את האמת,,,,איזה ריחות מאכלים

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
את האמת,,,,איזה ריחות מאכלים

הונגריים התרוצצו בביתכם בעיקבות הפורום ביומיים האחרונים???? אצלי נוקדלי עם עוף בפפריקה כופתאות במילוי שזיף מגולגלות בפרורי לחם ואבקת סוכר כן דרדרית בעקבותייך סלט מלפפונים מתובלל במעט פפריקה ====== ופלצ"ינטה בילוי גבינה וצמוקים ןלא תאמינו הבטחתי לערב אטריות עם פרג וסוכר אלוהים........ממחר דיאטה

דרדרית

New member
שמחה להיות "שותפה לחטאים"...

בעיקר אם הם קשורים לאוכל טעים.. חושבת להכין פלצ'ינטה עם גבינה וצימוקים (למרות שלא כולם אצלי אוהבים ת'צימוקים בגבינה... תוצאה מ"נשואי תערובת" ללא חונגרי
) כופתאות במילוי שזיף לא אכלתי מאז ילדותי... יכולה לשחזר כבר עכשיו ת'טעם.. דיאטה? מה זה?? תמיד אפשר לומר - כמו שלמדתי השבוע- ששמנתי בגלל שהפסקתי לעשן...

new sol

New member
וואו הזכרת לי....

אצלנו אימי הייתה מכינה איטריות עם גבינה לבנה וקקאו/קינמון וסוכר אצל הילדים שלי זה לא מסתדר. מה שכן הכנתי חצילים מאודים עם ביצים קשות מגורדות ויצא מדהים את זה הייתה עושה סבתי.

orlu

New member
אצלי רקוט קרומפלי הוא שכבות של

תפוחי אדמה פרוסים לעובי חצי סנטימטר לערך פרוסות תפוחי אדמה נקניק טוב חובה ובמידת מצב הרוח או שמנת או שמנת ושמנת מתוקה מתובלן במלח ופלפל זה הכל בתנור וכן גם כך יש הרבה הרבה שרופים טעימים

orlu

New member
סליחה לא תפןחי אדמה פעמיים

כמובן ביצים קשות

itaf10

New member
יאמי, יאמי, U כמה זמן שלא אכלתי

רקוט קרומפלי
איפה הזמנים ההם...הלכו ואינם...

olee

New member
אז אצלי היה כרוב חמוץ מטוגן עם

קולבאס(סליחה) ואמש היה עוף ברוטב פטרוזליה(פטרז'ם) וגזר חבל'ז כמה שזה נבלע עם חלה טובה והיד נטוייה להמשך היום שהחל רק בצהריים

Asafma

New member
לא מכיר את המילה הזו....../images/Emo8.gif

איך מבטאים את זה ? דיאטה אמרת ? לא, לא מכיר את המילה הזו.... לפני 8 חודשים נסעתי להונגריה, ויצא לי לשבת עם חבר של אבי בעיר שנקראית (אישטנם, איזה שם..) "פושפוקלודאיין"...(עכשיו לצחוק). בעוד אנחנו מחסלים לנו צלחת כבירה של somloi ומדברים על דא ועל הא, הוא סיפר לי, ספק ברצינות ספק בצחוק, שלהונגרים יש את אחוז התקפי הלב הגבוה ביותר ברחבי אירופה. ו... שהם מאוד גאים בכך? !!! מה תגידו ??? לי מגיל 21 יש מנוי לשח"ל..... בברכת צום קל, אסף

itaf10

New member
לאיטריות עם פרג,

כדאי להוסיף קונפיטוריה (ריבה)
בעלי מת על זה...

למעלה