את כותבת (מטוטלת)

את כותבת (מטוטלת)

לשניכם (??)ו מטוטלת לא יודעת מאיפה בדיוק להתחיל, אז אני אתחיל מהסוף... עשיתי את זה לא יפה. לא הגיע לך שאני אעשה את זה ככה. לא רציתי לעשות את זה ככה. לא נפרדים ממישהו שאכפת ממנו והרבה יותר מזה, מישהו שמרגישים אליו, בצורה בה נפרדתי ממך. זה לא מכובד וזה לא מכבד ואני באמת מתנצלת. מעומק הלב. הייתי צריכה לדבר איתך, להסביר לך ואולי אפילו לומר לך את כל האמת, ולא רק חלק ממנה. הלכתי גם בגלל המרחק. כן. זאת היתה האמת. היה לי קשה לחשוב שאנחנו ביחד כשאתה היית כל כך רחוק פיזית. הרגשתי שזה מרחיק אותי גם נפשית. שאנחנו לא מבלים מספיק ביחד, לא עוברים חוויות ביחד ולכן גם לא תמיד יש כבר מה להגיד אחד לשני והשיחות הופכות אינפורמטיביות להחריד. גם אתה כבר לא אמרת שאתה אוהב (מצד שני אולי זה בגלל שהרגשת שאני מתחרחקת...) ואני, במקום לחזק את זה, הרמתי ידיים די מהר כי חשבתי שמה יש כבר לעשות.. המרחק גדול מדיי ואתה תתקרב רק עוד משהו כמו קרוב לשנה. לא חשבתי שאני מסוגלת להחזיק מעמד כל כך הרבה זמן על תקן של פגישות סופשבוע. את כל זה כבר כתבתי לך. מה שלא כתבתי לך זה, ואת זה אני אומרת גם לך, השותפה שלו, חברת הנפש שלו והחברה לשעבר שלי - שנכנס לחיי עוד גורם שגרם לי להחליט להיפרד. וזה האקס. אני לא אלאה אתכם בכל הסיפור, אתם כבר יודעים חלק ואת יודעת קצת יותר, אבל זה משהו שלא הצלחתי להרפות ממנו. את אולי יודעת על מה אני מדברת - התחושה הזו שזה חזק ממך, הצורך הזה לבדוק את זה שוב, ללכת על זה. הניקור הבלתי פוסק שלו במוח. את חווית את זה גם. חווינו את זה ביחד עוד לפני שנוצר הקשר ביני לבין השותף שלך. אז היתה לי דילמה ענקית בנדון. האם להתעלם מזה ולהמשיך הלאה ואז ידעתי שזה ימשיך לנקר לי כל הזמן, תחושת ההחמצה, חוסר הסיפוק וכו´ ואז ממילא זה בטח יהרוס את הקשר החדש, או להפסיק את זה ולבדוק מה אני עוד מרגישה כלפי האקס ולאן אני לוקחת את זה. ואת זה לא יכולתי להגיד. הרגשתי חרא עם עצמי לא רק בגלל הפגיעה בך, אלא בעיקר כי הרגשתי לוזרית על זה ששוב ההיסטוריה שלי חוזרת על עצמה ושוב אני חוזרת אליו, לפחות במחשבות. היה לי קשה להודות בזה בפני עצמי, היה לי קשה לעמוד מול החולשות שלי. אבל להמשיך את זה ככה לא היה טעם. אם הוא לא היה חוזר לי לחיים היתי ממשיכה איתך. בטוח. היה לי טוב איתך נתת לי המון - הכי הרבה ממה שנתנו לי עד עכשיו. אבל שני הגורמים הללו - האקס והמרחק - פשוט לא נתנו לי להמשיך. אני שוב מצטערת על הצורה שבה זה נעשה, ועל שלא יכולתי להסתכל לך בעיניים כשעשיתי את זה. אולי עכשיו תבין או יותר נכון - תבינו שניכם - למה עשיתי את זה ככה. פשוט הרגשתי צורך להסביר, לנקות את זה מתוכי, כי זה העיק. והלוואי שהכל אצלי היה יותר פשוט, אולי זה היה פותר לי כמה תסבוכות בחיים. בהערכה רבה ובתודה על מה שנתתם לי אני.

