את מי הייתם רוצים לראיין?

שרימפי

New member
את מי הייתם רוצים לראיין?

אם הייתם במקומו של גיל, מי האדם שהייתם רוצים הכי בעולם שישב בכסא המרואיין מולכם? וכמובן למה... תשובות של "עצמי" מתקבלות. כמובן שעם נימוק
אני למשל הייתי נורא רוצה לראיין את דנה אולמרט, הבת של ראש הממשלה אהוד אולמרט. למה? הייתי רוצה לשמוע קצת יותר על איך זה לגדול בבית של פוליטיקאי, איך זה לחיות עם התגובות ברחוב וגם לשאול אותה איך במשפחה קיבלו את היציאה שלה מהארון. מה אתכם/ן?

cinematican

New member
רוצה לראיין את גלית גוטמן

אחרי טקס מלכת היופי שכולם אמרו שהוא היה מכור מראש אולי היא יודעת כמה פרטים או שהיא עסוקה מדי בהקלטות של הדיסק החדש שלה ואף אחד לא סיפר לה מה הולך מאחורי הקלעים...

שרימפי

New member
זה לא משהו שאומרים

כמעט כל שנה בטקס מלכת היופי...? אני שמח לספר שאני לא ראיתי, נראת לי תחרות מפגרת במידה מסויימת.

זקנים חכמים וטובים.

כמו ליובה אליאב, למשל. או, איזו אשה זקנה חכמה שאפילו איני נזכרת בה עכשיו...

אוהו..מלא:

את פרופסור ברוך קימרלינג, את שחר אריאל (בנו של מאיר), את אוהד נהרין, את צופית גרנט, את אהוד יערי, את אביתר בנאי, את אוהד פישוף, ועוד ועוד

noaa6

New member
אתמול צפיתי בתכנית של גיל ריבה

שראיין את גליה אלבין. ראיון מעניין ביותר. ואני מבקשת לקבל כתובת דוא"ל שלה. האם אפשר?

שרימפי

New member
בטח שאפשר

הכל אפשרי, רק פה אין לנו דרך לתת לך את הכתובת דוא"ל שלה. נכון שהיה ראיון מעניין מאוד? חייב לציין שהיא אישה מעוררת השראה!

ema67

New member
הירשזון

כי אולי כשיכירו יותר את האדם יפסיקו עם העליהום המטורף.. זרמון -כי הוא אלוהי...ויהיה נחמד לראות את ריבה מתמוסס שרון אלכסנדר - כי הוא נשכח מהלב ואני פשוט מאוהבת בו מה לעשות... מנשה נוי -כי יהיה אחלה בועז שרעבי -סתם כדי שיהיה חם בלב... נועה תשבי- האלוהית.. בר רפאלי - כדי שקצת יכנס בשחצנית הקטנה הזאת ושטויותיה.. מספיק רעיונות...

michael menson

New member
נתן זהבי טיפוס מרתק ביותר

הוא ישב בכלא תקופה,יש לו סיוטים מפלורוסנטים,על כן מרכיב משקפי שמש,גילוי הסרטן,ההוללות של תקופת לול,הוא היה עיתונאי,הוא רווק ללא ילדים,הוריו בבית אבות,הוא לובש רק שחור,הוא סקסי בטירוף,הוא מיני,הוא מגיש תכנית רדיו על מצב המדינה וכו'...אותי הוא ממש מרתק. ואני בחורה,אגב....

למעלה