את האושר היומי שלי

את האושר היומי שלי

חוויתי תוך כדי בילוי עם בני. היום היינו לבד מהבוקר ופשוט מאז שהיינו ביחד באילת לפני לפני שבועיים לא היתה לנו הזדמנות לבלות רק שנינו(אישתי היום בעבודה). מה אומר ומה אגיד פשוט היה תענוג. הוא גודל והופך לפושטק אמיתי. ואיזה פה יש לו,אלוהים יישמור. מה שטוב אצלו שהוא לא מוותר על שנת הצהריים שלו וכך מצאתי את עצמי חוזר הביתה לבקשתו לישון. עכשיו אני נח ומנסה להשכיח מאישתי היקרה את הסוף הנורא שקרה לאוגרים שלנו הלילה. הם נפטרו ועברו לעולם שכולו טוב(אני מקווה בשבילם). מזלי הגדול שזה קרה בגלל אישתי ולא בגללי אחרת מה היא היתה עושה לי?! אז כמו שאתם מבינים היא לקחה את זה קשה ואני אומר -כפרה ,אין מה לעשות,אם הילד יישאל איפה הם נגיד לו שהם מטיילים ונביא לו שניים אחרים בתקווה שנמצא את אותם הצבעים. יאללה,שיהיה לכולנו שבת שלום שקטה וללא מריבות. רק אושר ושמחה ביי

ברונטית

New member
אז למה?? קשה לי להבין ../images/Emo41.gif

אז אם אתה מכריז שזה האושר היומי שלך - מדוע לו "תנהיג" אושר כזה לעצמך פעם או פעמיים בשבוע??? מדוע לא תעשה מנהג של קבע לקחת את ילדך פעם או פעמיים בשבוע (ללא קשר לשעות עבודתה של אישתך) ותהפוך לך עוד ימים למאושרים כאלה??? בטוחה שבנוסף לאושר שלך - אישתך עצמה תהנה מהקטע לא פחות ואולי אפילו כפול: פעם אחת בגין זה שהיא תהיה קצת יותר חופשיה לענייניה הפרטיים, ופעם אחת בגין זה שהיא תהנה לראות אותך - מבלה זמן איכות עם הילד... חשבת על זה?

מתולתלת

New member
טל טול

תגיד יש אושר גדול יותר מילדינו???????????? ומה היא עשתה לאוגרים שהם מתו "המסכנים" העיקר שבת שלום ואני את הקפה בלי סוכר
להתראות מחר בצאט

תלתול יש לך טעות,

קודם כל יש אישור מענת שיציאה במוצ"ש שוות ערך ליציאה הערב. שנית,יש לי הפתעה בשבילך: אנו יוצאים היום בערב, נה נה נה נה נה סתם אני מתגרה.... אז אני יוצא הערב אחרי המון זמן שלא יצאנו ומי יודע אולי אפילו נהנה מזה?! ולגבי האוגרים לא בפורום רחב כזה. אז שבת שלום שקטה ומהנה. ביי ודרך אגב אני שותה עם 1 סוכרזית ביי

מתולתלת

New member
זה לא פייר

תמיד לי יוצא להכין את הקפה ותמיד אומרים לי שהוא לא טעים חבל לכם על הזמן ואני דורשת לדעת מה קרה לאוגרים במייל

dave41

New member
פעמים בשבוע

אני אכן מקדיש פעמים בשבוע באופן קבוע לבילוי עם בני.מגיע בשעה סבירה.מנתק הפלאפון ואז..רק הוא ואני.באולינג,סרטים,ים,ברכה רק שנינו. כך מזה מספר שנים. לא מותר והוא לא מותר. אז..מומלץ.. דייב נ.ב. אנחנו גרושים חמש שנים:)))

מתולתלת

New member
גדול אתה

אני מאמינה שאם היה אפשר היית עושה יותר את כולנו כאן בפורום מחזיקים העוללים שלנו ברוך הבא מתולתלת

dave41

New member
תודה..האגו רוצה לתפוס מקום..

