את האמת אם היו בחירות היום אני לא יודע למי

את האמת אם היו בחירות היום אני לא יודע למי

את האמת אם ממשלתו של אולמרט נופלת אני לא יודע למי אני אמור להצביע ביבי=פגע בצורה קשה מאוד בחלשים בעיקר בזקנים עדהיום אני מריץ לעצמי בראש את התמונה של הקשישה ניצולת השואה שאין לה כסף לחשמל ומאירה את הבית בעזרת נירות ליברמן=אמר שהשמאל הביע את הצרות על ישראל שבגללם כל הבעיות אני ממשפחה שכולה אימי איבדה את אחיה היחיד במלחמת יום כיפור אז מה ליברמן בגלל דוד שלי ז"ל ועוד רבים כמוהו ממחנה השמאל באו צרות על ישראל???? שכחת את שרון??? הרי בגללו החמאס הרים את האף הבין שבזכות הטרור אפשר לגרש יהודים אולמרט=לא רוצה להגיד מה אני חושב על האדם הזה מחשש שהתגובה תימחק בואו נגיד ככה שאני לא יודע את מי אני שונא יותר את נסראלה או אותו ואני לא מגזים שס=נראה לי בנתיים שאני אצביע עבורה למרות שאינני דתי למי אתם תצביעו אם היו בחירות היום?

respecta1

New member
וואלה אין לי שמץ

כנראה ליכוד.. אני לא מחבב את ביבי (ולא מהסיבה שאתה אמרת, הרפורמות שהוא הכניס הצילו את כלכלת ישראל ועשו אותה לכלכלה האיתנה שהיא היום..והיום לאט לאט כל הכסף מתחיל לחזור לעניים) וגם פעם שעברה שהוא היה הוא דיי זיגזג בין ימין לשמאל.. אבל אין אף מפלגת ימין אחרת יותר טובה אז..

אף פעם לא הבנתי איך קורה שחילוני מצביע לש"ס

שהיא אפילו לא מפלגה דתית אלא חרדית!! הסיבה היחידה שאני יכול להעלות על הדעת היא שאתה רוצה כאן מדינת הלכה? כלומר, שיהיה למשל אסור בחוק לנסוע ולהדליק מנגלים בשבתות?

ווללה ואין לי שמץ של מושג למי הייתי מצביע...

אבל בטוח לא לש"ס ולא לאגודת ישראל...

מוחמד5

New member
לא למפגלה ציונית ../images/Emo3.gif

אף אחת מהן לא הוכיחה את עצמה,אף אחת לא נאמנה לדרכה ולציבור מצבעיה. גם לא המפלגות הערביות.
למה צריך בחירות בכלל !! לא חבל על הכסף !! הרי נוכחנו לדעת שלא היו שינויים לאחר מערכות הבחירות האחרונות.. הכל אותו הדבר.

mike00

New member
לסוס שלי יש 4 חברים חמורים שאוכלים איתו

מהתערובת,לדעתי אפשר לתת להם להחליף את אבו דנה,אבו פלולה,ציפוריצ'קה והגברים בשחור.... יעשו עבודה הרבה יותר טובה זה בטוח,ואני מבטיח שהם מוותרים על הוולבו.

mike00

New member
כשמישהו מלוד אומר לבן זה נשמע חשוד../images/Emo6.gif

כנראה למפלגת העבודה ואני בכלל לא יודע למה...

מבחינתי אני מגלם בדיעותי את מה שמפלגת העבודה יכולה וצריכה להיות: מפלגת מרכז-שמאל מתון פוליטית וסוציאל דמוקרטית כלכלית חברתית. כלפי הטרור אני מיליטנט מוחלט ולא רואה בעיינים אך זה לא קשור לימין או לשמאל. נכון להיות העבודה עדיין לא סגורה על עצמה, על האלטרנטיבה שהיא אמורה להיות, ברק צריך עוד להוכיח עם הוא למד משהו מהפעם הקודמת ואם הוא ראוי לאמון הציבור.

mike00

New member
הבעיה היא שברק לא עצמאי.....

מפלגת העבודה כשמה כן היא....מפלגה....וגם מפולגת.... נכון להיום העבודה היא מפלגה של משתפי פעולה עם שונאי ישראל....... אם זה דרך אספקת נשק ושריוניות[או תמיכה במהלכים הללו] ועד דאגה לשלום הרוצחים ותומכיהם במשאבים כמו חשמל,גז וכו'..

klod bokevski

New member
בהנחה שהיו בחירות, והיתה לי זכות הצבעה :p

התלבטות לא משמעותית כ"כ בין מרצ עלה ירוק או פתק לבן, יש מישהו שרץ לכנסת ושווה משהו היום?

klod bokevski

New member
סליחה?

סוחר הנשק תאב הבצע וחסר הגבולות? לא תודה מה שכן במחשבה שניה גם שינוי זה טוב, להקטין את הכפייה

למעלה