את הכתבה הזו ראיתם? נחמד

• פותח הנושא thr7
  • פורסם בתאריך

thr7

New member
את הכתבה הזו ראיתם? נחמד

הגברים הכי שווים של כוכב נולד ג'קו אייזנברג אני יודעת, אני יודעת, יש לי טעם בעייתי בגברים. טוב, אולי המילה בעייתי מחמיאה לי מדי, אינפנטילי, זה יותר מדויק. אני יודעת שבגילי ובמעמדי הטעם שלי כבר היה אמור להבשיל, ועדיין, שמורה לי פינה חמה בלב – ובכל מיני מקומות אחרים – לבנים מהסוג המטונף. נו, אלה עם השיער הארוך, הזקן והקעקועים. תנו לי מישהו שנראה כאילו הוא הרגע נחת מגואה ועדיין לא ירדה לו הסטלה, ואני מיד אתמוגג ואתחיל לצחקק בטיפשות. אז כן, הבחירה בג'קו די ברורה, שיער ארוך, זקן, נראה כאילו לא התקלח שבועיים, מה עוד אפשר לבקש מגבר? אה, הוא גם יודע לשיר? זה כבר ממש בונוס. (אריאלה רביב) ג'קו אייזנברג (צילום: כוכב נולד1 ,כוכב נולד)

שונית 7

New member
../images/Emo51.gifמצרפת כתבה יותר מחמיאה:רוקר מלא נשמה

רוקר מלא נשמה: ג'קו אייזנברג (כוכב נולד 4) כשאני חושבת על ג'קו אייזנברג, קשה לי לא להתרגש. למען האמת, מעולם לא הייתי בקטע של "כוכב נולד". כל המתחרים, בכל העונות כמעט, נדמו לי כזאטוטים המתאמצים לקרוא תיגר על להיטי ריקי גל וצביקה פיק. אבל אז, כאמור, הגיע ג'קו, והביא איתו חזות רוקרית בוגרת עם הקוקו והגיטרה. באודישן הוא שר שיר מקורי שלו והביט ברצינות מחויכת אל השופטים. הוקסמתי מיד. אחר כך גיליתי שהוא מנגן גם בפסנתר, תופים ובס, גם מלחין, גם כותב. ולמרות מאיה רוטמן הנאווה, הוא הפך להיות הפייבוריט שלי, וגם של כל המדינה. כשכל המיליטנטים הפנו לו עורף עקב הצהרותיו האנטי צה"ליות, לי לא היה אכפת. סיפורו המרגש על ילדות בצל אם אלמנה נגע לליבי וקולו הסדוק עורר בי צמרמורות בעורף. אהבתי את המוזיקה שלו, את הזקנקן המחוספס ובעיקר את העובדה שהוא הכניס נופך איכותי לריאליטי הכה מיינסטרימי של כל הזמנים. אפילו גל אוחובסקי הכתיר אותו בגמר הגדול בתור "הסמל של העונה", והאמת – מאז שהוא הגיח על המסך, בעיני כוכב נולד רק משתבחת ומשתפרת. (עינת ויינבוים) http://www.mako.co.il/women-sex_and_love/couples/Article-86a1f5bdeddaf11004.htm הכתבה הזאת פורסמה 7 חודשים לפני הכתבה שהבאת שתיהן פורסמו במקו... האתר של קשת אבל בכתבה שהבאת היא נתנה לו מחמאה מפוקפקת משהו....הבחורה שג'קו אולי מצא חן בעיניה, הרגישה צורך להתנצל על הטעם הבעייתי שלה....ואם כבר אני במקומה הייתי מגדירה את הלוק כמראה מחוספס ולא כמו שהיא כתבה..וחוץ מזה היא יותר התייחסה למראה ולגבי השירה כתבה: אהה הוא גם יודע לשיר ..זה בכלל טוב. לעומת זאת בכתבה שאני הבאתי עכשיו הבחורה התיחסה לכל המכלול אבל בעיקר לשירה ולכישרון..וגם לחיבור הרגשי אליו ... שלא תביני לא נכון ..גם אני חושבת שהמראה חשוב ..אבל הוא לא שווה כלום בלי הכישרון המוכח.. בכל מקרה ..אני לא חושבת כמוה שכוכב נולד השתפרה מאז ...איכשהו למרות שראיתי כטכב נולד די נגמרה לי בעונה 4 ...סורי

למעלה