את זה עדיין לא ראיתי נרדם ומצח את אותו הקרב..

• פותח הנושא GN24
  • פורסם בתאריך

AmitNHB

New member
מדהים ומוזר... אבל הוא לא נכנע וקם בזמן

לסיבוב השני - מה עושים

GN24

New member
אם רוצים לדאוג לבריאות הלוחמים הקרב היה...

חייב להיגמר בסיבוב הראשון.

BT24

New member
מה ז"א? איבד הכרה, הפסיד בהכנעה

5:00 סיבוב ראשון. אם אתה מתעקש אפשר להגיד טקניקל סאבמישן כי הוא לא דפק.

yair_bar

New member
מנהל
תראי,

מבחינה רפואית אחרי שהבן אדם מתעורר ומתאושש (זה לוקח שניות) אין מניעה להמשיך. גם באימון אם מישהו נחנק אז מעירים אותו וממשיכים.
העניין הוא שלדעתי מבחינה ספורטיבית, כפי שכבר נכתב פה בשרשור - דבר כזה אמור להיות מוגדר כסיום הקרב וניצחון טכני לרופא המרדים, ובתנאי אחד, בשנייה שהצפצוף נשמע - היריב חייב לשחרר את האחיזה. ובכלל, במצב הזה יתחילו ריבים אם הוא נרדם או סתם הקרב שעמם אותו והוא תפס תנומה...

yair_bar

New member
מנהל
אפרופו, אמא שלי שואלת

אם את כבר יודעת את כל החומר למבחן שאת ככה מוצאת זמן לבזבז בפורום של הפושטקים האלה

YardenBu

New member
אתמול נגמרו המבחנים!:)

בעוד שבוע מתחיל סמסטר קיץ ימח שמם.

דווקא לגבי הנקודה שהוא הפסיד כי הוא התעלף, וואלה, זה היה ממש קרוב. אם יש אופציה צריך לעשות פוטופיניש, אם לא - לבדוק עם השופט אם הוא הפסיק את הקרב בגלל שנגמר הסיבוב או שבגלל שהוא ראה שהבחור התעלף.
הנקודה השנייה נראית לי יותר בעייתית כי נכון שהתעלפות זה לא סוף העולם, אבל יש דקה בין הסיבובים וזה לא מספיק זמן להתאושש לדעתי. אחרי דקה אנשים בד"כ עדיין נמצאים בבלבול או בחוסר אוריינטציה. ברור שלבחור שם זה לא קרה, אבל סך הכל זה התחת של הרופא שם ויש לו הרבה אומץ לתת לו להמשיך את הקרב. אפשר אולי להקביל את זה למצב שבו מישהו חוטף כמה אגרופים טובים, מתערבב והשופט מפסיק את הקרב.

zanshin

New member
חח "ניצחון טכני לרופא המרדים"

הבחור נראה שנון אבל לא נראה לי רופא

yauli747

New member
קרב מוזר, אבל מה הקשר דגל ישראל?

איך אף אחד לא ציין את הדגל בסוף הקרב?

למעלה