את כל כך יפה ההייתכן...........?

את כל כך יפה ההייתכן...........?

אכן היתה הופעה יפה מאוד אתמול,כולם היו חגיגים ויפים,דניאל היה מעונב האם הוא תמיד מעונב בהופעותיו???? הסאונד היה מעולה(לאחרונה ההיתי ברצף של הופעות עם סאונד או/ו אקוסטיקה גרועים)התאורה היתה חגיגית ומרהיבה כל חברי הלהקה שאני לא מכירה אף אחד מהם ,היה מקצוען אמיתי דניאל פתח את ההופעה כמו את הדיסק בשיר ההייתכן,,,,,,,בחירה מצויינת לדיסק ,פחות להופעה כששמים בדיסק שיר שהוא הלהיט, ברצועה הראשונה זה עושה בעיקר טוב כי יש לנו נטיעה אחרי שקונים דיסק ומכניסים לנגן לחפש את הלהיט, לשמוע ואז לדפדף בין השירים ,כשהלהיט הוא ברצועה הראשונה אנחנו שומעים אותו ואז נותנים לדיסק למשיך לרוץ ומאזינים בקשב ליתר השירים אבל הביצוע בהופעה היה מרגש ,כל דקה היתה נראת כמו אלפי רגעים,ליבי פעם בחוזקה מתחילתו ועד סופו היו כמה שירים שנראה לי שהיה אפשר לוותר עליהם היו דיי משעממים וארוכים,השיר ששילה פרבר כתבה לו,והשיר שהוא כתב לסרט לפני 10 שנים,אם הסרט לא קרה כלום אבל הוא החליט לשיר את השיר אבל זו רק דעתי האישית בשלב מסויים עלה המתוק הלאומי יוני בלוך ששר את אחריות,מצויין כמובן (גם הוא אגב היה חגיגי ויפה,עם תספורת קצרה וחדשה) אח"כ הם שרו שיר של דניאל שאני לא מכירה (משהו עם כלבלב) ואז את נוף אחר, שהיה בביצוע הומוריסטי לגמרי היתה כמובן גם דנה עדיני ששרה את סודות ואח"כ את רבות הדרכים ,היה נחמד מאוד זהו היתה הופעה ממש טובה אני נהנתי מאוד שמחתי שהוא שר את ארץ יפה ,זה השיר הכי טוב בתקליט לדעתי ההופעה הועברה בשידור חי בגל"צ קצת פגמה בחופשיות ובספונטיונות אבל עדיין היתה הופעה מ ע ו ל ה ! ! !

י yuval

New member
:) שמחה לשמוע שנהנת!

מההה? השיר ששילה םרבר כתבה לו הכי יפה שיש! לדעתי בכל אופן

בדיוק על כך נאמר"על טעם וריח אין להיתווכח"

אבל מעבר לכך לא אמרתי שזה שיר לא יפה אלא אמרתי שהוא היה ארוך ומשעמם לטעמי עד כמה שזכור לי הוא ביצע אותו לבד ללא הלהקה ואני באופן אישי אוהבת ביצועים בהרכב מלא וככול האפשר כך שגם אם מדובר בשיר שאני הכי אוהבת (ויש הרבה כאלו) אם הביצוע הוא ללא להקה השיר לא זורם לי וזה די משעמם אותי ערב נעים

למעלה