את הלילה של שלשום

את הלילה של שלשום

בליתי בבית חולים עם הבן הקטן. בן 7.5. בהתחלה הרופאים חשבו שתקף אותו משהו אלים או שיש לו סתימה במעיים. הילד ההיפר שכב במיטה כבד. אפטי. חום גבוה. עד הבוקר הכל עבר. נרגע. חזר לעצמו. כמו חדש. אמרו ווירוס.. משהו ויראלי.. אולי היה משהו שסתם אבל יצא בסוף.. אולי סתם.ילד.. את יודעת.. לילה בבית חולים... הכל זז הצידה. עד שנרדם. עם החיבוק שלו. שינה עמוקה. מבריאה. ואז זה התחיל להציץ. ברחתי החוצה. מתכון בדוק למלחמה בתמונות. בריחות. ברעשים. לצאת החוצה. לנשום.. בסיבוב במחלקה מצאתי עוד שני הורים. ישבנו יחד כל הלילה. לא להאמין איך במצב כזה נופלות כל המחיצות ואנשים מדברים על החיים. על הפחדים. על החלומות שלנו. בבוקר שוחרר. חזרנו. קצת חלש. רגיש. אבל בריא. וכל היום הדברים כאילו חוזרים למסלול. חג. דיבורים. קצת אורחים. מלא צחוקים. אוכל. החיים הטובים. מה שלומך? הכל בסדר! לפעמים צריך שיזכירו לנו מה הדברים החשובים בחיים. העיקר הכל בסדר עכשיו והבן בריא. ואני לא חושבת ממש. רק מרפרפת. מדברת כל הזמן. שלא יזדחל משהו בזמן ששותקת. ובפנים מנהלת עם עצמי משא ומתן. לא חוזרים אחורה. לא נופלים היום. לפנות בוקר כבר לא היה יותר אדרנלין בדם. נכנסתי לראות אולי משהו פתח שולחן. ושיר של אלתרמן קפץ לי לעיניים. כאילו זמנתי אותו בכוונה. הזכיר לי מכתב. דבר התגלגל לדבר. התחיל לצאת הבכי. והמראות. השלדיות. יד של תינוק שמחזיקה בכל הכוח. הבור העמוק הזה. החושך. חוסר האונים הגדול. ואז חשבתי על מה שהילי אמרה. על הזכרונות שאנחנו מזמנים. ולשם הלכתי. אל פרח לב הזהב. אל חופשה מאושרת של פעם. לאט לאט נרגע הבכי. הפך לגעגוע. נזכרתי בשקיעה המהממת אז.. כשישבתי מהופנטת וחשבתי שזה האושר. חייכתי לי חזרה. נרדמתי. הצלחתי לישון קמתי חדשה. לבוקר בהיר. מלא אור. צוחקת. אחת שלמדה עוד משהו אתמול

amore

New member
הלואי שתמיד יהיו לך סיבות לצחוק

ותזרקי לנו כמה ציחקוקים. בידידות.

אמן amore אמן

ותודה לך

מיכל@בר

New member
יקרה כל כך את..... ../images/Emo24.gif

הפחד לחזור אחורה, אל התמונות הקשות, הנסיון לא ליפול, ובכי זו לא נפילה והוא משחרר, והופך לגעגוע... יקרה לי, שמחה שקמת לבוקר חדש, כמו חדשה... שיאיר לך היום הזה.

sad

New member
שלום לך אשה יקרה

אני כל כך מזדהה כל כך מבינה על מה את כותבת נעדרתי השבוע לרגל בית חולים, אבא, לב, ניתוח זעזוע - שוב מחדש לאבד? זה אפשרי? המועקה המחלחלת ומקבלת ביטוי ומענה בחושך, עם האנשים הזרים, חברים ללילה חוסר אונים ותפילה שלא נצטרך סיבה נוספת להכנס לאתר הלוואי ויכולתי להניח ראש על כתפך ולאפשר לך לנוח על שלי כל יום לומדים דברים חדשים- את צודקת שלך

sad יקרה כל כך

קודם כל חיבוק גדול וחם עכשיו גם מבינה לאן נעלמת כי חסרת לי פה כל כך מקווה שאבא שלך מתאושש ושאת מצליחה לנשום קצת. תנוחי קצת חמודה. ותנשמי עמוק לאט לאט יהיה יותר קל.. שומעת? לאט.. לאט.

מיכל@בר

New member
sad יקרה ... מקווה גם, שהכל יסתדר,

שאביך ירגיש טוב יותר. המועקה הזאת מובנת כל כך, ובדרכי, במילים שלי, אדבר עם אלוהים בקשר לאביך...

yellowt

New member
עצובה יקרה כול כך...

באמת חסרת פה לכולנו מאד, וממש לא ידעתי שזה המצב.. מקווה מאד שאביך יתאושש במהרה..אני איתך בתפילה(משהו שבדרך כלל אני ממש לא עושה...) אבל בשבילך ובשביל אבא שלך אני מוכנה.. תחזיקי מעמד ותנשמי עמוק יהיה בסדר שלך תותי

למעלה