את האמת...

את האמת...

פעם הייתי מתרגז מאוד מאוד מאוד והייתי גם כותב על זה הודעות הייתי מתרגז על חברי הכנסת של מגזר המיעוטים וכל השמאל הקיצוני בכללותו... אבל היום שזה כבר נהפך לתופעה וזה כבר אפילו לא סטטיסטיקה וזה כל יום (ולא שזה נהפך למתון יותר) אלא להפך... לא יודע.. או שזה האידשות או שזה כבר לא ממש מרגש אותי.. שכל הזמן הם עושים תהפגנות והשמצות שלהם ועל מילים לא משלמים מחיר ומסיתים בכנסת ובטליזויה הישראלית וברשתות הזרות והולכים לבקר את מדינות סוריה ולבנון וכו... לא יודע... זה כבר מעבר לעינין של לעלות על העצבים... הם פשוט לא נורמליים בין עם זה אחד בשם בשרא או אחד בשם חנין בין אם זה הקומניסטים או הערביסטים או אנרכיסטים נגד הגדר או או פסיכים נגד הגדר, או גם לפעמים לפעמים יואצ שגם חלק ממרצ שייך לזה.... זה פשוט לא נורמלי... איך שנאישם מרשים לעצמם להוציא מפיהם כל מילה שניה "פשע מלחמה" אני כבר לא יודע יאך להתמודד עם הדברים האלו.... אני לא יודע... טוב אז נגיד שלא עושים חילופי שטחים.. וכמובן שלא מטרנספרים אותם... מה אמורים לעשות?! חברה אתם ראיתם בכל איך הם מתטבתאים?! החל מאמריקה דרך,אולמרט ועד חיילי צה"ל. בסוף יהיה פה אסון.

Haemek

New member
קודם תרגע

ואחרי שתבין שרובם הם ערבים "ישראליים" לחלקם אתה משלם שכר (ח"כ), ושכל שהם עושים, הם משתפים פעולה עם האויב בהרס המדינה. ברגע שתבין את זה, הכל כבר יהיה פשוט יותר.

למעלה