את השתיקה הזו

תלתלית

New member
את השתיקה הזו

של עיניך שולפת ממאגר הזכרונות. הנה,היה יום סתיו כשטילנו יד ביד והרגליים נגעו טיפה בחול וטיפה בים... ולילה, זוכר איך הכנת "שוקו" כשלא היה והיה לי קר אתה הרתחת חלב <כמו שלימדו אותך בשמירה ההיא> והוספת שוקולד פרה, ואני גמעתי אותך, גמעתי את הנסיונות המוטרפים האלה מוטרפים היינו לילות שלמים ימים בלי סוף מתנחמת בשביבי כאב ואושר ועכשיו פתאום מגיח "אני לא איש של ספרים"... ואני קוראת אותך כמו ספר פתוח רואה את תוכך נוגעת במיתרים האלה שוב אבל הפעם בלי רשותך .. אני מצטערת שלא ביקשתי רשות להיכנס עם מבטי אל הנפש המוטרפת שלך <אני כבר גדולה, ומצליחה לקרוא את העומק הזה, הרבה יותר טוב מפעם> לא יכולתי להתאפק וחייכתי חיוך שאומר "אני יודעת שאתה אומר סתם, אתה כן איש של..." אתה עושה את עצמך שלא, לא נוגע ... ...לא חולם לא נלחץ ... ...לא מוטרף אני מתנחמת ברגעים האלה, ובידיעה הזו שהיתה בי פעם את הלהבה הזו. הלהבה, אתה זוכר אותה? זו שהקפיצה אותי בבוקר מתוך השמיכה אל יום של פרפרים אני רוצה לצעוק לך איזה איש אתה? של מי אתה ? אפילו לא שלך. אתה אפילו לא שלך. של אפחד. אתה נווד. לראות אותך היום , כמו אז אפילו אותו ג´ינס מה נשתנה בך ? מה ראית בי? "ארך שיערך"..."הרבה יותר תלתלים".. אתה אומר. מה אתה חושב באמת ? האם אתה קורא אותי גם? האם אתה רואה מה יש או מה אין ? אין. בין השורות אתה רואה בין השורות? הא, אופס אתה לא איש של ספרים.. מתנחמת בשביבי חיוך של אחר פרח של איש לא מוכר סוכריה של עובר אורח לא מתקרבת לא חולמת הוזה אותי כדי להיזכר, ולדעת שזה עוד בי ואז רואה אותך ונזכרת אם מצליחה להירעד ככה מבינה פתאום כמה פעור החלל הזה שבנפשי כל נים זעק והזעקה לא אמרה דבר אף לא את שימך היא אמרה וממה רציתי שתציל? מי יצילני? אני אני אני. מתנחמת בזיכרון הזה.

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifתלתלושית מאמי../images/Emo24.gif

כמה רגש העברת במילים האלה קראתי אותך כתבת והעברת ממש את הדקויות והבעת רגש עמוק מותר להתנחם בזכרונות לכל אחד זכרונות כואבים זכרונות יפים זכרונות אהבה זכרונות פרידה ומותר גם להזיל דמעה ומותר לכעוס אנו רק בני אדם לא תמיד החיים מאירים יש עליות ומורדות אבל אנו יכולים לשלוט בהם גם זה עובר קשה, אך אפשרי את גם יכולה תלתלתית, אני בטוחה את תראי עוד המון ימים יפים מלאי אהבה וחום והם יבואו הם תמיד חוזרים הימים היפים האהובים
תלתליתתתתתתתתתת
מוניק

tairon

New member
אני קורא אותך..

ואולי הוא לא היה איש של ספרים .. ורק בגלל זה לא ידע לקרוא בין השורות אבל כשיש אהבה בלב לצד האחר.. במשך הזמן לומדים לזהות דברים מסויימים.. ושם במאגר הזכרונות שלך יש חוויות מתוקות.. וגם רגעים שניסית להתקרב ולהבין יותר מי הוא אותו איש... והיום אולי הוא לא שלך ואולי מנסה למצוא את האיש שבתוכו.. ואת תלתל את של עצמך ויגיע הרגע שמישו יביא איתו חוויות אחרות ויקרא אותך כפי שאת בין השורות.... כמו ספר פתוח...

תול את כותבת נהדר

געגוע נגוע בעצבות ואת מקסימונת שאת.. הביטי פנימה, העבר חלק ממך והעתיד.. אם רק תתני לו הזדמנות. מילים שזורות בעדינות המיוחדת לך,
בריחות בקולות שבזכרון, יש זמן לכל דבר, ואם היתה חוויה שכזו תנצרי אותה בלב, וקדימה הלאה.

תלתלית

New member
שוקולדה

מתי תהיי פה בתפוז? אני רוצה לשלוח לך הפתעית. מצטערת שהבאתי לך געגוע ישר על הבוקר אבל לא יכולתי להישאר איתו לבד ולהחזיק את הכול בתוכי. אני מנסה לשלוח לך את ההפתעית כבר יומיים בבקשה תודיעי לי כשתהיי מחוברת לנט ביי מתוקה בינתיים תלתל

אופ איתך זה ב../images/Emo9.gif

והגעגוע שלך רק הזכיר לי תגעגוע שלי ונגע בי... אל תשארי לבד אפפעם שוקולדה אוהבת הפתעות

תלתלית.......הגעגוע יכול להותיר

אותנו רצוצים, עייפים, משתגעים. או להותיר אותנו שמחים על ההזדמנות: לחוות, להרגיש, לרצות עוד מלוא החופן. אני בעד האופציה השניה, למרות שלא תמיד זה נגמר כמו שאנחנו מתכננים/מצפים......

למעלה