את זה את זה

טוב, זה כבר מתחיל לעצבן

סבבה שיזהר אשדות רוצה לצלם את החבר'ה שלו בסדרת קדימונים לאלבום, אבל לתת לו לצלם גם את הקליפים הרשמיים זה כבר ממש מטומטם. כאילו, אתם לא שמים לב שזה פשוט לא יוצא טוב? חסר לכם כסף שאתם חוסכים על איש צוות מקצועי שאשכרה יודע לעשות קליפים? מה עם איזו ג'סטה לצופים? ולהשוואה: אנשים שיודעים מה הם עושים נ.ב. רונה יפהפיה

אני ממש אוהבת אותו

כי הוא לא סתם מלווה את השיר אלא לוקח אותו ועושה לו אינטרפטציה לדבר שונה לגמרי (אני לא מאמינה שהרגע השתמשתי במילה אינטרפטציה). ואני ממש אוהבת את השוט בסוף, שהיא יוצאת ויש את העץ עם העורבים.

אני.מסכימה

אם זה שזה כבר מתחיל לעצבן כל הקליפים המאולתרים האלה...אבל דווקא לשיר הזה, לא מפריע לי שהקליפ כלכך פשוט.. המילים שלו ממש חזקות ואני אוהבת דווקא את הניגוד הזה בפשטות המוגזמת של הקליפ. הדבר היחיד שבאמת יכול להפריע לפשטות הזאת ולהקשבת המילים זה היופי של רונה....ו..ואו כמה שהיא מהממת פה..

קליפ פשוט זה אחלה

אפשר לקחת את אותו קונספט, רונה וחבריה מנגנים על הגשר של עזריאלי (זה שם לא)?, אבל לקחת מישהו שיודע מה הוא עושה. מישהו שגם משתמש בחוכמה בלוקיישן היפה והמעניין - ולא כולא את החבר'ה בתוך הפריים. מישהו שלא מצלם מאותן 4 זוויות את כל הקליפ מישהו שלא עורך בדוגמטיות - אקורד ראשון = זוית א', אקורד שני = זוית ב' מישהו שעורך בקצב נכון, בצורה קולנועית, ולא חותך בלי הבחנה מהיד על הגיטרה לפנים וחוזר חלילה מישהו שנותן Head Room!!!! אלו חלק מהדברים שהפריעו לי. אני באופן אישי אוהבת קליפים יצירתיים ובכל מקרה, אם הייתי הבמאית של הקליפ, הייתי מחפשת רעיון יצירתי ולא סתם להקה מנגנת. אבל אם כבר להקה מנגנת - גם את זה אפשר לעשות בצורה חיה ומעניינת (ע"ע לחיות נכון). אי אפשר להתעלם מזה שהשיר נורא סטטי, לעשות את הקליפ רובוטי ומשעמם לא מוסיף לו. אגב, החלטתי סופית שאני לא מתה על "הקולב".

אם

מסתכלים על זה ככה ברור שאת צודקת..אני לא יודעת לנתח בכזאת רמה... את לומדת קולנוע/צילום או משהו כזה?.. בכל מקרה..בלי שום קשר לקליפ, את השיר אני ממש אוהבת

chen1litvak

New member
אוי איזה כיף

זה נשמע כמעט התלונות שאני אומרת על כל דבר שאני רואה בעיקר מבחינת הקטנוניות (זה מחמאה) הפסקתי לספור לכמה אנשים התחלתי להסביר מה זה הדרום רק כי היה לי מעצבן לראות את מה שהם מצלמים ובסוף מצאתי את עצמי מעבירה קורס צילום רק בשביל שלא יכאב לי בעין כשאני מסתכלת ראיתי דברים אחרים שיזהר עשה והחלטתי שפשוט לוותר על לראות את הפרוייקט הזה, וההודעה שלך חיזקה :)

הדר 0

New member
אני אוהבת את הקולב! :)

והם הקליטו אותו באופן כה מחמיא לשיר, ונעים לאוזן שלי. אני שמחה

אגם0

New member
...

דווקא הפשטות שלו הופכת את השיר ליותר יפה... מה רע פשוט לצפות בפנים היפות שלה ולהקשיב לכל הנעים הזה.... אני אישית יותר אוהבת, רק לראות את רונה, זה מספיק.....

אגם0

New member
חחח כן הא?!

מצב קשה... איך אפשר שלא להידלק עליה?? איך?? .....Impossible

למעלה