את מי אתה אוהב ואת מי לא ?

Predator500

New member
את מי אתה אוהב ואת מי לא ?

פשוט ולאו דווקא עם נימוק. אני אתחיל: שי - אוהב - גבר גבר ג'ני - אוהב - רק בגלל שהיא ניראית טוב קרן - אוהב - עושה קצת אקשן מיני אשר - אוהב - מכניס קצת יהדות לבית יוסי - אוהב - חנון עם אופי חמוד רנין - לא אוהב - הורסת קידוש של שבת ובכיינית ונס(י)ה - לא אוהב - ולגרית יוסי - אוהב - משפטים לא מהעולם הזה לאון - אוהב - מצחיק שיפרה - אוהב - מיוחדת נעמה - אוהב - יש לה פרונט נחמד צבר - לא אוהב - טיפוס מעצבן עינב - לא אוהב - פרחה לכל דבר - במיוחד שהיא מעשנת ומדברת בו זמנית איתי- לא אוהב - סתם דמות ללא תוכן ולא מעניין

MJ01

New member
אני

שי - לא אוהב - סמרטוט ג'ני - לא אוהב - בוגדת קרן - אוהב - אשר - אוהב - מכניס קצת יהדות לבית יוסי - אוהב - מצחיק רנין - לא אוהב - הורסת קידוש של שבת ובכיינית ונסה - לא אוהב - ולגרית לאון - אוהב - שיפרה - אוהב - מיוחדת נעמה - אוהב - צבר - אוהב - עינב - לא אוהב - פרחה לכל דבר איתי- לא אוהב - סתם דמות ללא תוכן ולא מעניין

no nick 1989

New member
עונה

כי הדעות שלי התהפכו ב180 מעלות מתחילת התכנית... יוסי ועינב-מתה עליהם. עינב מקסימה,יש לה לב טוב,ולא משנה איך היא מתלבשת או מדברת רואים שהיא בנאדם מקסים וכ"כ כאב לי עליה בקטע שהיא פרצה בבכי ושי חיבק אותה...רואים שהיא אמיתית והיא לא יכלה יותר עם זה שכולם התפרצו על אבא שלה. ויוסי,מה אפשר להגיד עליו?מצחיק! לגמרי. כל מילה שניה שהוא מוציא מהפה הוא מצחיק אותי. לאון-מתוק,אמיתי,כנה..לא שמעתי אותו מרכל על אף אחד..כואב לי לראות שזורקים לו יציאות על נטייתו המינית במיוחד ערן המטומטם הזה אבל יש מספיק אנשים שאוהבים אותו ככה שאני מקווה שישאר חזק ויגיע לסוף! רנין-רנין מותק. למרות הכל,ולמרות שגם אותי היא עיצבנה בקידוש וכל הקטע שהיא משחקת אותה מסכנה וקורבן ובלה בלה..אבל אני יכולה להבין אותה,זה קשה לה,ואני מקווה שזה ישתנה..כי בבית באמת כולם מחבבים אותה היא בנאדם נחמד וכיפי ובחורה אינטליגנטית וחכמה. ג'ני-מאז החברות שלה עם רנין התחלתי לחבב אותה גם,אמנם לא בקטע של "אני מקווה שתגיע לגמר" כי לא... היא משעממת קצת.. אבל עדיין בחורה טובה וחמודה! שי-אמנם ששי מתחיל לדבר הוא לא מפסיק,והרבה פעמים מרים את הקול ומדבר בצעקות וזה נמאס..אבל לא יודעת,התחלתי ממש לחבב אותו. כי הוא יודע להתנהג,אם הוא אומר משו פוגע הוא תמיד הולך להתנצל-וזה טוב. הוא כנה בנאדם שאומר מה הוא חושב ובגלל זה רנין אתמול בלילה הלכה ישר אליו להתייעץ איתו כי היא יודעת שהוא יגיע לה דוגרי ת'אמת.. נכון שיש לו קטעים אבל הוא בנאדם ממש נחמד לדעתי..וגם לדעתי הוא נראה הכי טוב מהבנים. (מבחינתי אופי ויופי זה ביחד ובגלל זה אני לא יכולה להגיד שצבר הכי חתיך למרות שהוא נראה טוב פשוט כי יש לו אופי שאני לא אוהבת בגבר..) נעמה,ערן,קרן-לא אוהבת! הם צבועים. ומעצבנים אותייייייי שפרה-חמודה ביותר ובחורה אינטלגנטית וכיף לשמוע אותה,היא מיוחדת מאוד וזהו אין הרבה מה להגיד.. צבר-משעמםםםםם.ואני לא יכולה להבין את ההתנהגות שלו,כאילו הקטע עם ונסה היה הזוי.. הוא התנהג כמו ילד בן 14 שמתבייש ומתחבא מתחת לשמיכה. הוא יכל להגיד לונסה פשוט שהוא לא מעוניין בה בקטע כזה וזהו כי הוא יצא מה זה מוזר חח איתי-מעצבן קצת. אשר-לא יודעת לא מתה עליו אבל גם לא ההיפך. לא מועיל ולא מזיק כמו שאומרים. ונסה-מעצבנתתתתתתתתת זהו חפרתי :)

