את הבלוג של מי הייתם רוצים לקרוא?

L a b a m b a

New member
את הבלוג של מי הייתם רוצים לקרוא?

היום נתקלתי בבלוג של Surrender My Soul והבלוג המלא גחמות שלה, והיא נתנה לי רעיון. אם היה לכם אפשרות לבחור אדם אחד, מישהו שאתם מכירים, מפורסם, כל אדם שיכולתם לבחור.. את הבלוג של מי הייתם רוצים לקרוא? אני למשל הייתי רוצה לקרוא את הבלוג של ילדה מסוימת (אבקש סליחה מראש) בחיל האויר, בבסיס נבטים היה את "מקרי האונס", שחצי בסיס שכב עם ילדה בת 13, התברר שזו הילדה של מפקד הטייסת. אבל לא היה מעולם אונס. הילדה התחזתה לילדה בת 16, ולפעמים לחיילת, פנתה לחיילים במבני המגורים ושאלה אותם - "אתה רוצה לשכב איתי?" , ידוע שלפחות 35 אנשים שכבו איתה והודו. הייתי רוצה לקרוא את הבלוג של הילדה הזו, מה עבר לה בראש??

ע ל ו מ ה

New member
ממש לא בטוח שהבלוג שלה היה מגלה לך את זה

סביר להניח שהיא היתה פונה לבלוג באופן דומה בו פנתה לחיילים - לא כאל חבר סודי פרטי שיכול להבין אותה, אלא כאל עוד במה שבה היא יכולה לעשות הצגות ולהשיג את תשומת הלב שכפי הנראה צמאה לה כל-כך עד שמצאה את הדרך המעוותת הזו כדי להשיג אותה. אולי אולי היה מעניין לראות את היומנים הסודיים שלה, אולי אולי לתוכם היא שפכה את אמיתותה. אבל לדעתי, בגיל הזה, היא בכלל לא יכלה להבין ולכתוב או להסביר את מה שעבר לה בראש. מה שעבר לה בראש הן 13 שנים של הורות לא מוצלחת. ואת זה היא תוכל להבין ולהסביר רק בעזרת פסיכולוג, וזה ייקח לה זמן. בכל אופן יש כאן שלושה רבדים שונים של אפשרות תקשורת בבלוג: 1) מה שאני מבין על עצמי בעומק שלי. 2) מה שאני מרגיש בלי להבין - ואולי מקריאה רצופה מישהו מנוסה יוכל להבין אפילו יותר טוב ממני (כמו למשל בלוגי הנערות שאינן רוצות לחיות) 3) מה שאני רוצה שייחשבו אלי - כלי להשגת תשומת לב. אני, אם כבר, הייתי מעדיפה להיות זבוב קטן על הקיר כדי לראות את האמת. או לחליפין, אם כבר מדובר בוירטואליה, הייתי מסתפקת בכל שיחות הצ'ט

ayala26

New member
גם אני, אותה תשובה בלשון זכר

יש מישהו שאני מכירה שאם הוא היה כותב בלוג זה היה בלוג מעולה ומצחיק בטירוף כי הוא נורא כשרוני אבל לא נראה לי שהוא בעניין של בלוגים\פורומים\אינטרנט בכלל..

mary lou

New member
מממ...

בהתחלה חשבתי שזו שאלה מעולה והתלבטתי מאוד. אבל אז קראתי את התגובה של עלומה ונזכרתי שמה שהכתוב בבלוג לאו דווקא יחשוף את המציאות. אי לכך ובהתאם לזאת אני חושבת שהייתי מסתפקת בבלוגים של בדרנים וסטנדאפיסטים, משהו בסגנון "הבלוג של עדי אשכנזי". אז אולי זה לא יתרום לי יותר מדי בחיים, אבל לפחות יהיו צחוקים.

הבלוג של חבר שלי לשעבר

אני מתה לדעת מה הוא עושה. מה עובר עליו בעבודה. אפילו לשמוע שהוא שמע את הדיסק של רדיוהד, ולהשתעמם מפוסט שלם שישבח את הבאסים והמקצב ועוד כל מיני מושגים במוזיקה שאני לא מסוגלת להבין. לצערי הוא בחיים לא יכתוב בלוג. הוא שונא למלא טפסים עם פרטים אישיים בנט, אז לחשוף את החיים הפרטיים שלו, אין מצב.

randomalit

New member
דאגלאס אדאמס, הבלוגר המפוספס בהיסטוריה

מי שקרא את הספר "סלמון הספק" יודע איזה בלוגר הפסיד העולם כשדאגלאס אדאמס מת.

כל מי שאני רוצה?

ממש עכשיו כשכתבתי את הכותרת של התגובה הזו, אחרי שסיימתי להקליד והרמתי את העיניים למסך גיליתי שכתבתי הכל באותיות אנגליות. אז הבלוג של מרפי יכול להיות מאוד מעניין... לדעת מה לעזאזל עובר לו בראש...
וברצינות? חח אממ... אין לי ממש אדם מסוים שהייתי רוצה לקרוא את הבלוג שלו. אבל (וזה אבל גדול) הבלוגים שאני קורא עכשיו מספיקים לי ומעניינים אותי. לא צריך לבקש עוד בלוג. כמובן שאני אפסול אף פעם בלוגים חדשים שמזדמנים לי לקרוא ואולי גם לקרוא בקביעות...

b love

New member
בלוג שלך מישהו שמת..

ועדיין ממשיך לכתוב
מעניין אם יש שם למעלה אינטרנט מהיר..

Blink marketing

New member
בלוגים של אנשי מפתח בתחום שלי

אני עוסק בתחום שכל יום מישהו אחר מפתח ומחדש בו ולכן בלוג הוא קרקע פוריה להתחיל רעיונות חדשים ולהציע כיווני פיתוח.

skito

New member
את הבלוג של מפכ"ל המשטרה

והייתי רוצה לשאול אותו שאלות נוקבות על איך הוא מתכוון לחנך את שוטרי ישראל? ןהאם אפשרי בכלל? האם הוא מתכוון לשנות את שיטת מיון השוטרים? האם הוא מתכוון להלחם בשחיתות מבית ואחר כך מבחוץ? האם הוא יודע ששותף לדבר עבירה זה אחד שיודע ולא נוקף אצבע? ומה הוא מתכוון לעשות עם מאות ואלפים כאלה בתוך המערכת האמורה לשמש דוגמה ומופת יש בה קולקלת? האם הוא מתכוון להסיר מנעולים מחדרים שרק לשוטרים גישה אלהם? למה בכלל יש מנעולים במשטרה?

למעלה