את מי בעצם אנחנו אוהבים?

יוליקה

Member
מנהל
את מי בעצם אנחנו אוהבים?

את מי שונאים: דיאן אמא של פול טרישה מייגן נינה אוליביה את מי לא כל כך אוהבים ג'יל קתרין שרון מקנזי אוהבים? ויקי ניקי קריסטין ומה בקשר לגברים?

dviridit

New member
תשחובות

שונאת את אוליביה, וטרישה, דיאן, לא כל כך אוהבת את קתרין, קריקט, ניקי, ויקי תלוי איך היא קמה לפעמים מעצבנת ולפעמים אלגנטית, מרי לא שונאת אותה אבל לא אכפת לי ממנה, אדישה. היא מתערבת יותר מדי זה נכון, אך עם זאת,לא מפריעה לי במיוחד. אוהבת נינה מייגן שרון ג'יל התחלתי אהוב אותה יותר לאחרונה. מקנזי המתוקה ומה עם הגברים? אולי מחר יהיה לי יותר כח לחשוב.

אוהב/לא אוהב ../images/Emo39.gif

הרבה משתנה לפי תקופות/עלילות/מצבי רוח אבל בכלליות את מי אני אוהב אתם בטח יודעים כבר: מילדרד לין מרי קוני אוליביה ברדי קישה ברוק same old, same old

ים כחול

New member
היה שרשור דומה ובכל זאת אענה בכייף

אוהבת : ג"ק , ג"יל , שרון , פיליס
ומייקל
!! דרוסילה , מלקלום , קאתרין .ג"ון אבוט , ויקטוריה . ריאן . סולדת : ויקטטור , בראד , טרשת , מייגן , גרייס , ניקי, אוליביה !!!!! , מביטה בבוז על : דייאן !! , ניקולאס !! ויקטטור ... מעלה גיחוך מ: מרי ויליאמס , מריסה , נינה, ניקולאס, אסתר .ברוק ג"ייטי !!!!! מרחמת על : לין , מיגל , מריסה . (וכל העובדים של ויקטטור) פול , ניל , ריאן !!!!!!! (מסכן אמיתי) את מי שכחתי ?
כניראה הם לא חשובים אם שכחתי ...

b o t t e n

New member
../images/Emo99.gif

ג'ק גברים עם פוני, כמו של בעלי, עושים לי את זה

dviridit

New member
הגברים של ג'נואה סיטי:

שונאת את ניל, ג'ון סילבה המעצבו, ג'יי טי לפעמים שונאת ולפעמים אוהבת את ויקטור תלוי במידת רגישותו/אדישותו, פול, ג'ק, אוהבת את ראין ניק בילי המתוק ראול החבר הטוב, כחתי לציין גם שונאת את בריטני שמתנהגת ג\ בצוה מגעילה כל כך.

למעלה