את הפורום צריך לנהל מישהו ניאטרלי

der bomber

New member
את הפורום צריך לנהל מישהו ניאטרלי

אני עוקב אחר הפורומים הללו כבר שנה. עלה בי הגועל מהפוליטיקה שיש בפורום הזה בייחוד. איך יכול להיות שמנהל הפורום הוא אדם שמקושר לארועים מסחריים ? בעצם זה כל כך בולט - מה זה קריאות התיגר המפגרות האלה על מתמודדים בפריפייט ? גם אנשים כמו התגוננות רחוב ומשה קיץ שמקצועים מאוד רואים ומעירים על העניין הזה. גם כל הפרשנויות המגמתיות האלה - מה זה צריך להביע. איפה בעולם מפרשנים ברמה נמוכה כזאת ? יעני מפרגנים.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אתה צודק. זה לא פורום פרטי של מר יניב פישר!!! כשהוא ניסה ללכלך על פריינטה בפורום אומנויות לחימה 148 מייד המנהלים העמידו אותו במקום!אבל פה הוא עושה מה שהוא רוצה ומלכלך חופשי. הוא עבר את הגבול מזמן ואני לא מבין איך הנהלת הפורומים לאר מעבירה אותו מתפקידו. לא פלא שהמועדונים המובילים ב-BJJ ובאגרוף תאילנדי כבר לא משתתפים באירועי הזירה.אה וגם מועדונים של לחימה משולבת כבר לא משתתפים שם. יכול להיות שכולם טועים ויניב פישר צודק

אתם מוזמנים להתלונן ב...../images/Emo43.gif

פורום משוב - שם הנהלת הפורומים אולי תתן את הדין עימי... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=168 יניב

orslimy

New member
בונא, אתם לא מתביישים?!

איפה תמצאו עוד פורום מקצועי כמו זה שמתעדכן באופן רציף ומקבל דעות של כולם! גם של אנשים שרוצים ללכלך.... יניב מאוד אובייקטיבי ולא מסתיר שום דבר אם אתם רוצים ללכת למקום אחר- תלכו! אבל אתם לא תמצאו מומחים שיעזרו לכם בשום פורום אחר תגידו תודה שיניב מוצא את הזמן לנהל פה את הפורום וכמובן אורי צבי שניהם מבינים המון על הספורט הזה ואתם צריכים להקשיב טוב טוב אולי תלמדו משהו חדש.....

MikeTyson

New member
מסכים איתך אור...

אורי ויניב אנשים עסוקים. הם לא מקבלים כסף על ניהול הפורום וגם לא מקבלים מחמאות כשהם הולכים ברחוב. סה"כ אוהבים את הענף ועוזרים ללוחמים חדשים. יניב עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, הרי תמיד יהיה מישהו אחד שלא מרוצה, נכון ?

תודה רבה,

לגולשים בפורום זה המביעים את דבריהם בשיבחו של הפורום,תוך כדי תמיכה ועידוד בנו,המנהלים. אתם הסיבה לכך שפורום זה מתנהל בצורה מקצועית ומעניינת,שאלותיכם העינייניות,תגובותיכם החיוביות,והשתתפותכם במגוון של נושאים הקשורים לתחום אותו מייצג פורום זה. מפרות את הפורום ומעשירות אותו.המשיכו בדרככם ושאו ברכה. לכל המלינים והמתלוננים בפורום,יניב ואני התחייבנו וכך אנו נוהגים, לענות לכווולם בפורום זה אשר מיועד לכל אומני הלחימה בזירה,נכון,תמיד טוב ונעים להגיב על מחמאות,אך איננו נמנעים מלענות גם על תלונות,וטענות.אני סבור כי יהיה טוב לכולנו באם משטחי הטענות בפורום,יאמרו את דברם בצורה עיניינית ובשפה יפה הניאותה לספורטאים/לוחמים באומנויות הלחימה השונות. על כולנו לנסות ולהימנע מהוצאות דיבה בפורום,או התייחסות בזלזול כלפי שיטה זו או אחרת,או סתם דברים אשר עלולים מן הסתם לפגוע באדם זה או אחר ללא הבדלי דת,מין,וגזע. בהכירי את הנפשות הפועלות בענף מזה שנים,אני סמוך ובטוח כי דבר זה ניתן לעשייה בקלות,הכל שאלה של רצון טוב ותו' לא.בימים כאובים אלה של ימי הזיכרון העצובים של עם ישראל,אני מוצא לנכון לבקש מכולם לכבד את הכלל הגדול עוד מימי תורתנו הגדולה "ואהבת לרעך כמוך". אין זו בושה להתנצל ולבקש סליחה ואין גדולה יותר ממחילה וסליחה. בתקווה לימים של אחדות והבנה,ובברכת שבת שלום, שלכם בפורום, אורי צבי,