אנחנו מגיבים (על סיגריה +

תגידי, את לא מתביישת? אחרי שהאשמת אותי בכל דבר אפשרי. אחרי שהאשמת את האקס. אחרי שהאשמת את המרחק. אחרי שניהלת דיון פורה עם עצמך (כן, קראנו) כדי לשכנע את עצמך שאת בסדר ואולי אפילו השתכנעת.אחרי ששיקרת לו ובעטת בכל דבר טוב שנתן לך (היו הרבה דברים טובים, לא ידעת מה יש לך בידיים!). אחרי ששיקרת לי (ואני מדחיקה, אה?). עכשיו את מפנה אותנו בעקיפין למכתב הזה שלך, וזהו? עכשיו המצפון נקי??? לא. את תקחי את זה איתך לכל מקום שתלכי. אני מכירה אותך. מה את רוצה? רוצה שהוא יסלח לך? רוצה שנבין אותך? איך נבין? את בעצמך לא מבינה מה עובר עלייך. אמרתי לך אז, בדלת שסגרת מאחורייך לא תוכלי לעבור עוד לעולם! אל תאשימי אותי. אל תאשימי אותו. ולא את האקס. ולא את המרחק. רק את עצמך! אל תחפשי אצלי אמפתיה. לא חוויתי מעולם אובססיה כמו זו שיש לך אל האקס. אילו ידעתי עד כמה את לא שולטת בעצמך, נכנעת לאובססיה, כמה נמוך את יכולה לרדת, אילו ידעתי, לא הייתי מכירה בינכם! את באמת חושבת שהייתי במודע נותת לך (עכשיו כשאני מבינה מי את) גישה לאחד האנשים היקרים לי ביותר??? נראה לך? אני אפילו לא כועסת כבר. מה אני מרגישה כלפיך? כלפי הנושא הזה בכלל? אני מצטערת בשבילך... והוא? אפילו זה לא... את יודעת מה אמר לי אחרי שהלכת? מה אמר כשהבין הכל? "השקר הוא הזונה של החלשים"..." ואולי אפילו לומר לך את כל האמת" אולי??? אולי?!?! אולי אם היית אומרת לי את כל האמת, הייתי מכבד אותך... אולי... ..."הרגשתי שזה מרחיק אותי גם נפשית... ...גם אתה כבר לא אמרת שאתה אוהב..." לא תצמח אהבה במקום שנטוע בו שקר. ובתכלס, את עדיין מתפלשת ברפש שלך... אנחנו למדנו את השיעור שלנו והמשכנו הלאה. הלוואי ויכולנו לחתום את המכתב ב"הערכה רבה"... מלאי ההערכה אליך אזל לנו מזמן.. משנינו...

זר לא יבין זאת...

היית חברה שלי. לפחות כך חשבתי. הערכתי אותך ובטחתי בך. הכרת אותו דרכי את השותף שלי, חבר הנפש שלי, ואז לאט לאט התרחקת ממני. הסתרת ממני דברים. שאלתי אותך אז, מה קורה עם האקס. אמרת שאתם כבר לא בקשר, אמרת שהתגברת, שזה נגמר. אמרת לו שאת לא בקשר עם האקסים. בזמן שאני יודעת שאת בקשר עם שלושה. ניסית לגרום לו להרגיש לא נוח עם הקשר שלו עם האקסית שלו. איתי. שתקתי. הרגשתי שאת מסתירה דברים עוד לפני שידעתי מה הם. פניתי אליך ואמרת שככה את, מופנמת. אמרת שכשטוב לך את לא מדברת על זה. אמרת שטוב לך איתו. כשאמרתי לך שאני מתרחקת ממך כי את כבר לא מי שהיית איתי קודם, השתנת, אמרת לי שאני טועה. את בחרת לנתק איתי קשר. האשמת אותי שאני רוצה אותו לעצמי. אמרת שאני משקרת לו. אמרת "כנות היא מילת המפתח". את לא מתביישת? הסתרת ממנו ושיקרת לו. ירקת על הדברים הטובים. לא מגיע לך להיות עם בחור כמוהו. לא מגיע לך. ואז אמרת לו שאת לא יודעת למה אני כועסת עליך... אני שתקתי. עד הסוף שתקתי. את תאשימי את כל העולם במה שלא היה בסדר, רק לא את עצמך. את אומרת שככה את. פסיבית. "דברים קורים לך". זה קרה לך. את לא מניחה לזה מאז. את כותבת ומפנה אותנו לקרוא את מה שכתבת.