תודה על המחמאה. אני נהנה מידי פעם לקפוץ ולקרוא ..זה מלמד אותי הרבה. הלואי שהייתי מצליח לחבר בין הידע למעשה.להיות מודע כל הזמן..ואז לתת לעצמי ולסביבה.. עד אז,אשמל לחלוק איתכם חוויות

בילוי עם ילדים

אם לא ההודא(ע)ה שלך בסיום תגובתך שאתה גרוש 5 שנים הייתי מצמידה לך את התואר אב השנה
ועל כן נשאלת השאלה למה אתם מקבלים שכל רק אחרי הגרושים הרי אם לפני כן היית צריך להתפנות פעם בשבוע כדי לבלות אם הילדים בודאי היית מרויח הרבה יותר ובאותו ענין נכון שהתירוץ הוא החופש הגדול אבל כבר 10 ימים אני מבלה עם ילדי בביתעושים ביחד המון דברים שבאילוצי היום יום אין להם זמן וההנאה היא הדדית מומלץ בחום לכל האבות והאמהות

מתולתלת

New member
ממש לא נכון

אולי הילדים שלך בחופש 10 ימים שלי חודשיים בבית וזה לא נכון שמקבלים שכל רק אחרי הגירושים אלה הם האילוצים והוא מנסה לעשות אותם יותר טוב אני חושבת גם שאם הייתי מתגרשת וילדי לא היו בחזקתי הייתי עושה את הטוב ביותר עבורם בשעות ובימים שיש לי ולא הייתי מבזבזת אותם על סידרי היום יום ולגבי החופש הגדול העונש הגדול עשינו את כל אלה בהתחלה אבל כמה אפשר למרוח את זה עם עבודות יצירה

מתולתלת

גם אצלי עדין החופש הוא חודשים התכוונתי שעכשיו עשרה ימים החלטתי לא לדפוק חשבון לאף אחד ולבלות עםהילדים לא בעבודות יצירה ושאר שטויות שגם הם סולדים מזה אלא במה שכיף להם לעשות ( לשחק איתם כדורגל וכו´) ולכן זה לא עונשלא לי ולא להם . התכוונתי שהשכל בא לגברים רק לאחר הגירושים כי.. ותקני אותי אם אני טועה אבל לפני הגירושים מעטים הגברים שהילדים הם בסדר עדיפות ש"יבזבזו" עליהם ימי חופשה ו/ או יבטלו ישיבות כדי לבלות איתם אני יודעת שאצל האיש הפרטי שלי זה לקח עשר שנים עד שהיגיע להכרה שמה שלא יעשה עם הילדים עכשיו לא יחזור יותר בחיים ובברכה שהסיוט של כולכם/ כולנו יגמר הפעם ללא שביתות שבוע טוב לכולנו

מתולתלת

New member
אולי?

יכול להיות שאת לא טועה אבל אף אבא או אמא לא משקעים בילדים כמו הורים גרושים כי אני ממש לא בקטע של באולינג או כדור רגל או משחקי מחשב אבל כשנפגשים פעם או פעמים בשבוע אז נותנים את כל צומת הלב כך לפחות אני חושבת

dave41

New member
חס וחלילה

לאאאאא לא המלצתי על כך.. אני מתענה בלילות לפעמים במחשבה על בני שמתפתח בחיים ואני רק נהנה מנקודות זמן מסוימות, הלואי שהייתי לומד את השיעור בלי להתגרש, אך,אני מוצא את הטוב במצב העכשווי, רוצה זוגיות מלאה, אבל לצערי לא הלך עם אם ילדי, לא אתן להתעלמות שלי מההווה לגרום לי בסיסבוב השני את ההזנחה של עצמי ואז של הסביבה.. למדתי אתת השיעור.. אין אידיאל בלגדל ילד בשלט רחוק.. למרות שהשלט,אימו הוא שלט מצוין:)

dave41

New member
שכל??

שכל?? אנחנו לא מקבלים שכל, מכריחים אותנו ללמוד לקח.. אנחנו גברים ישראלים מה את מצפה? שכל?? איפה בדיוק?במגרשי הכדורגל?

למעלה