mordi glam

New member
למנהלי הפורום

יש לכם פורום מעניין וחם ודבר אחד חשוב אף אחד לא מוחק הודעות שלא מוצאות חן בעיניו אלה נותנים חופש ביטוי מלא גם לאלה שזה בדיוק מסכימים עם יניב או משה קייץ פורום צריך להיות פתוח לכל צורות החשיבה גם אם אנחנו לא מסכימים למה שכתוב בהם יש לכם חשיבה שונה תביעו אותה באותו שירשור בקשר לתחריות הזירה להחרמה של האירועים מי שלא מתחרה בגלל סיכסוכי מאמנים פוגע בראש ובראשונה בתלמידיו ובמועדון שלו תסכימו איתי שחשיפה בערוץ 5 פלוס הוא דבר מכובד לכל מועדון

RoyceGracie

New member
מזה משנה......

יניב פעיל פה הרבה, הוא מתעסק בזירה כל החיים שלו, הוא מתאמן מספר שנים, הוא עמוק בעסק ומבין בכל מה שהולך... אזמה אם הוא שייך למשולבת, הוא מעולם לא מחק הודעות פירסום של ג'רי מזרחי, או אמר פה משהו נגד הליגה המקצוענית... גם אני בהתחלה הייתי סקפטי, אבל יניב הוכיח בגרות ואובייקטיביות בכל נושא הזירה... אז מה אתם רוצים ממנו ?... בפורום אמנויות לחימה הרגיל הוא רק משתמש ולא מנהל פורום, שיתבטא איך שבא לו כל עוד זה לא משפיע עליינו...

broccoli

New member
../images/Emo31.gif

יניב לא מסתיר את קשריו לאירועי הזירה. הוא מביע את דעתו כאחד האדם. אבל מה הקשר להיותו מנהל פורום? אני שמח שיניב מתבטא כרצונו, ככה אפשר להבין מה הוא אומר. בניגוד להתבטאות "ממלכתית" שצריך לפענח כדי להבין.

marx04

New member
על ניהול פורומים

אני לא מכיר באופן אישי את אורי ואת יניב, ואני בכלל מתאמן באומנות לחימה קלאסית, ולא באומנות זירה. לעניות דעתי, מאז שהפורום הזה הוקם לפני מספר שבועות יניב ואורי מנהלים אותו בצורה מקצועית, ופשוט תענוג להיכנס לכאן ולהתעדכן. כל מי שנמצא כאן יודע שיניב הוא מ-CMA ושאורי משמש פרשן בשידורי הזירה, אבל מדוע זה צריך למנוע ממי מהם לנהל את הפורום ? מהתרשמותי עד היום הפורום הנוכחי משמש מקום מפגש מהנה לעוסקים ולמתעניינים באומניות הזירה, הוא מכיל מידע רב בנושא, ואנשים מנהלים כאן דיונים מרתקים בעניינים שונים הקשורים בכך. אם מישהו סבור שפרשנות כלשהי היא מוטה או שמידע מסויים הוא שגוי (או חס וחלילה שקרי), מן הראוי שיגיב לדברים ויתקן את מה שנראה בעיניו כשגוי. התקפות אישיות הן מיותרות ומזיקות מאד לפורום, כלומר לכולנו. חבל. בברכה, אורי.

joker89

New member
אתה בטוח לא תנהל אז..

