את זה זיו אמר !!!

the buty

New member
את זה זיו אמר !!!

אין תקווה ללוד מבחוץ! רק מבפנים אמונה וחלום לחלום על העתיד ולהאמין בהגשמתו אין תקווה ללוד מבחוץ ... אין תקווה ללוד מבחוץ... רק מבפנים... רק מבפנים ... זיו , מתה עליך

zivsb

New member
היה ניסיון ונכשל בגדול../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני עקבי מה לעשות דותי יציבות ולא נישאות ברוח אני מאמין כי רק מקומי יכול לגאול אותנו מהצרה אבל לא כל מקומי רק מי שהוא:נקי כפיים ובר לבב.... נכון שאומרים כי אין מעמידים נשיא על הציבור אלה רק מי שקופת שרצים תלויה מאחוריו... אני לא מאמין בכך אני רוצה יושר הגינות צדק נכון שזה מצחיק גם את המועמדים אבל אני כזה ולא משתנה ואתTHE BUTY שמי הוא ZIVSB

the buty

New member
zivsb?!

כשהורי קראו לי לסדר , השתמשו בשמי המלא ! אני מבינה שזה המצב ? נכון שדעותיך לא משתנות , אבל בחלקן משמשות לי כהסבר . מדוע לא כדאי לתמוך בתושב מחוץ ללוד. ומבפנים ? רק בני רגב יכול להביא את העיר לדרך חדשה. עד ששאר המועמדים יילמדו , אנו עלולים לשבת עם שכני בצפון...

zivsb

New member
יש דברים שמכבדים כמו שם../images/Emo127.gif

שמי כאן לפי כללי האתר הוא שם משתמש אני לא משנה או מחליף אותו גם אם יש כאלה שחושבים שחשפו את שמי המלא לא תמיד אני משיג את מבוקשי אבל אני נאבק למענו אני מיושן אני אידאליסט מאמין בדרך במטרה ולא כל הדרכים "כשרות" להשגת המטרה יש תמיד דרך אחרת נכונה יותר פוגעת פחות אני שמח על ההתעוררות על הנושאים על המשתתפים וזה עושה לי טוב יש עוד משוגעים בלוד כן ירבו ושוב THE BUTY לא נגרום עוול למישהו בלי כוונה שמי הואZIVSB בלבד תודה

the buty

New member
צר לי אם פגעתי בשמך / כבודך

לא זו הייתה כוונתי . פשוט מתוך הרגל לקצר הליכים , גם לlj101 קראתי רק lj ' מעתה תמיד אקרא בכינוייך המלא : zivsb!!! love you

למעלה