"את מוכרת לי מפעם" וכו וכו, לא לא שת"פ עם דין

califia

New member
"את מוכרת לי מפעם" וכו וכו, לא לא שת"פ עם דין

נא לשאול את רונה, היות ואין לה הופעות בקרוב, ואני אל מסתובבת במקומות של לסביות, היא אמרה שציפורי לילה שרק עכשיו הצלחתי לפתוח, כי ניסיתי עם הווינאמפ ולא עם אייטונז, שהיא לא גדלה ביפו, אלא ליד דיזנגוף סנטר. גמאני עד גיל 4 עת הוגליתי לפ"ת. האם התחושה המוזרה של דז'ה וו בכל פעם שאני נתקלת בה מקורה שם, ולא בקראש נעורים לסבי נשכח אי שם בתיכון? תשאלו אותה אם היא במקרה הסתובבה באנקורי בת"א או משהו. לא הסתובבתי ליד תלמה ילין וכמעט לא יצאתי. אולי מהמוןעליזה מהפעמיים שהייתי. חוצמזה השיר עם הארוות מחריד, משעמם, נשמע כמו בדיחת קרש גרועה, וגם מעליב את כל הקהילה כן. לך אין זכות ללכלך רונה, לא סבלת מספיק כדי להרויח את הפריוילגיה הזאת. אפילו די פונקת. אני הייית מתרכזת בלהעלות את המורל במקום. צריך שירי רביה לבייבי בום בכל זאת, כולן כבר זקנות ומצומקות ואין להן חשק. קאוור לברידרז? היפס דונט ליי פעם שניה? בכל זאת, וילה בקיסריה, הרבה משכנתא. לא? טיול ליפו? לתקן את הקורקינט מנזקי יוםכיפור?

califia

New member
אני רק מנסה להבין מה עובר עלי. אם זאת

רק המוסיקה, רק הלסביות, והמחסור החמור ברווקות אפשריות, או משהו מעבר לזה. זה הכל. אני וחוש ההומור הלא ישראלי ההזוי שלי. אני כותבת סוג של עיברית. חוזרת לחלום בשפות אחרות.

0mroosh

New member
../images/Emo23.gif

ניסיתי לפלפל את חייך עם קצת "ספייס גירלס", סרבת. חבל.

califia

New member
לא הטעם שלי בבחורות ותבלינים. מצטערת.

"בחורה טובה היא כמו צ'אי טוב. חמה מתוקה קצת (כואבות לי השיניים) ומפולפלת, עם נעץ? של ציפורן, טוב במקרה של לסביות לא, הרבה קינמון מתוק וחריף, מה עוד יש? אני מעידפה צ'אי לאטה למעם האמת. קצר וחזק או ארוך ותפל? הממ... לא, כזה מאבקה. עם ארומה של טלק. הל? הל עם פצפוצי שעווה?

0mroosh

New member
תשתי תה. רגיל כזה, עם תיונים של פעם שמשאירים

שחור בקרקעית.

למעלה