את זה ראיתן ? לוליק המון לך על הצטרפותך לניהול, אין ספק שמדובר בבחירה משובחת
C cookie1 New member 7/4/05 #1 את זה ראיתן ? לוליק המון לך על הצטרפותך לניהול, אין ספק שמדובר בבחירה משובחת
ע עמית@ New member 7/4/05 #3 עשית זאת ../images/Emo45.gif מזל טוב בטוחה שתעשי את זה מעולה (וגם תעשי בת מתוקה)
א אמא של עופרי וטל New member 7/4/05 #6 הפתעת אותי ../images/Emo77.gif ישר בדקתי אם הייתה איזה הודעה על הריון או אם פיספסתי משהו... אז שיהיה לך הרבה בהצלחה. מקווה שטרולים לא מגיעים לפורום הזה. ומאחלת לך ניהול פורה ומעניין.
הפתעת אותי ../images/Emo77.gif ישר בדקתי אם הייתה איזה הודעה על הריון או אם פיספסתי משהו... אז שיהיה לך הרבה בהצלחה. מקווה שטרולים לא מגיעים לפורום הזה. ומאחלת לך ניהול פורה ומעניין.
L lulyK New member 7/4/05 #7 ../images/Emo9.gif תודה יקירותיי. ריגשתן אותי (לא רואים, אבל אני מסמיקה עכשיו בכחול).
ע עינבלית New member 7/4/05 #11 לוליק יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif יפה לך הכחול, הולם אותך מאוד מאוד! תהני לך מהג'וב ההתנדבותי החדש ותעשי ליותם אחות שתיהיה ילדת אביב אוהבתותך ומאחלת לך את כל השמחה שבעולם!
לוליק יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif יפה לך הכחול, הולם אותך מאוד מאוד! תהני לך מהג'וב ההתנדבותי החדש ותעשי ליותם אחות שתיהיה ילדת אביב אוהבתותך ומאחלת לך את כל השמחה שבעולם!
מ משוש30 New member 7/4/05 #9 איזה יופי לוליק!! כל הכבוד ../images/Emo45.gif אני בטוחה שתתרמי המון לנשים בפורום! שיהיה הרבה בהצלחה
ט ט ו ל י ל ה New member 7/4/05 #12 אכן יפה לך כחול. שתהיה התחלה מעולה זה הפורום שבו אני (ועוד כמה) התחלנו וטוב לדעת שהוא בידיים טובות.
C cookie1 New member 8/4/05 #32 אני נוהגת "להציץ" בפורומים שונים ולשמחתי הגעתי לשם במקרה בזמן הנכון. ולא, אין לי שום כוונות להכנס להריון בשנתיים הקרובות, אז אני מקווה שלוליק תחכה לי שנתיים...
אני נוהגת "להציץ" בפורומים שונים ולשמחתי הגעתי לשם במקרה בזמן הנכון. ולא, אין לי שום כוונות להכנס להריון בשנתיים הקרובות, אז אני מקווה שלוליק תחכה לי שנתיים...