את זה כבר ראיתם ?

matam haifa

New member
לדורון, בית"ר וכל המתלבטים, הנה

כל התשובות לשאלה: איזו הפצה לבחור??

די ... פוצצת כבר את המוח עם זה ..

מצידי תתקין windows .. מה אתה רוצה? מה אתה משווק מורשה שלהם .. כבר 3 שבועות בכל הפורומים האפשריים אתה משכנע אנשים להתקין את זה .. אתה רוצה - תתקין , שיבושם לך .. עזוב אותי בשקט .. אני לא מתלבט ולו לרגע אחד ... אני לא מחפש הפצות אחרות כרגע .. ויש לי דברים הרבה יותר מעניינים מאשר להתווכח על הפצה כזו או אחרת ..בטח אם היא הפצה חדשה .. אתה יכול מצידי להביא גם את לינוס בעצמו שיגיד שזו ההפצה הכי טובה שיש ואני עדיין לא יעבור אליה .. חבל מאד שבלי מספיק הכרות עם המערכת אתה מטיף להפצה כזו או אחרת כי עוד יהיה מישהו שיאמין לך .. למזלי אני לא .. ויש לי יופי של סיבות טובות לכך .. שוב אני אומר לך בצורה הכי ברורה שיש .. חבל מאד שאתה עוסק בהטפה למוצר מסויים בלי להכיר את המערכת טוב .נקודה וזה בגלל שעשויים להיות חבר´ה חדשים שעוד יאמינו לך בטעות ואחר כך יצטערו על זה ויכנסו לברוך שהם לא תמיד יוכלו לצאת ממנו .. אני יכול בפירוש לומר לך שגם אני לא מייעץ לאנשים מה להתקין על אף שאני קצת מכיר את המערכת .. כל מה שאני יגיד בנושא הזה הוא שהעדפה האישית שלי היא red hat אולם גם מנדרייק היא מאד מומלצת , אני יסביר כמובן למה וישאיר לבן אדם להחליט לבד .. שוב אני אומר - תפסיק לפוצץ את המוח על נושא כזה - לא נמאס לך כבר 3 שבועות לדבר על זה ?? ועוד משהו , אני בטוח שיש אנשים שיודעים יותר ויש כאלו שיודעים פחות , בתור אחד שעבר את כל מסלולי ההסמכה ומבחני ההסמכה שיש ללינוקס , אני אומר בפה מלא שאתה אמור לקחת לך פסק זמן ללמוד את המערכת ורק אחרי שתכיר אותה קצת תוכל להתחיל לשכנע מה וכמה ולמה טוב בהפצה כזו או אחרת .. עד אז תעזוב אותך ממסיונריות .. פשוט חבל מאד ואני כבר ראיתי כמה כאלו שהם חדשים ומשום מה התפתו להאמין לאותה "אמת" שאתה מציג .. ואני לא בטוח שהם עשו את הדבר הנכון .. יש כל כך הרבה דברים שצריך לשקול כאשר מדובר ב"איכות" של ההפצה , ומהירות כיוונון החיבור לאינטרנט היא לא הדבר הכי חשוב .. אני מקווה שהייתי ברור, אם נפגעת אני מאד מתנצל , ואני לפחות לא מתכוון להמשיך לדון בהפצות הודיות, טורקיות, אירניות או כל הפצה אחרת שתביא מאיזו פינה שכוחת אל אחרת ביקום ..

mavor

New member
תגובה

אני חושב שבמשך הרבה שנים לא ראיתי אותך נידלק ברמה כזאת :) נדב

כבר שבועיים או 3 שהוא עושה את זה ..

תדבר על אבטחה ותגיע ל ELX .. תדבר על תיכנות ותגיע ל ELX .. ימאס לך ותעבור לספר בדיחות .. ומשום מה גם זה יגיע לנושא של ELX .. בפורמים אחרים הוא כבר רב עם חצי מהעולם .. מנהלי פורומים כבר שלחו לו מכתבים באופן אישי .. וכלום לא עוזר .. אגב, התגובה שלי היא בלי ספק גם תוצאה של השעה שבה כתבתי את זה .. עכשיו אני הרבה יותר נחמד .. ואני מוכן לדבר כמו בכל יום כמעט על ... לא טעית .. ELX ..

matam haifa

New member
אז מה.....נמאס לך מהאמת האא??

מפריע לך שזה עובד חלק, ולא צריך כל הזמן להתעסק בשטויות של תיקונים קינפוגים וכו´. ** אבל, תסכים איתי שהרי לינוקס זה יוניקס זה Dos משופר, והממשק הגרפי עובד כמו win 3.11 בערך (מלבד ELX). נכון! לינוקס זה למתקדמים ולא למתחילים. כך שאל תציע להם את רד-האט . ובלי עצבים בבקשה! אל תערב אותי עם פורומים אחרים! תודה, שאול

maCr0T

New member
אני לא רוצה להשמע מוזר

אבל בנאדם, אין לך מושג מהחיים שלך. לינוקס זה לא יוניקס, זה חיקוי. יוניקס זה לא דוס, יוניקס היה 27 שנה קודם. הממשק הגרפי כמו 3.11? ראית את KDE 2.2.1? זה מדהים! ידעת שמיקרוסופט לא המציאו כמעט כלום חוץ מבייסיק? אתה יודע שאת הממשק הגרפי המציאו זירוקס? ואח"כ אפל? עובד חלק? מניסיון של שעתים עם המערכת אני יכול להגיד לך שזה בושה ליוניקס, זה יציב כמו ווינדוס ME, ניסיתי לפרוץ אליו, לבדוק את הבטיחות, זה היה קליל, ניסית להריץ סנדמייל?????? זה ממש בדיחה. אל תציע רד האט? אני יודע שמשתמשי לינוקס רוצים לרדת מהזרם, אבל לרדת מרד האט? זה דבר משובח!! רוצים משהו טוב? קחו טרו64. ELX זו רשמית ההפצה הכי גרועה שניתקלתי בה. אני מעדיף RH4.2, או סלק 4. maCr0T שחושב שיוניקס ולינוקס זה לא ווינדוס!

matam haifa

New member
יש לי רד-האט 6.2 כבר הרבה זמן...

אבל כיף להתווכח אם היורמים.... לא התכוונתי אליך.. המבין יבין. אין ויכוח, לינוקס זה המילה האחרונה. יש ויכוח כמו שפעם נאמר "ויכוח על רקע דתי", מה לעשות ELX די מעודכן, יותר משובח מרד-האט 7.2 , זה ברור לך, הרי לא ניסית מעולם את ELX אם אני לא טועה. תקן אותי..

maCr0T

New member
אתה פשוט מדבר שטויות.

רד האט זה _ה_הפצה יש לכם ציוד, אנשים ואפילו תואר רשמי. כתבתי במפורש שיש לי ניסיון של כמה שעות עם המערכת, אבל תפתיע אותי, מה טוב בELX שלך? mAcr0T ד"א אף אחד פה לא יורם, אבל אם אתה רוצה שהמנהל ירחיק אותך...

hazgul

New member
למעשה

אפילו את בייסיק הם לא המציאו, הם רק המציאו את ההרחבה, quickBASIC.

למעלה