את זה אתם חייבים לקרוא!

leebaby

New member
את זה אתם חייבים לקרוא!../images/Emo5.gif

תישמעו ככה בלי להישתחצן יותר מידי או משהו אבל ביגלל שאני יותר מידי יפה אז כבר לא רוצים אותי! כשאני והחברות שלי היונו יוצאות היו תמיד נידלקים על החברה המכוערת שלי ותמיד לא הבנתי למה ואחרי כמה זמן שהכרתי אותם מדברים וזה ובסוף מתברר שהם לא היסתקלו אלי ביכלל ביגלל להם כאילו כבר ידעו שבטוח יש לי חבר או שהם צריכים להמתין בטור אתם קולטים ולא פעם אחת זה קרה1 ***זה כבר מפחיד*** טוב מקווה שזה לא היה יותר מידי ארוך...תודה שקראתם מחכה לתגובות.. שלכם לי!

ואת מעבירה פה מסר סמוי לבנים פה?!

שאני יבין או משהו?! כי מה שאני הבנתי תא מנסה לבנים החרמנים לרצות אותך תקני אותי עם אני טוען ועם אמת בדריך שיהיה לך לבריאות גם אני כזה לא מסתכל עם הכי יפות כי מי שהכי יפה היא בטח גם היכ סנובית לא שאני מכוער או משוה לדעתי אני נראה טוב אבל בטח לא מספיק בשביל כוסית על רמה כמוך!... בכל מקרה אני משח עם עזרתי לך

balcony

New member
אז אתה גרוע בדיוק כמו כל אחד אחר

יופי הוא לא ערובה להתנשאות. אדם לא בוחר להיות יפה, כשם שהוא לא בוחר להיות מכוער.... לא שופטים אדם על פי מראהו החיצוני בלבד. זה לא הוגן.

NICOLE MOORE

New member
what makes u so sure that

ur so pretty ?? besides what maked u think that that`s the reason why boys do not ask u out? and most of all i believe that there are still some real ppl in this world who do not pick their freinds for the wrong reasons which means just becaues they r pretty or anything like that nicole

יש לי חברה...

שהיא ממש כוסית. וכשאני ועוד חברה שלי איתה ביחד... לא שמים עלינו.. ככה שאני רואה את זה מנקודת מבט הפוכה.. ולא אין לה חבר... אז לא הבנתי בידיוק מ השאלה שלך... אבל אם את כל כך רוצה שיתחילו איתך.. תיזמי גם את! יש אנשים. ןהרבה כאלה. שנתעים מלהתחיל עם אנשים יפים. אם את תתחילי איתם הם יראו שאת מעוניינת. ויש לזה גם + קטן... את בוחרת אותם ולא הם אותך! גלית

אני חייב לציין שהיום הבנתי אותך!

היום הלכתי ליפצה אהט וראיתי אחת כזאת יפהההההההההההההההה וידעתי שאין לי סיכוי איתה אז אפילו לא ניגשתי אליה איזה סיכוי היה לי כבר איתה?! =( צר לי לומר את צודקת!

נריה_ה

New member
אני הבנתי לפני שבוע...

כשהתחלתי עם בחורה מדהימה ובסוף (כמה צפוי) התברר שיש לה כבר חבר... רק הבעיה היא שעוד לפני שהספקתי לדבר איתה כמה משפטים היא אמרה את זה.

נריה_ה

New member
יופי זה בעיני המתבונן.

את למשל יכולה לפרסם תמונה בכרטיס האישי שלך. וכל אחד יחליט לבד. וד"א בת כמה את?

חחח..

קודם כל... אדם רואה את עצמו שונה מהאחרים... את רואה את עצמך כמו שאת רוצה לראות את עצמך... את בעיינך חושבת שאת ממש מלכת היופי... אבל בעיניי אחרים את יכולה להיות בעלת חן פשוט או סתם מכוערת... חוץ מזה שאת נשמעת ממש שחצנית ואולי בגלל זה לא מתחילים איתך.. ואולי חברה שלך מכוערת (ואם את מדברת עליה ככה איזו מין חברה את?). . ואולי היא ממש חמודה ומתאהבים בה בגלל זה... בכל מקרה... אולי בפעם הבאה תורידי את האגו המנופח שלך ואז אחרים גם ידלקו עליייך... וחמודה שלי אין דבר כזה לא מתחילים איתך כי חושבים שיש לך חבר! אז בבקשה...

BlackMist

New member
זה די פשוט...

אם את יפה, אז זה אומר שיש לך סיכוי כמעט עם כל אחד שחושב אותך לכזאת. (אלא אם כן הוא מסתכל קודם על אופי והוא לא ממש אוהב אותך מהבחינה הזאת... אבל אין הרבה כאלה) מה שאת צריכה זה פשוט ליזום ולפתח קשר עם מישהו שאת אוהבת... אל תחכי שימצאו אותך.

למעלה