את גליון ראש השנה

ToMeTiN

New member
את גליון ראש השנה

"לא נפסיק לשיק הזמרות הצעירות ששיחקו אותה השנה, באאוטפיטים שירעידו את הבמות" חוץ מרונה יש את אפרת גוש, מאיה רוטמן ותמר אייזנמן.

SheIIy

New member
איזה יופי!!

סוף סוף רואים אותה... קצת אחרת. מחכה לראות אותה עם שמלה

אני דווקא אוהבת מאד את הסגנון הפשוט מפעם

למרות שאני מבינה את הכיף בלהתלבש להופעה, וכמובן שהמוסיקה לא נפגמת בגלל זה. ומצחיק לראות את רונה לובשת דברים חדשים (נעליים עם יהלומים מפלסטיק!). ובכל זאת אהבתי לראות את רונה באה בג'ינס, אולסטאר וקוקו, אני חושבת שזה גרם לה להיראות מאד בטוחה בעצמה, בדרך צנועה כזו. יש רק אותה ואת המוסיקה וזה מספיק. זה גם משתלב יפה עם הביישנות מפעם, ואולי עכשיו כשהיא התחילה להיות יותר פתוחה ופטפטנית על הבמה זה לא מתאים יותר. ובכל זאת אשמח לראות מדי פעם ביקור של הקוקו הנמוך משכבר הימים.

rozalinda22

New member
ובנוסף, רונה מופיעה ב"לאישה"

בעחמוד האחרון של אחד הגיליונות של יום כיפור [הם הוציאו 2 משום מה
] ויש שם תמונות מהחיים שלה. מקסימה מקסימה מקסימה!:) אני אנסה לסרוק יותר מאוחר, אם המחשב עם הסורק לא ישבוק חיים לפתע כהרגלו.

SheIIy

New member
באיזה מהם..?

אני שוקלת ללכת ולקנות את כל המגזינים שיש.. אני לא יודעת איך אשרוד את כל יום כיפור :(

רעוּת

New member
את מוזמנת לקרוא במקומי את

"סטטיסטיקה ושיטות מחקר", או לחילופין "נושאים מרכזיים בפסיכולוגיה" (זה רק 400 ומשהו עמודים! איזה תקציר מטורף) |מתאבד|

rozalinda22

New member
את קונה גיליון אחד ומקבלת שניים

באותו מחיר:) זה בא באותה שקית, יש כתבות שונות ותשבצים וכאלה במיוחד ליום כיפור [שיהיה לכולם מה לקרוא:) חמודים
]

SheIIy

New member
יוהו.

רעות - מפתה. מאוד מפתה. תני לי לחזור אלייך בקשר לזה..

רעוּת

New member
יש אופציה נוספת-

הספר תרגול בית, שיש בו 500 עמודים, אבל אם את לא כותבת ביום כיפור זה יכול להיות בעייתי
. וגם אם את רוצה לא לאבד את שמחת החיים שלך זה יכול להיות בעייתי
.

SheIIy

New member
לא כותבת.

בואנ'ה, את ממש עושה חיים בלימודים שלך, אה? איך זה שעוד לא התאבדת?

רעוּת

New member
אני אגיד לך איך זה-

כי רק אתמול קלטתי שהמבחן שיקבע את עתידי הוא עוד 3 שבועות, ועוד לא התחלתי ללמוד אליו
כלומר, היה חודש וחצי שבו כולם חרשו ואני לא
לכן הם במצב התאבדות יותר מתקדם משלי. אה, וגם כי הם חרשנים ולחוצים כמו רוב הסטודנטים לפסיכולוגיה. (או שבגלל זה הם למדו ואני לא? כלומר, יש כאן קשר סיבתי מעגלי בין A ל-B?) אז אמרתי לאמא שלי שאולי אני לא אגש וזהו, כי חבל. אז אמא צעקה עלי ואמרה לי שאני מטומטמת (במילים עדינות יותר) ושעדיף שאגש ושיהיה לי ציון כלשהו על לא לגשת כלל, או מה שהיא התכוונה באמת- "לא זורקים 3000ש"ח לפח, תסמני ג' בכל התשובות כמו שעושים בפסיכומטרי"
.

למעלה