את יכולה להביא הכל לידי דמעות

את יכולה להביא הכל לידי דמעות

את יכולה להביא הכל לידי דמעות... בגלל שאני כל כך אוהב אותך אך איני יכול ךהגיד את שמך כי זו יכולה להיות אהבה אסורה ואינני יודע מה את מרגישה כלפיי שאת מחייכת אליי זה ממלא אותי בהרגשת פריחה וקסם. שאת מושיטה לי את היד כדי לעודד או כדי לעזור.... אז אני שואל את עצמי האם להיות בך מאוהב זה שאני עצוב עכשיו? האם את יודעת שאני נורא רוצה לחבק אותך חזק חזק.... להחזיק אותך קרוב אליי עד שאבכה מאושר שאת איתי עכשיו ושאת נעלמת לי באופק , בערפל אני נעשה פתאום כל כך חלש רק לבכות ארצה כי את פיסגת שאיפותיי וא יכולה הלילה להביא אותי לעצבות מרה אבל אינך יודע כמה אני כבר מחכה לחיבוק ממך ישנו אגם כחול, כחול עמוק, עמוק בתוך עינייך שרועה בחול, שרועה בחול שם ציפור יפת כנפיים ואין גלים שם באגם ולא חיה ולא אדם וגם אני אינני שם פתאום פתאום הכל כהה כהה עכשיו איני רואה יותר עכשיו איני רואה (מתוך שיר של שלום חנוך אבל מאוד מתאים לי לחיים) הלילה כניראה שוב אזיל דמעות על הכרית כי אני יודע כמה את חסרה לי וכמה הייתי רוצה שתהיה שלי לאהוב ברע והטוב אני מבטיח תמיד אהיה לצידך עם כל קשיי תעתועי הנפש שלי אבל אולי את עוד אשליה שתלכי ממני לתמיד שוב יפתח לי פצע שבלב אוהב אותך ושלך לנצח ישראל

ישראל ../images/Emo24.gif

כל שאוכל לומר או לעשות זה לציין שאני וכולנו פה עבורך. הרגעים הקשים יעברו ומקווה שתוכל לראות אופטימיות קצת ולהרגיש אותה.

למעלה