את מוכרת לי מפעם

את מוכרת לי מפעם

אחד השירים האהובים
עליי שאינם שייכים לפרויקט של עידן רייכל, הוא "מוכרת לי מפעם".
המילים של חמוטל בן זאב והלחן
של עידן, יוצרים שיר מיוחד וטהור על גבול המיסטי.

האם משפטים כמו "את מוכרת לי מפעם, אולי מגלגול אחר, חלום שהשאיר בי טעם של זיכרון בוער" או "אולי משם הגעת לי ואם את אמיתית, קחי אותי אלייך, זו השגחה פרטית" קבילים

האם אתם מאמינים שמראש נכתב מי יהיה בן/ת הזוג אליו אנחנו מיועדים? האם יכול להיות שרמזים על בן/ת הזוג המיועד מופיעים אצלנו בחלומות
אך אנחנו לא מספיק קשובים אליהם?

ויש בכלל גלגולים קודמים?

על מי חלמת האור והתום.. קיבלת רמז...

ולפי מה יודעים מה כן שייך לפרוייקט ומה לא? חשבתי שכל מה שעידן כותב או מלחין שייך לפרוייקט

נערה162

New member
הכוונה שהשיר לא מופיע האחד מאלבומי הפרויקט

אלא הולחן על ידי עידן אך הועבר לזמר/ת אחר/ת במקרה הזה דין דין אביב..

אני לא יודעת על מה את חולמת

אני לא זוכרת שיש בשיר הזה אמירה לגבי רמזים בחלום אז חשבתי שאולי הבאת את זה מתוך עולמך הפנימי... אבל אולי אני טועה..

אין ספק שהכול מכוון:)

כבחורה מאמינה אני בטוחה שה' הוא זה שמכוון לנו את הדרך בכל דבר גם בדברים הכי קטנים .אז ברור שמראש נכתב לנו מי הוא זה שיהיה בן /בת הזוג אליו אנחנו מיועדים .
וממש מצחיק שיצא השיר עוד לא הודבקתי "במחלת רייכל" והייתי ממש אוהבת את השיר הזה ..שיר מקסים בעיני ....

מזה הכל התחיל...

חיידק קטן שמוכר לך מפעם נכנס דרך האוזן וממנו "התפשטה המחלה".
יכול להיות שמה שירפא אותך זה שיר ממש גרוע של עידן אבל זו בעיה, אין לו שירים כאלה...

נערה162

New member
זאת שאלה מעניינת..

אישית, אני עוד לא בטוחה אם אני חושבת שיש מישהו אחד מיועד לכל אחד.. אולי כן ואולי לא.. וגם אם כן, אולי גם לעבור חוויות עם בני זוג שונים, זה חלק מהתהליך.. זו באמת שאלה מעניינת.. העיקר שכל אחד יהיה מאושר עם מי שסביבו..

אני בספק אם אפשר לענות על זה

ומה קורה כשחיילים
נהרגים? מה הנשים שיועדו להם עושות? נשארות כל החיים רווקות?
מה עם אנשים שחיו בזוגיות מאושרת ונניח הגבר נפטר והאישה נישאת
שוב? מי מהם הוא זה שיועד לה?

אני בספק אם אפשר לענות על זה...

נערה162

New member
בדיוק

זה נושא מורכב.. ואולי לכל אחד יש כמה אנשים שיועדו לו ולא רק אחד..

mbauman

New member
כן אני מאמינה

השאלה אם הם באמת מוצאים אחד את השני, כי לפי מצב הגירושים בארץ כנראה חלק לא מצאו את שאהבה נפשם. ואם הם מופיעים בחלומות אז צריך למצוא דרך להיזכר בהם :) אבל אני מאמינה שה' והגורל מפגישים אותנו אם מי שאנחנו צריכים להיפגש ולהכיר.

לפעמים צריך להילחם...

בעיניי הרבה מהגירושין קורים מכיוון שלא נלחמים מספיק על הזוגיות, לא הולכים לטיפול זוגי אלא פשוט מוותרים ומתגרשים כי זה נהיה כבר מקובל ושכיח...

למעשה, כל החיבורים שלנו מהיום

קרו בגלגולים קודמים
הבן שלנו היום
יכול להיות האבא או הבן זוג שלנו
מגלגול אחר
האמא היום
היא אולי האחות או האח
בני המשפחה הקרובים
היו איתנו בקשר אחר או דומה
ולא סיימנו איתם את השעור ולכן הם ממשיכים איתנו
את החיים.

קשר משפחתי

האם אפשר לדעת האם בגלגול הקודם היה קשר משפחתי בין שני אנשים שכיום מכירים
אם כן, איך?

מאמין-כן, אבל...

זה לא אומר שצריך לחפש לזה רמזים וסימנים וגם אם נחפש- לא בטוח שנמצא, צריך להתנהל באופן טבעי
והסימן הכי טוב זו ההתאמה שאנחנו מוצאים עם הצד השני וגם אם תצא בת קול מהשמיים
ותגיד לך: "זו בת הזוג המיועדת שלך" - זה לא מבטיח חיים מאושרים ,כי בשביל זה צריך להשקיע תמיד ורק אם משקיעים אז ההתאמה של בני הזוג גם נושאת פרי ויש זוגיות טובה!
בדיוק כתבתי רשומה על כך בבלוג שלי, למעוניינים:
www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2504328

יום מוצלח ושבוע טוב!

למעלה