את/ה החולייה החלשה, שלום.

nickless m

New member
את/ה החולייה החלשה, שלום.

אין לי מושג איך לעזאזל רציתם לשלב את "החולייה החלשה" כי זה טריוויה בכלל אבל זה שם המשחק ואלו הם הכללים. אני הוא הטריוויונר. אני אשאל שאלה והראשון שיענה (נכון) יציין מתחת לתשובה שם של שיר של בית הבובות שהוא מעוניין שנעשה לו קאבר. השיר שיקבל 10 הצבעות יתקבל. במידה ומישהו ענה נכון ובחר שם של שיר גם בשאלה הבאה הוא יוכל לענות ולבחור שוב באותו השיר והקול ייחשב. אז להיות חכמים ולהיות מהירים.. שאלה ראשונה:מדע אופטי-מהם שלושת צבעי היסוד בעולם (לפי החזר האור, לא באומנות) ואיזה שני צבעים אינם קיימים אך אנו רואים אותם?

Lee Roni

New member
:)

שלושת צבעי היסוד: כחול, אדום וירוק שני הצבעים שאינם קיימים אך אנו רואים אותם: שחור ולבן. אם זה לא נכון - 0 בביולוגיה כמובן... :p

zoharshushan

New member
אני מבולבלת.

אמרת לא באומנות,ולירון כתבה שזה ירוק כחול ואדום...וזה כן באומנות. ככה שלא ברור לי כלכך. טוב,זו בטח השעה. לילה אלעד אני אוהבת אותך

nickless m

New member
לא

באומנות הצבעים הם כחול אדום וצהוב כי על הדף מכחול וצהוב מרכיבים ירוק.

בוא נעשה קאבר לכמה פשוטטטטט

זה השיר הכי יפה בעולם וחרשתי לו תצורהההההההההההההההההההההההההההההה

zoharshushan

New member
אה,נכון.

למדתי את זה מתישהו בגן
ובכל זאת לא ידעתי לענות על זה, עצוב. חע

eladi88

New member
כפרה עליך../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

תעני להודעות שלי

eladi88

New member
חוצפנית../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

חוץ מזההההההההה איפה כתוב שרק אני חייב לשלוח הודעות?? לא שולח עוד שום הודעה עד שאני לא מקבל ממך אחת!

talba3

New member
טוב מה זה השאלות הקשות האלה?

תשאל שאלות קלות כמו, איזה אומן מפורסם שהיה בלהקה של פינק פלויד הופיע בארץ, או כמה פעמים יש את המילה YESTERDAY בשיר YESTERDAY של הביטלס. משהו קלאסי כזה :] שאלות קלות קיצור

nickless m

New member
או קיי. שידרוג

התשובה המלאה הייתה שלושת צבעי היסוד:כחול אדום וירוק צבעים שאינם קיימים אך אנו רואים אותם:לבן וחום. מעכשיו אני אשאל שאלות על מוזיקה. מה מיוחד בגיטרה שג'ימי פייג' ניגן בטקס פרסים של אמ טי וי בשיר של לד זפלין ששר הסולן של לימפ ביזקיט?

nickless m

New member
סתם חחח , המשחק מתחיל עכשיו!

הגיטרה כמובן הייתה גיטרה בעלת שני צאוורים האחד 12 מיתרים והשני 6. השיר כמובן היה thank you. והנה המשחק מתחיל!!! באיזו יחידה בצה"ל שירת אמיר אטיאס? רמז:אני שירתתי באותה יחידה...

eladi88

New member
נח"ל ../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

וגם אחשלי שירת בה

nickless m

New member
יופי גאון

לנח"ל יש שתי חטיבות. חטיבה 933 הכוללת בה את הגדודים 931 932 ו50 ו 934 (934=יחידות התנדבותיות). (בא"ח נח"ל 933 תל ערד) וחטיבה נוספת הכוללת את קרקל (נח"ל מוערב בנים בנות) ונח"ל חרדי. (מתקן אדם) נח"ל למי שלא יודע = נוער חלוצי לוחם.

933 כבר לא קיימת אאל"ט

היה איזשהו שינוי שם... עכשיו יש את כפיר... עם הכומתות המנומרות (איכס.)

nickless m

New member
933 קיימת.

קיצור הוא היה בגדוד 932 (גרניט) בחטיבה 933. יאלה תבחר שיר.

למעלה