את הכל אתם יוצרים, הגברים

mania28

New member
את הכל אתם יוצרים, הגברים

אשה רוצה בדיוק מה שגבר רוצה חום, הקשבה, אהבה, רכות רק שלנו ולכם דרכים שונות לבקש, דרכים שונות להביע את עצמנו וחוץ מזה, הישירות שלנו, והכנות, גורמת לכם לחשוב שמה שאנחנו אומרות הוא לא מה שאנו מתכוונות אליו, מה שגורם לכם לתסבך אותנו וגלגל.......

פארארי

New member
הי, אתן מנוגה, אנכנו מ..

מאדים! כן אשה אינה רוצה בדיוק מה שגבר רוצה - ולהפך! הטבע ברא אותנו שונים - אך משלימים! זה העניין! אי אפשר לשנות אי אפשר להגיע לשוויון יש מקומות שאליהם,לנו הגברים, אין סיכוי להגיע לרמת הרגשות של הנשים לצורך לשתף אחרות ברגשדות מסוימים.. לחלוטין שונה אצל גברים ככה זה! אם נבין את ההבדלים, חיינו היו קלים בהרבה! (ראו בספריו של דר גריי - נשים מנוגה.. ונוגה ומאדים נפגשים במיטה...)

פארארי

New member
באמת? שווים?

ממש לא! לנשים יש איכויות שלגברים אין סיכוי להגיע אליהם.. רוצים דוגמא? שתי דקות מול חצי שעה...
) עוד דוגמאות?... דר גריי טוען שנשים הן כמו ירח (לפעמים מלא, לפעמים חצי, לפעמים מעט- רק סהר.. וגברים כמו שמש (כל יום צרכים מחדש) מי שמבין/נה את ההבדל הזה בין גברים לנשים- תהיה לו/לה זוגיות נפלאה הבנתם?

מיכל999

New member
טוב, עם זה אין לי בעיה ../images/Emo8.gif

יש לי רק בעיה עם גברים שחושבים שהם יותר שווים מנשים!

שש בש

New member
צר לי עליך ידידי

אתה שבוי בסטיגמות שעבר זמנן, יש גברים רגישים לא פחות מאשר נשים ולהיפך. ואם תבין שאין ממש הבדל בין נשים וגברים חייך יהיו הרבה יותר קלים. וכמו שציינה מיכל, כולנו מכדור הארץ.

mania28

New member
לדעתי פרארי צודק

וזה לא קשור לתכונות, כמו רגישות, זה קשור לדרך חיים, דרך חשיבה. גברים ונשים חושבים שונה, מנתחים שונה את המצב, נשים לדוגמא מצפות מהגבר שיבין אותן גם אם הן לא מסבירות את עצמן עד הסוף... ואם הוא לא מבין הן נסגרות, זו הסיבה שאומרים לפעמים שנשים מדברות ברמזים... כי הן לא מרגישות צורך להסביר יותר מדי מה הן מרגישות, מה הן חושבות, אנחנו יודעים שבן הזוג מכיר אותנו, ולכן מסיקות מזה שהוא גם ירגיש ברגעים מסויימים מה עובר עלינו. אבל גבר הוא לא אישה, בדיוק מהסיבה שהזכיר פרארי, אנחנו מפלנטה אחרת, ואם נבין אחד השני, אם נבין איך המין השני חושב, איך הוא מבטא את עצמו, באילו דרכים - הדבר יפתור המון המון מריבות וויכוחים.. אחוז גדול מהויכוחים בין בני הזוג, נגרם מאי הבנות קטנות.. שגורמות לסבל גדול.. תחשבו על זה

למעלה