"את-ה נשמה יא שלומי "

"את-ה נשמה יא שלומי "

אמנם לקח לי כמה שעות להתחבר לשיר ,כי בכל זאת "רוק" זה לא הלחם והחמאה שלך-שלנו. ואיך אפשר שלא להתחבר ביצוע ענקי ברמה גבוהה מאוד! סילסולי רוק שרק אתה! נשמה! מסוגל לבצע. במאקו השוו אותך לארצי ולברוס ספרינגסטין...אני חושב שאתה פשוט נטו שלומי שבת!!!! בכל מיקצב ושפה אתה עילא ולעילא.אמרתי לא פעם שגם אם תשיר בגרוזינית אני אוהב. כי המוסיקה שלך היא בנשמה! לי ולחברי פה,ומחוץ לפורום וזה לא קלישאה אתה אהבת החינם שלנו.!! בשבילנו אתה לא צריך להחליף מס טלפון ...אנחנו נבוא גם נבוא!!! נישמח ונשמח. זה המוטו שלי בחיים ...לעשות,ולעשות מה שאתה אוהב. ואנחנו אוהבים. ביי "את-ה בנשמה" תמידדד

"אתה אהבת החינם שלנו"|חיבוק.....

חיים חיון היקר!!!! כל מילה בסלע!!!!אני אוהבת לקרוא את מה שאתה כותב-סגנון הכתיבה והמילים הנכונות, החזקות, האמיתיות!!!!!!!!!!! אתמול אני עוברת את הכביש כם הילדים וטלפון מאמא-(חייבת לענות) וצעקות בצד השני |"שמעת, שמעת איזה שיר אני רוקדת פה ברחוב"! זו אמא..." אז בקשתי שתתאפק עם השמחה (כי אנחנו כבר שמחנו וצהלנו לפני....)אני עוברת כביש-אמרה לא לענות כשעוברים כביש והמשיכה לצהול ולרקוד עם "את בנשמה..." יום מעולה לולם!!!!!!

יו....חיים הצחקת אותי עם הגרוזינית....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:

אין עליך מעריץ נטו-נקי!!!

itamarmal

New member
איזה איש ענק ומצחיק השלומי הזה..

היום הוא היה בשידור אצל יורם סויסה ברדיו דרום.. ושהם נפגשים ישר הולך חיקויים וצחוקים כמו שהמלך תמיד יודע.. ארבעה ימים לפני המופע יהיה יום שכולו לכבוד "שלומי שבת". ושתדעו שיש כמה הפתעות למופע ברעננה ויהיה עוד שיר חדש וכמו שהוא יודע לעשות הוא הולך לעשות את זה הכי הכי טוב עם כל ההתרגשות של פעמיים קיסריה... בגדול !! אם רק יכולתי להגיע..........

למעלה