את מי אתם יותר אוהבים??? את אינויאשה או סשומארו??????????
פ פינל New member 22/4/05 #3 אינויאשה!! ברור... אפילו שלדעתי סאשי יותר בישי *נסקלת* אבל מעדיפה את אינו'!
S ShiraChan New member 22/4/05 #4 אמ....... זה קשה לבחור.... את שניהם אני אוהבת....... אבל את אינויאשה יותר למרות שסמשי הוא סקשי למדי *זה לא נצל"ש זו הערה: בואו לצ'אט!
אמ....... זה קשה לבחור.... את שניהם אני אוהבת....... אבל את אינויאשה יותר למרות שסמשי הוא סקשי למדי *זה לא נצל"ש זו הערה: בואו לצ'אט!
ב באופן חושני New member 22/4/05 #7 אינויאשה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!!! שהוא מתעצבן אפשר לטרוף אותו....גאדדדדדד אנשים שמתחפלצים מעצבים דיי...המממפ ******* אותי חחחחח. אבל סשומארו יותר מושך
אינויאשה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!!! שהוא מתעצבן אפשר לטרוף אותו....גאדדדדדד אנשים שמתחפלצים מעצבים דיי...המממפ ******* אותי חחחחח. אבל סשומארו יותר מושך
H HAN2005 New member 22/4/05 #8 ../images/Emo115.gifאינויאשה!!!!!!!!!!!!!! סשאמרו הוא יותר מידי מתהלב אני מעדיף אנשים שתוקפים בידיים כמו אינויאשה
../images/Emo115.gifאינויאשה!!!!!!!!!!!!!! סשאמרו הוא יותר מידי מתהלב אני מעדיף אנשים שתוקפים בידיים כמו אינויאשה
ל לי Li New member 22/4/05 #11 המ ^^" "אני מעדיף אנשים שתוקפים ב---ידיים---" אני דיי מאמינה שיהיה קשה לססשומארו לבצע את זה כרגע אלא אם לא התכוונת מבחינה פיזית...
המ ^^" "אני מעדיף אנשים שתוקפים ב---ידיים---" אני דיי מאמינה שיהיה קשה לססשומארו לבצע את זה כרגע אלא אם לא התכוונת מבחינה פיזית...
H HAN2005 New member 22/4/05 #13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואללה אהבתי
ל לי Li New member 22/4/05 #10 המ, קשה לבחור בכל אחד יש צדדים שונים שאני אוהבת וזה דיי משתווה... אז אני אקח את שניהם ^^"
H HAN2005 New member 22/4/05 #12 חחח אני שונא שעושים את זה.... תעשי כאילו.. אינואישה: * * * * * סשאמרו: * * ואז תגלי כמה דברים את אוהבת אצל כל אחד... *- זה כאילו משהו טוב על משהו
חחח אני שונא שעושים את זה.... תעשי כאילו.. אינואישה: * * * * * סשאמרו: * * ואז תגלי כמה דברים את אוהבת אצל כל אחד... *- זה כאילו משהו טוב על משהו
ל לי Li New member 22/4/05 #14 אבל זאת לא השוואה הוגנת כי יש תכונות ששוות יותר מתכונות אחרות ובכל מקרה, למה להסתפק באחד כאשר אפשר להעדיף את שניהם? ^_^"""
אבל זאת לא השוואה הוגנת כי יש תכונות ששוות יותר מתכונות אחרות ובכל מקרה, למה להסתפק באחד כאשר אפשר להעדיף את שניהם? ^_^"""
ל לי Li New member 22/4/05 #17 בקטנה זאת נראת לי הפעם היחידה שאני לא בוחרת, בשאר ההשוואות בין הדמויות אין לי ממש בעיה להחליט... אבל אינויאשה וססשאמורו מיוחדים
בקטנה זאת נראת לי הפעם היחידה שאני לא בוחרת, בשאר ההשוואות בין הדמויות אין לי ממש בעיה להחליט... אבל אינויאשה וססשאמורו מיוחדים