tomerit

New member
הכי שווה שם- צבר

גם מראה וגם בהתנהגות וגם בשכל- הוא ממש מבין מה קורה שם, מי נגד מי. הוא קלט שלמיקי היה את הקוד לכספת. וגם אוהבת את שפרה- היא מלאה רבדים ועומק. ונסה- מסקרנת

../images/Emo23.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo203.gif

שי -
איש רע , מוניפולטור בשקל , בוחש בקלחת. ג'ני -
לא אוהבת ולא שונאת - כי היא פרווה כזאת . קרן -
חכמה , אבל קצת נסחפה לאחרונה. אשר -
לא אוהבת ולא שונאת - הוא מין דוס מחמד שכזה... יוסי - לפעמים
מצחיק בשטויות שלו . לפעמים
כי הוא *טורמוז וכל מילה מיותרת . רנין -
כבש בעור זאב . יותר תחמנית ממה שהיא נראית. ונס(י)ה -
אדישה אליה ,היא לא מריחה ולא מסריחה ( לפחות מהמסך) ... לאון -
חמוד , אמיתי , מצחיק ורגיש. שיפרה -
אשה אשה , מיוחדת , יפה, נעימה ואנושית. נעמה -
מאכזבת , שקרנית מוניפולטיבית. צבר -
אחלה סלט. עינב -
למרות שהיא פרחולה - היא אמיתית ובלתי מזיקה. איתי-
סוג של למלם.

סאמוואן

New member
עונה:)

שי-לא אוהבת בכלל! ג'ני- לא אוהבת משעממת ברמות היסטריות!! קרן-אוהבת,דווקא סבבבה חשבתי שאני אשנא אותה אבל היא חמודה.. אשר - אוהבת,חמוד מאוד יוסי- אוהבת,מכניס את כל ההומור והפאן לבית.. רנין- אוהבת,חמודה מאוד..לא מבינה מה כולם רוצים ממנה... ונסיה- לא אוהבת!!!!!!!!!!!! איכס איכס היא הייתה צריכהלצאת ולא מיקי לאון - אוהבת,מתוק אמיתי שיפרה - אני לא סגורה עדיין אם אני אוהבת אותה או לא,היא יצור מוזר כזה.. נעמה - כנ"ל צבר-אוהבת,חמוד אבל האמת קצת משעמם... עינב-אוהבת,בהתחלה כמו עם קרן חשבתי שאני אשנא אותה אבל היא סבבה לגמרי!! איתי-אוהבת מאוד!!...וסתמו כולם..

rob crusoe

New member
אז ככה

שי - לא סובל, שמוק חסר ביטחון צבוע ומתלהם שיעיפו אותו כבר ג'ני - יותר מעניין להסתכל על צבע מתייבש מאשר על כל דבר שהיא עושה הקטע הוא שצבע מתייבש הוא לא כוסית.... קרן - לא מעניינת בעליל אשר - ליצן חביב יוסי - איש מערות חביב ביותר, מין אל באנדי מזרחי כזה, תותח על רנין - בכיינית ברמות, לפחות לא משעממת ונסה - תעשי לי ילד!!! לאון - בסדר, הומו חביב שיפרה - בסדר, מדי פעם יש לה יציאות טובות נעמה - פרה טיפשה צבר - נראה לי בחור חכם, מתנהג כמו נקבה יותר מלאון עינב - יש לה יציאות טובות, אבל היא נראת רעעעע איתי- מי זה??

