את השיר הזה אני מקדיש לחברה שלי

את השיר הזה אני מקדיש לחברה שלי

מי אמר שמיזרחית זו לא מוזיקה טובה תקראו את המילים כאילו כתבו אותו עלי יכולנו להציל את האהבה הזאת, יכולנו לתקן את כל הטעויות יכולנו לעצור את כל הדמעות, כמה האמנתי באהבה הזאת האשמת אותי בכל הטעויות, אולי אני אשם גם לך היו שגיאות רציתי להסביר ואת לא הקשבת , מהאמת ברחת ואת עצמך הסגרת הייתי מטורף מרוב אהבה כל מה שעשית זה לא הוגן ילדה יכולנו להציל את זאת האהבה אולי אני אשם אולי את אשמה הייתי מטורף מרוב אהבה כל מה שעשית זה לא צודק ילדה יכולנו להציל את זאת האהבה אולי אני אשם אולי את אשמה חשבתי שנאהב כל החיים ילדה היו לי חלומות הייתה לי גם תקווה זו את שהרסת את זאת האהבה האמנתי לךף עד הסוף ילדה יבואו עוד ימים שתצטערי את זאת האהבה את עוד תחפשי יבואו עוד ימים שגם את תבכי אף אחד לא יאהב אותך כמו שאני

Zoharrr

New member
סלח לי,

לא מעניין כמה המילים יפות, אם מבצע השיר הוא אדם בעל כל מעצבן ובכייני(כמו במוזיקה מזרחית) והמוזיקה של השיר היא מעצבנת,בכיינית וכוללת בתוכה עוד(כמו במוזיקה מזרחית) זאת לא מוזיקה. לא מוזיקה לא טובה. פשוט, לא מוזיקה. אולי סוג של בכי.

זה לא של הרזה הזה?

שמע אחי תלמד מהאיטלקים, יש להם מילים יפות ודי דומות לשירים מזרחיים, אבל עם זמרים נורמלים לא בכיינים.

כן זה של הרזה הזה אבי ביטר

תגידו עליו מה שאתם רוצים נכון כישרון בשירה אין לו הוא שר גרוע אבל לכתוב שירים הוא יודע

זכוכיות

New member
האמת שלא אהבתי את הליריקס...

שום עומק, שום תחכום, סתם... מילים.. נמרחות כאלה, מתבכיינות... הרבה קיטש. בקיצור, משעמם.

eligomeli

New member
חה! חוצפנית!

עומק מה הוא<? חח נסחפתי.. אבל פה אין עומק? אז איפה יש?! מה את רוצה מטאפורות?! בשירים האלו זה שירים כמו לב של עיראקים הכל מהלב אמיתי כנה תמים ישיר לא פלצפן לש שחקן לא שקרן הכל א-ה-ב-ה יש לך משהו להוסיף? איי דונט פינק סו

זכוכיות

New member
אז זה משעמם אותי.

בוא נגיד שאם היו מקדישים לי שיר כזה הייתי חושבת שצוחקים עלי.

בשלולית

New member
באמת מתאים לסיפור שלך..

שומע אני בקשר למזרחית חושבת כמוך מילים יפות אחלה אבל קול מזעזעעעעע לי הקדישו את השיר הזה - (אומנם מזרחית אבל אל תגידו לי שהמילים לא חזקות) בכל שדה פרחים יש את הפרח בו הצוף הרבה יותר מתוק בין כל הדרכים יש את הדרך איתה אתה תלך הכי רחוק יש רגש שעוטף אותי בכל גופי נוגע והיום אני יודע את את האחת יש בך משהו אחר שאין לאף אחת את את האחת שלי את את האחת לעולם לא אוותר עלייך את יודעת את את הכל בשבילי אין סוף לכוכבים שבשמיים ורק אחד אליך מהבהב כל העולם עובר מול העיניים ורק אחת נוגעת לי בלב יש רגש שעוטף אותי...

בשלולית

New member
אל תשאלי...

אני הייתי מזה מאושרת מהשיר הזה... מההקדשה... אבל פחחח הכל חרטה אחרי שובעיים הוא נעלם ואחרי חודשיים נזכר שהוא רוצה אותי! *אי ןפה אייקון של האצבע המשולשת*

תראי זה הקטע

שרציתי לומר לה ואין לי אומץ יבואו עוד ימים שתצטערי את זאת האהבה את עוד תחפשי יבואו עוד ימים שגם את תבכי אף אחד לא יאהב אותך כמו שאני

אני שומע את השיר הזה בלי סוף

כאילו מי שכתב את השיר שמע את הסיפור שלי יורדות לי דמעות שאני שומע את השיר הזה

למעלה