מטוטלת

New member
אני

לא הולכת להתייחס לכל ההשמצות, רק לאלה שמסלפות את הדברים מעיקרם: 1. אמרת לו שאת לא בקשר עם האקסים - לא נכון. אמרתי לו שמדיי פעם יש לי טלפון משניים שמתקשרים לשאול מה שלומי. אולי הוא שכח. אפילו על האקס האחרון אמרתי שהיתה לנו שיחה אינטרנטית. על השאר נכון, מודה, לא אמרתי. לא רציתי לפגוע. בדיעבד פגעתי יותר, יודעת. ועל כך הצטערתי, לא שזה עוזר, אבל כאן היתה הטעות שלי. 2. ניסית לגרום לו להרגיש לא נוח עם הקשר שלו עם האקסית שלו. - לא נכון. אני זאת שלא הרגשתי נוח לפעמים עם הקשר שלכם, אבל לא רציתי שהוא ירגיש לא נח. דיסקסנו את הנושא, דיברנו, אמרתי דברים, לא בכדי לגרום לא להרגיש לא נח. אמרתי גם לך וגם לו שאני ממש בסדר עם הקשר ביניכם. אני חושבת שזה לגיטימי שלפעמים לא יהיה נוח עם מצב כזה. אבל לי, לא לו. 3. את תאשימי את כל העולם במה שלא היה בסדר, רק לא את עצמך - את כל האחריות לקחתי על עצמי. גם במכתב שנכתב אליו וגם במכתב הזה. גם כשלא אמרתי את הכל אמרתי שאני אשמה, שאני צריכה את הכל כאן ועכשיו. תקראו שוב. הכל אני. אף מילה עליו, בטח שלא עלייך. את הרי כבר לא היית קשורה למשוואה. הכל מעשה ידיי. ולא כתבתי כדי שתסלחו, כי הרי גם אם הייתם סולחים זה היה נשאר אצלי. כמו שכתבת - הדברים האלה הולכים איתי לכל מקום. מה לעשות. קשה לי להתנתק ממה שקורה לי בחיים. אם גם זה חטא - פשעתי גם פה. רציתי רק להיות כנה עד הסוף. אפילו שמבחינתכם כבר מאוחר מדיי. עשיתי בשבילי. ורק עוד דבר אחד - כל אחד נכנע לחולשות. מי יותר מי פחות. כולנו אנושיים, לא מכונות. אצלי הרגש תופס הרבה מקום. יש שיגידו יותר מדיי. אולי. אבל יש בזה גם דברים חיוביים ואותם אני מנסה לראות. תמיד עומד משהו מאוחרי דברים שאנשים עושים. אני מנסה להבין את המשהו הזה. לא לספור טעויות. אני ידועת שכל דבר שאני אומרת כאן רק מוסיף שמן למדורה, כי לא תקבלו את הדברים כמו שהם. אבל לפחות מבחינתי אני יודעת שככה הם. טבין ותקילין על השולחן. ושוב מצטערת שפגעתי. באמת מכל הלב...

את מקשה עלי....

הבטחתי לך שלא אחשוף אותך ואת מקשה עלי. נכון. בפורום הזה בניק הזה ובמכתב ששלחת אליו לקחת הכל על עצמך. אבל בניק אחר כתבת שאת הפסיבית. שהדברים קורים לך. שאת לא מספיק לוקחת אחריות על דברים. אל תגרמי לי לתת לך כאן קישור שיחשוף אותך מעבר למידה בה בחרת להחשף...

למעלה