את לי עולם ומלואו.

Mamoosha

New member
את לי עולם ומלואו.

אמא שלי. לא מצליחה לצאת מהשבר הזה, כמו כל פעם צוללת לתוכו, אחרי שנדמה כי הרעם והברקים מאחור. אך החורף שוב הגיע.בוכה את דמעות הגשם, רועמת את הרעם בתוכי והברקים מבריקים מעל ראשי-מסנוורים ומטשטשים את הדרך. אין בידי הפנס או המוט שינחוני בדרכי, נטועה כמו עץ אחר שלכת, יבש. אין בי הכוחות להצמיח שוב עלים ולהוריק.אין. דואגת,מודאגת.טרודה ומוטרדת. לא יודעת למה כל כך קשה לי, אך יודעת שהחסך הוא עצום. את חסרה לי. כל יום שעובר-השבר גדל וההד בתוכו עצום,מבלבל. החלומות שבו למלא את לילותי, אם כי אינם קלים לי. את חוזרת ומופיעה כל לילה מחדש, ואני רוצה לישון. לישון. לישון. לא יכולה להפסיק לראותך כה מציאותית. כה קיימת. ואני חולמת. חושבת כי הכאב הוא עצום משום שיש לי כל-כך הרבה להשלים לך. פערים שנפערו בחיי-בחיינו ויש בי מין צורך בלתי נשלט לספר לך הכל. לבנות את הגשר הארוך הזה ולחבר את שתינו. כרגע לא ממש מסוגלת לראות את החיים האלה בלעדייך-אמא, לא יכולה לבד. לא לבד. ושוב דמעות הגשם והרעמים שמתאפקים בתוכי ופוצעים אותי מבפנים, כי אין מי שישמע. כמה חזק יכול אדם להיות? אני-חלשה מתמיד. גופי נשבר, כמעט ואינו יכול לשאת עוד. דומה שאף לא אחד מבין זאת. כבר לא מנסה להסביר. אמא´לה,אתך לבדי.

הדרומית

New member
קשה...

תחושת אובדן... כמה שזה כואב. מבינה אותך ומבינה לכאבך. ואוהבת, רק על המילים שכתבת. ועל האופן בו העברת את התחושות שלך. תהיי חזקה. שלך, אני.

ה מוזה

New member
בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך

חלל שנפער לנו ככה פתאום בנשמה ובלב וחסר חסר חסר כל כך למלא אותו בנפש היקרה מכל שהותירה אותנו מאחור ואין פרידה מוחלטת , כי איך נפרדים ממי שאליו מחוברים בחבל הטבור ? זהו קשר קסום שאינו מסתיים - זהו חבל שלא נחתך .. אמא . מילה שטומנת בחובה כל כך הרבה .. היא איתך ולא רק בחלומות ..חלק ממנה טמון בך .. ואין שעון שמודד כאב על אובדן ,אין לוח שנה שאומר מתי נגמר הכאב .. עונות מתחלפות יקירתי , בתום הסערות הברקים האפור הקודר והכאב תבוא עונה של סתיו ואביב עונות השנה יחלפו , החלל לעולם יישאר בליבך. אך יודעת אני - שהכאב מעט יחלוף - השמש תגרום לך שוב לפרוח להצמיח עלים אך כמו בטבע "עת לזרוע ועת לקצור" כך גם אנו בני האנוש עת לבכות ועת לכאוב ועת להסתכל קדימה ולפרוח . כי הורינו הם השורשים ואנחנו הפרחים . בוכה איתך מחבקת אותך

למעלה