שמלת תחרה1
Well-known member
רוצים לראות הנשיא הבא של ארה"ב, ומדוע?
נערך לאחרונה ב:
ג'ו יורגנסן, כי היא ליברטאריאנית, היא רואה בחירות ערך עליון, מעל כל השאר ומזעור התערבות המדינה בחיי הפרט.רוצים לראות המשיא הבא של ארה"ב, ומדוע?
חושב שארה"ב כבר בשלה לנשיאה?ג'ו יורגנסן, כי היא ליברטאריאנית, היא רואה בחירות ערך עליון, מעל כל השאר ומזעור התערבות המדינה בחיי הפרט.
לצערי לא, אך עדיין אני רוצה שהיא תזכה. שאלת מה רוצים, עניתי.חטשב שארה"ב כבר בשלה לנשיאה?
חושבת כמוך. ומקווה שהיותה אשה לא יפגע בה.לצערי לא, אך עדיין אני רוצה שהיא תזכה. שאלת מה רוצים, עניתי.
את מי שכיום, לא מחליפים דבר טוב ובטח לא בדבר נחות ממנו ועוכר המדינהרוצים לראות המשיא הבא של ארה"ב, ומדוע?
במה הוא נחות?את מי שכיום, לא מחליפים דבר טוב ובטח לא בדבר נחות ממנו ועוכר המדינה
בדיוק כמו גנץ, רק יותר נמוךבמה הוא נחות?
את טראמפ.רוצים לראות המשיא הבא של ארה"ב, ומדוע?
את טרמפ כמובן.רוצים לראות הנשיא הבא של ארה"ב, ומדוע?
אני לא יודע לנבא מה יקרה, אבל יש לי תחושה שהסקרים שם פשוט לא יודעים לסקור את המצב הנוכחי. הם יודעים שהם טעו ב2016, אבל טועים במה שהם חושבים שהייתה הטעות שלהם. זה די מזכיר את מכוני הסקרים בישראל שבמשך שנים טעו לגבי קבוצות אוכלוסיה מסוימות (למשל חרדים) ולא ידעו לסקור אותם כדבעי, מה ששוב ושוב השפיע על (אי-)נכונות הסקרים.יש לי תחושה שהוא באמת יזכה לעוד קדנציה למרות שהסקרים אומרים אחרת.
למה טראמפ?רוצים לראות הנשיא הבא של ארה"ב, ומדוע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.