את/ה יכול/ה לספור עד 400,000?

F00D Is G00D

New member
את/ה יכול/ה לספור עד 400,000?

המספר הבלתי נתפס הזה שרובנו לא מסוגלים בכלל לספור הוא המספר תרנגולות שממשלת ישראל מתכוונת להוציא להורג תוך 48 שעות. אגב 80 % מהעופות עוד לא נדבקו. 5 % מהמומתות הם מחוסנות - אבל לא לוקחים סיכונים (2500 חיות שיכולות לחיות ואפילו את המספר הזה קשה לחלקנו לספור) אז ביומיים האחרונים אני חושב על הנושא בלי סוף, אציין שאפילו נכנסתי לדיכאון כמה תורת הגזע היא דפוקה! ועם כל ההצהרות של הפוליטיקאים על כך שבבישול מעל 70 מעלות החיידק מת. למה אנחנו לא נותנים את זה להודים הרעבים-הם יאכלו גם תרנגולות עם אידס! וחשבתי מה יקרה ביום שישי, אני יכול להעביר פעולה רגילה? ואולי כל המחשבות שלי הם סוג של הסטה שאסור לי להביא בפני החניכים(כיתה ד') אני לא מבין מה העמדה שלי, כלום לא קרה? להקריא קטע מעיתון בתחילת פעולה? אולי מספיק לשאול את השאלה ששאלתי בכותרת? אולי זה שאני צמחוני, רגיש, מתחשב, אידיאליסט. אולי כל אלו צריכים להשאר בחוץ? אני לא אותו גידי בתנועה ובחוץ? בפעולה אני צריך להדחיק נושאים חשובים ולהצמד לנושא חודשי שבחרתי? דיון פתוח לרשותכם

טוב...

אז לדעתי האישית למרות שזאת המתה בסדר גול לא יאומן באמת ועד כמה שזה עצוב- אי אפשר לקחת סיכונים... מהסיבה הפשוטה שאם תישאר תרנגולת אחת שיש לה את המחלה כל מי שטיפל בה ידבק וכל התרנגולות האחרות שאיתה בלול... להעביר פעולה אפשר... אבל לא נראה לי לגעת בנושא הזה ישיר כי הם בכתה ד'... אבל תחשוב על הערכים שנרמסים פו לדעתך ותנה לבדוק אם יש אותם בסוגיות נוספות שקשורות יותר לחיהם... ואתה לא יכול להגיד שגידי בחוץ זה לא גידי שבתנועה! גידי שבתנועה מעביר דברים לגידי שבחוץ ולהפך! אין ניתוק נוחלט...

eviv

New member
לא מבין מה העניין הגדול

בתור צמחוני אני לא מבין מה העניין הגדול בכל העניין הזה... מדובר בתרנגולות שיעודם היה או לסבול כל חייהם ולהטיל ביצים או שבכלל היו מיועדות לשחיטה. זה שרצחו אותם בבת אחת ולא בהדרגה לא כל כך משנה לפי דעתי. לפי דעתי ראוי לעשות על הנושא הזה פעולות.

F00D Is G00D

New member
הייתה לי את המחשבה הזו

שסה"כ רובם נועדו למות תו8ך כמה חודשים ובנתיים לחיות בצפיפות אדירה וכל שאר הדברים שהחברים מאנונימוס דואגים לעדכן אותי.. אבל האינטרס הסופי של כל בעל חיים הוא לשרוד. ופה הורגים אותם בשיטה אכזרית של הצמאה במשך שעות ואז נתינת מים מורעלים.. שאגב אם התרנגול לא שותה מספיק אז הוא סובל מאוד ובסוף בגלל שכולם ממהרים הדחפורון אוסף אותו ובדרך הוא כבר מת... אבל מה שמרגיז אותי זה העיקרון. תורת הגזע נתה לבני האדם להייות ראשונים לכלב אחריהם לחתול אחריהם לפרה אחר כך ולתרנגול אחר כך ואז לג'וק תורת הגזע של הנאצים שאנחנו אוהבים לשנוא לא היתה כל כך רחוקה לבני האדם להייות ראשונים לכלב אחריהם לחתול אחריהם לפרה אחר כך ולתרנגול אחר כך ואז לג'וק ובסוף ליהודים אנחנו ממציאים תורת גזע לעם שלם של 400000 תרנגולות בעוד ש 80 % בריאים! ואני עדיין לא יודע איך לגעת בזה בפעולה. מה שאני יודע זה שאני חייב להציג את כל הצדדים אז אולי זה כבר לא כל כך שווה.. גידי

eviv

New member
זה אותו העיקרון ביום יום

לא רק שיש מחלה אימתנית...

ט ב ע ו ל

New member
אמממ אני שנויה במחלוקת

אני בתור טבעונית (והחניכים שלי יודעים מזה) משאירה את יסמין הטבעונית מחוץ לפעולות, מידי פעם יש שיחות על זה בטיולים שאוכלים אבל לא משהו רציני. הרבה פעמים החניכים ביקשו ממני להעביר פעולה על צמחונות/טבעונות ולא הסכמתי... מהסיבה הפשוטה שאני יודעת שהם כולם יהפכו להיות צמחונים אחרי הפעולה ואני חושבת שלא מהסיבות הנכונות ובאמת שאני לא יכולה להתמודד עם צעקות מההורים. לכן הבטחתי להעביר את העשרה בסוף שנה, כמו שהבטחתי לספר להם על הדעה הפוליטית שלי בסוף שנה. אני כן הייתי מעבירה על זה מתודה קצרה בתוך פעולה גדולה, אבל לא נראה לי שחניכים בכיתה ד' בנויים לזה. כמובן שהייתי משאירה את זה לדיון פתוח ושומרת על פני פוקר בכל הנוגע להבעת דעה ממשית.

F00D Is G00D

New member
../images/Emo45.gif

זו די הדעה שאני נוקט.... אגב סחטיין על הטבעונות... אני לא הצלחתי לשרוד. במיוחד לא לבדוק כל מוצר ומוצר מה הוא- וברגע כבר אכלתי עוגה אז נשברתי

eviv

New member
../images/Emo4.gif החניכים שלך בכיתה ח'..יחי ההבדל

אתה יכול להעביר פעולה על הנושא. אתה יכול לתת טיעונים לפה ולשם ואולי להיעזר במדריכה שאיתך אם יש באיזון הסיפור...

למעלה