את חושבת שזה מספיק??

מצב
הנושא נעול.

idan691

New member
את חושבת שזה מספיק??

את חושבת שזה מספיק??
לגבי הנדסאי אדריכלות. את (או כל מי שקורא...) חושבת שתכנון עד 4 קומות זה רלוונטי? מבחינתי זה נשמע יותר טוב, כי אני לא יודע עד כמה אני אסתדר בלעשות תואר ראשון ...נשמע יותר קשה תודה

idan691

New member
השאלה הופנתה לשירי

את חושבת שזה מספיק??
לגבי הנדסאי אדריכלות. את (או כל מי שקורא...) חושבת שתכנון עד 4 קומות זה רלוונטי? מבחינתי זה נשמע יותר טוב, כי אני לא יודע עד כמה אני אסתדר בלעשות תואר ראשון ...נשמע יותר קשה תודה
השאלה הופנתה לשירי

s h i r i 1

New member
............

את חושבת שזה מספיק??
............
אני באופן אישי חושבת שאם רוצים ללמוד אדריכלות (או כל תואר מקצועי אחר), כדי לעשות זאת בצורה הכי יסודית והכי מעמיקה שאפשר. מנהל הפורום התייחס להבדלים בין אדריכל למהנדס בהודעה הזו. אני בכל אופן, דיי מסכימה איתו. קח בחשבון שגם תואר הנדסאי מצריך מאמץ והשקעה... לא ברור לי למה אתה מתכוון כשאתה אומר "אני לא יודע עד כמה אני אסתדר בלעשות תואר ראשון" אם תוכל לפרט ממה אתה חושש אולי נוכל לייעץ. בהצלחה!

s h i r i 1

New member
כדי = כדאי

............
אני באופן אישי חושבת שאם רוצים ללמוד אדריכלות (או כל תואר מקצועי אחר), כדי לעשות זאת בצורה הכי יסודית והכי מעמיקה שאפשר. מנהל הפורום התייחס להבדלים בין אדריכל למהנדס בהודעה הזו. אני בכל אופן, דיי מסכימה איתו. קח בחשבון שגם תואר הנדסאי מצריך מאמץ והשקעה... לא ברור לי למה אתה מתכוון כשאתה אומר "אני לא יודע עד כמה אני אסתדר בלעשות תואר ראשון" אם תוכל לפרט ממה אתה חושש אולי נוכל לייעץ. בהצלחה!
כדי = כדאי

idan691

New member
הסבר

............
הסבר
אני מאוד מעוניין לעשות תואר ראשון, אבל לאחר שניסיתי (פעמיים) להוציא ציון מספק בבחינה הפסיכומטרית ובזאת לא הצלחתי, אני לא רואה את עצמי מתקבל למוסדות שבהם לומדים לתואר ראשון שכן שם דורשים ציונים שאין ביכולתי להשיגם. לפיכך, חשבתי ללמוד הנדסאי אדריכלות (דבר שאני פחות רוצה) אבל זה הכי קרוב למקצוע שבחרתי לי. תודה לך על הייעוץ - עידן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה