את הבודדה

צייר

New member
את הבודדה

את הבודדה שנשבר לבך מלאך אהבה האם תהיה שלי, אני עני באהבה. מעריץ אותך התאהבתי בך לאחרונה לבי חושב עלייך. מדמיין את שפתייך על שפתיי, עינייך כשמיים כחולים, קולך מתוק כדבשץ ואני אוהב אותך בכל מיני דרכים. את מזרימה חיים ללבי. חיוכך מדליק את לבי, אני אוהב אותך. אילו מילים היו יכולות לספר לדבר כמה אני א ו ה ב א ו ת ך צייר

danistar

New member
בודדה ?? איפה?? ../images/Emo140.gif

כשאני מגיע אליהן הן כבר לא לבד .. מה שנקרא רגע אחרי אבל בדידות היא בעיה שאפשר לפתור .. מה הטלפון שלה ?? מקסים צייר כמו תמיד !!

טאKילה

New member
בדידות..../images/Emo142.gif

הבדידות מקיצה בנפש בנקודות פנימיות החוכמה הבינה הלומת געגועים לקרבת נפש תאומה הבדידות כמו רוח קרה חודרת לגוף ותופסת חסות כאב הבדידות נועל את הכאב נסגרות גם החצרות של התקופות של השנים בדידות אוח בדידות. עולם של בוקר פרח בעציץ ,וזמיר על עץ יצייץ רק רציתי לספר לו את כל הדברים את כל המילים אבל הוא שכח הוא לא הבין עף לשמים נשארה הבדידות. ובתוך חירות הלילה אפפה בת קול משירת הסתרים אחרי הכל ככלות הכל לבד בממלכה זה נורא.. רעידה בתוך הנפש התקועה עמוק עמוק כהרף החיים, אולי פעם אהיה ראויה, לשיר כמו זמיר אל ההרים אל הנהרות לשיר מילים מילים ולא אירא מעולם הבדידות. בחיוך פראי אצוד קולות אשמע את היקום למשש פני העולם. ניחוח שושנים יהיו באפי לעונג רך וילטפו את הבדידות. טורחת עד אין קץ למצוא את השביל הסודי המוביל אל הלב ואל לב ליבה של השמש המאירה את הדרך הבלתי ניראת בדידות.

טאKילה

New member
בדידות..ידעתי../images/Emo142.gif

בשקיעות הגדולות בברכת האור האופף בעמקי הימים כמו השלכת השחר הקדים והלב שותק כורע מול שלווה כובד הבדידות יודע על העפעפיים משא העולם. יעמדו זרה מול זר נבגדי הגורל יצמדו עיניהם הנואשת עולם הבדידות בשלל צבעי הקשת.

למעלה