אם אתה מתקיף ככה... אני בטוח שבעתיד המילים שלו ישקלו. ןרק בגלל טעות אחת לא צריך לחפש חריצים ולשפוך לשם מים.

MikeTyson

New member
מדבר שטויות. אני מסכים עם כולם

יניב עושה עבודה נפלאה בניהול הפורום וגם אורי.

ננדין

New member
אני נגד ההתבטאות של יניב על עידו

פריאנטה! אני חושב שקריאת התיגר לא הייתה במקום בכלל! אבל יניב עדיין מנהל טוב את הפורום, הוא לא מנע פירסומים של זירות מתחרות, לא מנע שום דיון מכל סוג שהוא ולא מחק הודעות! בגלל התבטאות אישית שלו אתם טוענים שהוא לא טוב כמנהל? מה הקשר? מה המנהלים פה מכתיבים את הגישה לכולנו? ואנחנו רק צריכים להסכים איתם? בשביל זה יש דיונים...

אני בטוח כי קריאת התיגר,

של יניב על עידו פריאנטה,לא היתה מתוך כוונה רעה או התגרות כלשהי,יניב מכיר את פריאנטה ומכבד אותו בתור ספורטאי. אורי צבי,

mordi glam

New member
יניב -עידו

איזה קריאת תיגר חברה בארץ הזמנה לתחרות נקראת קריאת תיגר בעולם זה פשוט הזמנה לקרב בזירה עם שופטים לזנ קוראים ספורט לדעתי הוס

dascalu jacob

New member
אובייקטיבי או ניאטרלי - רק בתאוריה

כל אחד יש לו מטען דעות ומחשבות ומן הסתם נוטה גם אם רק בתת מודע שלו לכיוון זה או אחר. כרגע מנהלים את הפורום אורי צבי ויניב פישר, וזה מה שיש. אינני מצפה מהם לנאוטרליות ולא לאובייקטיביות כי גם אם הם רוצים וגם אם לא הם חלק ממערכת שנקראת הזירה. יש להם אינטרסים משלהם ושאיפות משלהם שלא יעלו תמיד בקנה אחד עם שאיפות הליגה המקצוענית לדוגמא. אני משוכנע שאם הם היו מופיעים באירועים של הליגה המקצוענית ומשמשים כפרשני חוץ או מבקרים זה היה מוסיף להם נדבך נוסף של אמינות עיתונאית או דיווחית אם ניתן לקרוא לזה כך. אולם בהמנעותם והעמדת עצמם בגלוי בצידו האחד של המתרס הם למעשה מצהירים שאינם אובייקטיבים. כל זה בסדר גמור אולם חייבים להעמיד דברים על דיוקם ולהבין שלא מצפים לאובייקטיביות ויש להתייחס לכל הדברים הנאמרים ולתגובותיהם במימד הראוי. מעבר לכך - הפורום מתנהל בסדר גמור.

יעקב אתה צריך לעשות הפרדה...

1. הפורום שייך לכולם . והוא ישאר של כולם כל עוד הצד של הליגה המקצוענית, ואנשים שמייצגים צדדים אחרים ישתתפו בדיונים ויציגו את עמדתם ויפרסמו את האירועים. 2. אני באופן אישי בהחלט לא אובייקטיבי, שכן אני מייצג צד מסויים, ומשרת של צד מסויים, לא צריכה להיות סתירה בן מה שאני מאמין בו לבן ניהול הפורום, אם אתם מצפים לדיעות אובייקטיביות ממני אז אתם מבקשים משהו שאני לא יכול לתת, לכן מראש קבענו אני ואורי צבי כללים שלא דנים על פוליטיקה!!!, נטרליות מצידי זה דבר שלא מהווה בעייה...... כל עוד ישמר הכלל שלא דנים על פוליטיקה אני חושב שהפורום יתנהל באופן מושלם.. יניב

למעלה