"את האשה שלי" זכה ליחס לא הוגן

"את האשה שלי" זכה ליחס לא הוגן

כרגע האזנתי לאלבום את האשה שלי ורוב השירים בו ממש מוצלחים. כמה חבל שהוא לא זכה להצלחה מסחרית או ביקורות טובות, לדעתי לא בצדק. השיר "חרוזים" למשל ממש מעולה וגם שיר מס' 6

אני גם חושב

שהוא לא לא מספיק מוערך. אני חושב שיש שם כמה שירים מרגשים. אני לא יכול להשוות אותו לפעמון, לאחד לאחד או לסוף היום. אבל כשאומן כמו מתי כספי מוציא אלבום וכולם נסחפים אחרי ה"שיר" של שלישיית מה קשור וכדומה אני מסיק מזה שאותם מבקרים והקהל יאהב את מה שהם אוהבים ושאני ואנשים כמו אלו בפורום הזה למשל יאהבו את מה שהם אוהבים.

אלבום בינוני של כספי עולה על אחרים

והשירים הטובים ב"את האשה שלי" הם יותר מלודיים ומעניינים מהרבה שירים של יוצרים צעירים ממותגים. כנראה שאין מה לעשות: היום המוסיקה שולית יותר כי הכל עניין של מיתוג ושיווק

Shykedmi

New member
אני חושב שכולנו נסכים ש

אם למתי הייתה אותה הצלחה של מה קשור, לא היינו אוהבים אותו כמו שאנחנו אוהבים אותו. זה היה יפה אם האלבום היה מוכר יותר בעצמו בלי עזרה מבחוץ, כמו שהאלבום הנפלא האחרון של אהוד בנאי מכר בחנויות ממש ממש טוב, ומוכר עד עכשיו ממש טוב, והוא אלבום לחלוטין לא מסחרי. זה אלבום מאוד טוב, יש בו פנינות, ויש בו יותר מכל את מתי. שורה זו נאמרת באובייקטיביות, כי אפשר לומר את ההיפך על האלבום האחרון של גרוניך, שהוא פשוט לא טוב, חוץ משתי פנינות. בכל מקרה, מתי לא עושה את האמנות שלו בשביל הכסף, ולכן אני מאמין שזה לא מעניין אותו, וזה גם לא צריך לעניין אותנו. מה שצריך לעניין אותנו זה להמשיך להיות אנחנו ולהמשיך לעניין אנשים באומן הזה כפי שאני בטוח שאנחנו עושים כל הזמן. אצלנו בחנות לדוגמא יש מקום ששמנו את הדיסקים המומלצים של כל אחד מהמוכרים, ובין היתר שמתי שם את הפעמון של מתי. אז אנשים מסתכלים, שואלים, שומעים וקונים. אני באופן אישי כבר הדבקתי הרבה אנשים באהבת מתי, וזה מה שחשוב - לא המכירות בחנויות. וגם הביקורות יכולות ללכת לזבל. מי שקורא ביקורות ומקשיב להם לא ראוי לשמוע דיסק של מתי כספי בכלל. המבקרים האלו לא טרחו לשמוע מתי כספי ולא יודעים כמה הוא מבריק, ולמה גם האלבום הזה הוא לא פחות מבריק מהאחרים שלו. קצת קישקשתי. שי

למעלה