את מי הייתם רוצים לארח בפורום

את מי הייתם רוצים לארח בפורום../images/Emo35.gif

היי! זה משהו שחשבתי עליו כבר מזמן, ואם אני זוכר נכון - גם מופיע בסיכום החודש הראשון. ההודעה מהנהלת הפורומים הזכירה לי את זה. הכוונה ב"אירוח בפורום" היא, שביום מסוים בשעות מסוימות שקובעים מראש ומודיעים לכולם - אנחנו מזמינים אדם מסוים להיכנס לפורום ולענות על שאלות שמציגים לו הגולשים בנושאים שהוא יודע לענות לגביהם. ז"א, זהו חלון זמן שמובטחת בו תגובה מיידית (פחות או יותר) על שאלותיכם בנושא שנקבע מראש. את מי הייתם מציעים לארח כאן
אשמח לשמוע הצעות, ארנון

alonher

New member
הצעות, רעיונות (מה עם ראיונות?!)...

שלום לכולם... אחרי שבוע עמוס במיוחד הגעתי להתעדכן בנעשה בפורום, ואני שמח לגלות שהוא שוקק חיים ופעילות. ארנון, הרעיון לארח מישהו בפורום הוא באמת רעיון מצוין ומבורך - אינני בקי יותר מדי בנושא אך אולי כדאי להביא מישהו שעוסק בתחום באופן מקצועי (יש כאלה?), אולי אחד מחוקרי בית התפוצות או אפילו ממעורבי פרוייקט הJewsJen (אם זה אפשרי...). אולי אפילו מישהו שעוסק אפילו בדברים טכניים יותר, כמו - מיחשוב אילנות יוחסין (על כל הפרמטרים הנדרשים לכך). זהו לבינתיים... אגב - ארנון (והשאר...) האם חשבת על רעיון הלערוך ראיונות עם אנשים בתחום ולפרסם אותו בפורום? חומר למחשבה... סוף שבוע נעים (ורגוע) לכולם! אלון.

תודה על הרעיונות

על נושא של ראיונות - לא חשבתי עדיין. נקודה טובה למחשבה. תודה על פירוט הרעיונות, אני אנסה ליזום משהו בקרוב. ארנון

ראם ערן

New member
זה רעיון../images/Emo70.gif

שלום לכולם מלבד אנשי מקצוע בנושא, הייתי שמח לשמוע אנשים בעלי סיפורים מענינים בתחום. הרי בסופו של דבר העיקר הינו האנשים הסיפורים והשורשים. זה לא חייב להיות מישהו מפורסם אלא אדם פשוט עם סיפור שורשים מענין, אשר יוכל להעשיר אותנו (ולאו דווקא בטכניקות חיפש חדשות). להתראות ערן

shilansk

New member
חיזוק רעיון

אני מצטרפת לבקשה לארח אנשים שונים שהצליחו להוביל את עץ המשפחה שלהם רחוק, שיוכלו להשיא עצות ולהדגים לאן ניתן להגיע במאמץ מכוון. בהזדמנות זו, מבקשת להודות לארנון על הרעיון שמאחורי הפורום ועל הביצוע הרגיש והמוצלח.

ראם ערן

New member
שכחתי....

שכחתי להוסיף שהייתי גם שמח לדעת מי אילו העוזרים המסורים כגון friend9 הספרן ועוד.....
אז בהזדמנות זו - כל הכבוד לכם ערן

יש תנאי הכרחי לכך שתדע זאת...

והוא - שהם יספרו
הפרטים בכרטיס האישי של כל חבר (ע"י לחיצה על שמו) מראה לנו את הפרטים שהוא החליט לפרסם. לפעמים, באמת, אין שם פרטים מזהים כמעט, אבל אם זה המצב - כנראה זה מה שאותו אדם רוצה. לכן, עלינו לקבל בהבנה את העובדה שלא כולם מעוניינים (מסיבותיהם הם) לחשוף פרטים מזהים. זה היופי של האינטרנט. יש שיראו את זה כחסרון - יש שיראו את זה כיתרון... שבת שלום, ארנון

למעלה