את החוליה החלשה,שלום!

Digi Lista

New member
את החוליה החלשה,שלום!

אימפמון אהובי הנצחי בעל הקול השטיחי היה כוכב הפרק היום(יפה,ככה צריך...)התגעגעתי אליו... הנרי והמורה שלו לא הזכירו בדיוק את קודי וסבא שלו?טוב שהפעם הם שתו תה ולא מיץ שזיפים(באמת עושים מיץ משזיפים?...בחיים לא טעמתי...). ואיזה ביטויים :"באה מנוחה לייגע"... חבל שטקאטו לא התחיל לשיר(ומרגוע לעמל...לילה חיוור משתרע על כול עמק יזרעאל...), "את החוליה החלשה, שלום"(בתור מעריצה מושבעת של פנינה דבורין זה היה פשוט מרגש...)וגם בתחילת העונה "חננות"...ומה אם "אדוני ליצן חצר...", "סופר סופר סופר אטרקטיבי..."ועוד ממיטב אלילי ארצנו?... ומיזה הילד בעל פני העץ(אל תענו, אני שואלת סתם)?ולמה ריקה לא כול כך רוצה עכשיו להילחם?(גם את זה שאלתי ללא סיבה כי התשובה ברורה...)

לי ניראה ש....

הילד המוזר הוא דיג´ימון...
"את החולי החלשה שלום" פחחח זו הסידרה האחרונה שציפיתי לישמוע בא את המשפט הזה

פרק בהחלט מהמם!

זה בדיוק מה שאני ואחותי חשבנו שראינו את הפרק כמה הנרי והמאמן שלו מזכירים את קודי וסבא שלו ואהבתי את כל הקטעים של אימפמון הדיג´ימון פשוט קורע אותי.

יאקומו

New member
הפרק היום! יש פה אולי ../images/Emo58.gif

(אני יודעת שהכותרת הזו מיצתה את עצמה, אבל אין לי משהו אחר *עיינים מלאות דמעות, כמו בסרטים היפנים*...) הפרק היום היה מדהים אומרים (כאן הספויילר) שאימפמון יתאכזב מזה שמנצחים אותו בקלות, ושהוא לא דיג´יגדל, אז הוא עושה "עסקת מאפיה" (עסקה עם הרעים) והם יתנו לו גדילה מ-א-ו-ד מפוצצת (תרתי משמע) אבל בסוף הוא יבין מה הוא עשה, ובעזרת השותפים (הילדים האלו שרבו על הדובי-צעצוע...) והוא יגדל באמת! אבל זה לא בטוח!

Digi Lista

New member
אימפמון...

מסכן קטן...הוא חטף את האמת לפרצוף...מה הקטע של הילד בעל פני העץ?(שאלה שלא מצריכה תשובה...)הילד הזה פשוט מפחיד אותי, הוא מזכיר מפלצות מכול מיני סרטי אימה(שאומנם לא הפחידו אותי אבל הגעילו אותי...), ומה הקטע של הקלפים המזוייפים?(כנ"ל שאלה שאני לא באמת מצפה לתשובה). והינה תמונה של אהובי בעל הקול השטיחי(שאני לא אזכיר את זה?)אימפמון במצב קצת יותר טוב מהיום...

למעלה