יניבל1

New member
יש ביוסי משהו שמזכיר את אל בנדי האמת

לא יודע אם דווקא בהומור, יותר בסיגנון דיבור וההתנהלות

Come Alive

New member
טוב, אז ככה ../images/Emo3.gif

אוהבת:
ל-א-ו-ן!!!!!!!!!!!!!!! :) (אני מתה מתה מתה עליו.. הוא כזה מתוק! אין מה להוסיף)
ערן (אמנם הוא מתלהב מעצמו יותר מדי וחש ויש לו צחוק שנשמע כאילו הוא נחנק מסוכריית גומי, אבל הוא אנושי ואני מכירה אנשים מהסוג שלו, אז קל לי להזדהות איתו. הוא מסוג האנשים שאני הייתי מתיידדת איתם, סביר להניח.
עינב (היא אמנם ערסית, אבל היא מתוקה ולא מזיקה בשום צורה ודרך.. היא ממש מותק, לדעתי.. יש לה לב טוב)
יוסי (הוא מצחיק אותי, הוא חמוד, הוא גם לא מזיק. הוא כזה אבהי מצ'וגע כזה)
קרן (היא מתוקה. היא עושה בחירות שגויות בחיים הרבה פעמים..אבל היא מתוקה. היא גם אנושית, כמו ערן, ולכן קל להבין אותה ולהזדהות. אין בולשיט מסביב)
שפרה (היא אימהית. לפעמים אני לא אוהבת אותה, אבל)
איתי (אני יודעת, אף אחד בעולם בערך לא יסכים איתי על זה.. אבל אני אישית לא חושבת שהוא משעמם כל כך. להפך. אני מקשיבה לסיפורים שלו והם דווקא בדר"כ ממש ממש מעניינים. יש לו תובנות מעניינות על החיים.. לא תמיד נכונות, אבל מעניינות) לא אוהבת:
צבר (הבנאדם משעמם. להסתכל עליו זה כמו לצפות בצבע מתקלף. הבנאדם מתעקש לשעמם אותנו כשהוא דוחה את וונסה, ואין בזה שום כבוד, אני לא אוהבת שיעמומונים. משעמםםםםםםםםם! ומעפן תחת.)
וונסה (פרחה מרוקאית עצבנית עם מבטא צרפתי וחרמנית אש. אה, יש לך לכלוך על השפה העליונה. נקי את זה. תודה.)
ג'ני (יותר משעממת מכל המשעממים שם ביחד... לצפות בה זה כמו להיות על מורפיום. אתה הופך לחולמני ורדום. היא משעממת. היא מדברת חלש. היא בקושי שם. היא תכף נעלמת.)
נעמה (בואנה, זאתי חשה יותר מדי. אה, והיא משעממת
)
אשר (איזה מעצבן הוא באמאשלי. אין לי אפילו איך להסביר את זה)
רנין (אחותי, פעם אהבתי אותך, ואז התחלת לחוש שאת יודעת לדבר אנגלית, ולבכות מכללללללללללל דברררררררררררררר בעולםםםםםםםםםםםםםםםם.. עכשיו בא לי להרוג אותך. מעניין שכל הערביות של הריאליטי הן כאלה בכייניות.. תמיד מביאים את האלה שהכי רגישות לגבי המוצא שלהן.. אהמ ניראל)
שי (הבנאדם חש מארץ החשים. הוא חושב שהוא מלך העולם והוא חושב שהוא שולט שם בהכל. הוא משחק אותה מר קשוח אבל הוא סתם זיין שכל. בפרק הראשון הוא אמר שהוא זיין יותר מ1000 בנות... מה שהוא לא אמר, זה איפה. אני מאמינה שהוא זיין להן בשכל. כמו לכולנו. תודה.) זהו :)

KroKodil1

New member
עונה../images/Emo27.gif

אוהב -
לאון רנין צבר ג'ני יוסי עינב אמצע - שיפרה ערן אשר איתי שונא- ונסה שי נעמה קרן

אורישקי

New member
אז ככה

צבר,לאון,רנין,שפרה,יוסי
עינב,איתי,ג'ני,קרן
אשר,נעמה
שי,ונסה,ערן

AlexH26

New member
תתפלאו... את יוסי בובליל. בלי פוזות ובלי כלום

אדם פשוט מן הישוב. אז הוא לא חכם, לא יפה, לא מתעסק עם הגוף שלו כמו ערן הנשנש, לא מתחיל עם בחורות, הוא מצחיק לאללה וכיף בחברתו. הוא תוקע משפטי מחץ מגניבים ותודו שהייתם שמחים לעשות איתו מנגל כי בטוח שיהיו קטעים. אני עם יוסי עד הגמר. הוא ענק.

למעלה