את יודעת שאת מתעמלת כש....

אמא לה3

New member
את יודעת שאת מתעמלת כש....

כבר היה לנו בעבר שירשור כזה (מדליק, אגב...), עכשיו עשו על זה סירטון... לטובת אלו שלא שולטים בשפה האנגלית, אני מתרגמת... את יודעת שאת מתעמלת כש... 1. את יושבת בשפגט לראות טלויזיה. 2. שני שלישים מהמלתחה שלך הם בגדי גוף. 3. כל זמן, הוא זמן טוב להתעמלות. 4. כשכפות הידיים שלך קשות ומיובלות יותר מהעור של העקבים שלך. 5. כבר שכחת איך זה להיות עם שיער פזור. 6. את משתמשת במגנזיום יותר מסבון. 7. גבס על היד או על כל מקום אחר, זה לא באמת סיבה לא להתעמל. 8. ספסלי רחוב או כל שפת מדרכה משמשים כ"קורות דימיוניות". 9. כשאת כבר שכחת מה זה להיות ללא כאבים. 10. YOU CAN STICK IT WITHOUT A GLUE זה פשוט נדרש באנגלית..... 11. כשהחברות שלך בודקות במגזינים את האופנה האחרונה, את בודקת את האופנה האחרונה של ביגדי הגוף. 12. כשקוראת בכף היד, לא יכולה לקרוא בכף ידך. 13. אנשים מתבלבלים בינך לבין גומייה. 14. את יודעת שתי שפות, אנגלית והתעמלות. 15. התעמלות זה החיים, השאר זה רק פרטים קטנים. והסירטון במקור: http://www.youtube.com/watch?v=-nvaOvo7klM עכשיו, תרגישו חופשי להוסיף....

Tammie

New member
סרטון ממש חמוד

ראיתי אותו כבר פעם, אבל זה תמיד כיף שוב. את יודעת שאת מתעמלת כש... 16. כשאת מתקופפת להרים משהו את מותחת רגל לאחור עם פויינט. 17. כשאת רואה מופעים (קרקס, הצגות ועוד) את רק מחכה לתרגילי האקרובטיקה ואז עושה אחד משני דברים- מתקנת את השגיאות, או לוקחת רעיונות :) 18. כשאת עומדת ליפול את מעבירה ידיים קדימה כמו בנחיתה. 19. כל רחבת דשא היא מקום לפסי קרקע. יש לי עוד המון, אבל אני אתן לכן קצת... אני אוסיף עוד מחר :)

את גם יודעת שאת מתעמלת כש...

כל פעם שאת מרימה רגל היא מתוחה בפוינט. ערבית בשבילך היא יותר משפה ותרבות. לעומת זאת סינית בשבילך היא שפה נשגבת... גלגלונים ועמידות ידיים הן דרכי התקדמות טבעיות בשבילך. את לא יודעת איך משתמשים בקליפס, ואיך הוא בכלל מסתדר עם ג'ל לשיער וסיכות סבתא סוס בשבילך הוא יותר מחיית מחמד, ושולחן הוא יותר מרהיט טריוואילי...

אמא לה3

New member
את יודעת שאת מתעמלת כש...

26. למה לפתוח את הדלת עם היד כשאפשר עם הרגל??? 27. בד תחתון זה לאו דוקא משהו שלובשים.... 28. כשאולרים ואקדחים הם לא כלי נשק עבורך

למעלה