלי
אבל בגדול אני מתה על זה שמתערבבים כולם =]

זכוכיות

New member
וב, החבר הכי טוב שלו

עוד מכיתה א' ועד היום, הוא הידיד הכי טוב שלי. אתם לא מתארים לעצמכם כמה מסכן הוא כשאנחנו רבים :) דרכו אגב, הכרתי אותו... ולא רק אני אלה גם כל החברים שלי- הוא פשוט "נכנס" לחבר'ה שלי ושל אותו חבר ידיד\חבר טוב... אז אנחנו בעצם חולקים את אותם החברים.

Piren

New member
אין לי בעייה עם זה

אבל זה גם לא ממש פקטור בשבילי.. מעולם לא חשבתי שאני צריך להתחבר עם החברים שלה, ושהיא צריכה עם שלי. בתכלס היא מסתדרת מצויין עם שלי, אבל אני בקושי מוצא עניין בחברים שלה (כולם נשואים, או בדרך להנשא, עם ילדים או עם ילדים בדרך .. בעע), אז אני לא ממש התחברתי עם אף אחד מהם.

Piren

New member
לא נראה לי הבנת מה אמרתי

הם נשואים - אני לא. קצת קשה למצוא מכנים משותפים בינינו בגלל ההבדלים בגיל וה"מיקום"\שלב בחיים. העובדה שאני סולד מנישואין עצמם, מתוך היותם קונספט דתי, לא קשור לכאן בכלל.

אם היה לי בנזוג,

הכי הייתי רוצה שיתערבב עם החברים שלי הכי כיף זה יציאות משותפות, ושיש אהבה בין האהבות שלי בחיים

itai 20

New member
ברור שפנטזיה של גברים

זה שהבחורה שלהם תהיה האולטימטיבית לשבת איתו ועם חברים שלו על PINT טוב... אבל אין מה לעשות כ"א צריך את הזמן שלו רק עם החברים שלו אתה לא יכול לדחוף אותה כל יציאה ביחד..... אני מאוד אוהב להתערבב הפריע אצלי שעם האקסית שלי לא היה לי יותר מדי דיבור עם החברות שלה יש דברים שלא תלויים בך...

למעלה