את הראיון הגוגלי של גאגא ראיתם

limors2

Active member
את הראיון הגוגלי של גאגא ראיתם../images/Emo35.gif

היא ענתה לשאלות שאנשים מגגלים הרבה, וגם לשאלות נפוצות ומעניינות ששלחו אליה בטוויטר וכאלה. ככה הבנתי, עוד לא ראיתי
http://www.youtube.com/watch?v=hNa_-1d_0tA

Nens333

New member
מודה, אין לי כוח לראות את כולו...

אבל מהקטעים שראיתי, היא ממש חמודה!

sexon4

New member
ברוווררר שראיתייי

לפי מה שהיא סיפרה על ג'ודס יש לי חשד שזה מבוסס על יהודה הבן של יעקב מהתנ"ך ושהאישה ששרה זאת תמר כלתו שגנבה ממנו את זרעו :) סיפור יפה ואם השיר מבוסס עליו זה יהיה ממש חזקקק!! שמתם לב שלגאגא יש כמה תנועות מוזרות בגוף? חח היא יכולה כולה להיות בתוך תשובה לשאלה, כולה מצחקקת ונהנת מעצמה, ופתאום אחרי שהתשובה מסתיימת ומחכים לשאלה הבאה היא כולה נהיית כזאת עגמומית, המבט כזה נכבה והיא מתחילה לשחק עם הידיים שלה באובססיביות.. מישהו אחר שם לב לזה? חח היא נראת בן אדם כזה כייפי... מעניין מי החברים שלה ואיך היא ביום יום...

Nens333

New member
סתם השערה לגבי תנועות הגוף...

או יותר מהשערה- תרגיל שיווקי שנועד ליצור אמפטיה איתה כאחת שגם יכולה להיות ביישנית כמו כולם. אני לא אומר שהיא לגמרי משחקת מישהי שהיא לא, אבל אני בספק אם היא באמת כל כך חסרת ביטחון... חייבים להיות קצת בררנים לגבי מה שרואים (איתה ובכל נושא פירסומי או שיווקי), כי יש פה הרבה עבודה על המוח שלנו שאנחנו לא קולטים.

sexon4

New member
לא נראה לי

זה לא נראה בכלל כמו תגובה מכוונת, וגם אם היא מכוונת זה לא נראה כמו בישנות או חוסר ביטחון, זה נראה כמו תגובה פסיכוטית... בני אדם לא משנים פרצוף מצחוק לפרצוף דיכאוני תוך שניה, אנשים לא משחקים עם הידיים בצורה כל כך אובססיבית... אין לה שום בעיית ביטחון וזה ידוע... לדעתי זאת תגובה פסיכוטית של הפרעה נפשית כלשהי.. מענין איזה...

Nens333

New member
מצטער, אני עדיין רואה את זה כקצת משחק...

לא שהיא ביישנית, אבל לא נראה לך שהיא קצת... משחקת?

sexon4

New member
לא...

או שיש לה אישיות מופרעת, או שיש לה את המשחק הכי גרוע בעולם!!

chyio

New member
וואי המנחה מציקה.

איזה צחוק מוגזם ומאולץ. הייתי רוצה לראות ראיון עם מנחה יותר מגניב כזה שיהיה ברמה של גאגא ולא יצחק מכל מילה שניה שלה.

Coralulu182

New member
עכשיו אני רואה!

איזה כיף! וואו, זה ממש קשה לדבר עם בנאדם כשיש לו משקפי שמש. בד"כ אני מעירה לאנשים שמדברים איתי שיחות ארוכות כשהם עם משקפי שמש כי אם אין לי איתם קשר עין אני מרגישה אי נוחות וחסימה לא נורמליים...כל הכבוד למראיינת שהיא עומדת בזוועה הזו.
אבל זה כבר מתחיל לעצבן שכל ריאיון היא עם משקפיים!

למעלה