את חייבת להתגבר ולחזור בגדול

s i v a n 1 2

New member
את חייבת להתגבר ולחזור בגדול

מיה שלום, הייתי מזועזעת אתמול מהתוכנית בטלוויזיה, קשה לי להאמין שזה מה שקורה בעולם הזוהר, למרות שאת לא הראשונה שזה קורה לה, ובעבר כבר היו שמועות על זהבה בן, דוגמניות של בטי רקאווי אפילו עופרה חזה ואני בטוחה שעוד. אומנם נכון על החוזה את חתמת והיית אמורה לדעת על מה מחתימים אותך, אך זה לא סוף העולם ואסור לך לתת לרוברטו להרוס לך את החיים. אני מציעה לך לפנות לכל מי שאת יכולה, ולמרות שרוברטו בכל ראיון איתו מדגיש שהוא לא מתעסק עם כסף, הרי אתמול הוא גילה את פניו האמיתיים - שהכל זה כסף. אני בטוחה שיהיו אנשים טובים וישרים שיהיו מוכנים לעזור לך ואפילו בתמורה כספית לדרישות של רוברטו. תפני לכל איל הון שאת מכירה או לא מכירה, תנסחי מכתב ברור שמסביר את מה שקרה לך ותסבירי בפשטות מה עומד לפנייך. אני בטוחה שמישהו יעזור לך. ברור שסוכני דוגמניות לא יעזו לעשות שום צעד לטובתך כי אז הם יכנסו למלחמה עם רוברטו והוא יחזיר להם באותה מידה, למרות שאתמול אחרי הכתבה נכנסתי לאינטרנט וראיתי שבחור בשם רני שעבד אצל עדי ברקן, עבר לעבוד אצל רוברטו ואף לקח אתו את אחת הדוגמניות. אם תרצי עזרה בניסוח אני מוכנה לעזור ככל שאוכל, בהצלחה.

למעלה