את היחידה - האשה שלצידי

מומי.

New member
את היחידה - האשה שלצידי

שני ילדים, שני זוגות עיניים נפגשות, ומתאהבות... אהבה ממבט ראשון - כך זה התחיל. ומאז במנהרת הזמן של החיים וקרבות לאין ספור של מלחמת קיום. רק את, רק את האשה שלצידי שותף לך בכל הייתי. כמו נמרה את גוריה נוטרת כמו נשר החג מעל עץ וצמרת כך את כבר יותר משלושה עשורים ילדינו גידלת - קושר לך זרים. ומצוקות וצרות, מי יודע מה עוד... ובלילה, בשקט, שמעתיך מוחה דמעות מי עוד כמוני שותף לך בכל כן שותף ולא המוביל במשעול. לא שפר עליך הפור ואולם....... התפקחתי והנה אני כאן, את היא היחידה אשתי האהובה ואני כאן לצידך מחבק באהבה. מחצית מחיינו עברה כבר עברה בואי אשתי נעביר חיינו בשלווה, נעניקה אחד לשניה אהבה עד יומנו האחרון לא נדע דאבה. שנה טובה של רוך, חיבה, הבנה ואהבה מאוהבך בעלך. ערה``ש תשסא

*קסנדרה

New member
אהבה יפה מאין כמותה

למומי קראתי שוב ושוב, והתרגשתי שוב ושוב. תודה שהצטרפת לפורום, בטוחה אני שתוסיף לו גוון בכשרונך קסנדרה

:)

כמה נפלא... הינך מרגש אותי בכל פעם מחדש מרגיש ועוטף את דמות אישתך במילים כאישה הראויה להערצה וכן אני מעריצה - אותך ואותה :) ומאחלת לכם עוד שנים רבות של אושר ונחת שנים של אהבה והשלמה, בריאות ושלווה. ואני מודה לך מאוד על שבחרת לשתף את כולנו מפרי עטך, מכישרונך. כל טוב ! ושיהיה לך יום נפלא !

למעלה