את מי הכי אהבתם עד עכשיו

TakiGirl

New member
את מי הכי אהבתם עד עכשיו../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

אני הכי אהבתי את הבנות אבל גם את לימור ואת אריאל, הם היו אחלה במשימה:) אז המון בהצלחה להם בגמר=]

אוקיי אני יסביר פעם אחת ולתמיד

לי ולעוד 2 חברות שלי יש חבורה שקוראים לא חלפ"ר וכל אחת ממנו היא חלפרית הבנת?!

n l m

New member
אתה בזבזת ימים שלמים

ועשית תעמולות לזוג שהיה בתכנית 5 דקות לפי דעתי צריך לבדוק אם אתה מקורב למישהו ובנוסף לכך, על ראש הגנב בוער הכובע

bdbd

New member
אולי בזבזתי זמן

אבל לפחות אני יכול להסתכל על עצמי במראה ודרך אגב מה הקשר ל"על ראש הגנב בוער הכובע" תאמת לא הבנתי!?!? מעבר לזה סחתין כתבת בלי שגיאות כתיב יפה מאוד!!!!

bdbd

New member
לא אכפת לי אם הם לא יחזרו

מה שכן עצוב לי שבתכנית שאמורה לסמל צו פיוס הגינות כבוד אחד לשני מראים זזזזבבבבבללללל!!!!! ואנשים חסרי אופי מוסר (ואצל לימור גם קצת סופר אגו לא מפותח)אנשים כמו אוהד וישאל המשתמטים אריאל הגזען השחצן ולימור ה...... עזוב יותר מדי ארוך הם אלו שממשיכים ותאמת אני לא קשור לאף אחד מהם מעבר לזה נראה לי שבאיזה שהוא אופן אתה גר קצת בצפון לא???? מה כל כך מפריע לך שבזבזתי את זמני על זוג שהיה 5 דקות בתכנית למה זה מפריע לך?

oriyahay

New member
הודיה וחי

חברה מספיק עם השטויות שלכם אין על הודיה וחי הזוג הכי טוב שהיה בתוכנית ארירל ולימור רק הפריעו לכולם ישאל ואוהד סתם פחדנים ובגלל זה הודיה וחי נפלו הבנות (יהודית ו ... אני לא זוכר ) מאוד חמודות אבל לא כל כך מתאימות למשחק הזה הודיה וחי היו הכי טובים מכולם אני לא צריך להזכיר לכם שהם הגיעו שלוש שעות לפני כולם לחוף וחיכו לניר ונעם וגם וחי לנכנס לקייק ו...... יש עוד הרבה סיפורים בקיצור הזוג הטוב הם הודיה וחי ולהפקה מה קורה עם ההצבעה? רוצים להחזיר את הודיה וחי לתוכנית נמאס לחכות תגידו כבר תאריך

אתה כ"כ בטוח שהם פחדנים../images/Emo35.gif

אולי בגלל שהם ראו שהם הגיעו ראשונים הם הבינו ששאר הזוגות אוליי פחות טובים ורצו לעזור להם במחשבה שהודיה וחי יכולים לנצח גם בלי עזרתם של ישאל ואוהד "הטובים"(הכוונה היא לא במרכאות) אז אולי הם רצו לעזור גם לשאר הזוגות
אין סיכוי שחי והודיה יחזרו כי אין SMS בתוכנית הזאת(וטוב שכך)- יש את סבב ההצלה שבו משתתפים רק הזוגות שהגיעו שניים בכל סבב
ההפקה לא קוראת פה..אז שוב- חבל על המאמצים

oriyahay

New member
"היחידה"

כן אני בטוח שהם פחדנים הם באמת עזרו לזוגות החלשים יותר אבל לא מטוב לב אלא מהמחשבה שהם בגמר ולנצח את חי הם לא יכולים אז הם קיבלו מתנה מההפקה להתחרות עם חי מבלי לקחת סיכון פשוט או שהם מעיפים אותם או שלא אין להם סיכון בכל מצב הם בגמר ( רעיון מטופש של ההפקה נותנים לבן אדם להחליט נגד מי יתמודד ?!?!?!?) ואם שאר הזוגות פוחת טובים זה אומר שהודיה וחי צריכים להיות בגמר לפחות על זה אנחנו מסכימים. וכן ההפקה כן קוראים כאן!!!!! אני מקווה שהם גם מתיחסים לאנשים שכותבים כאן סבב ההצלה לזוגות שהגיעו במקום השני כבר צולם והגמר עדיין לא אני לא יודע מתי יצלמו אותו אבל מקווה שיש עוד זמן להפקה לקבל החלטה נבונה וכן לעשות הצבעה של SMS אז תהיה לנו אפשרות להחזיר את הודיה וחי

oriyahay

New member
הודיה ה

כל ההודעה הקודמת כתבתי שהם לא יכולים לנצח את חי ושהם פחדו מחי אבל אני חושב שבגלל החיבור המדהים שהיה בין הודיה לחי היה לחי את הכח לנצח את כל הזוגות אם חי היה משובץ עם בן\בת זוג אחר הוא לא היה מצליח לעשות לכולם את מה שהוא עשה עם הודיה (עד שההפקה החליטה להתערב ולהרוס) הודיה(החיבור הזה)נתנה לו את המוטיבציה נראה שהיה להם טוב ביחד בקיצור להודיה יש חלק לא קטן בסיפור אז הודיה מקווה לראות אותך שוב אצלי בבית כל יום ראשון ערוץ 2 הודיה וחי אתם גדולים

אתה חי באשליות....

עזוב אין לי כוח להתווכח
אתה פשוט לא מבין שאין SMS בתוכנית הזאת
יו כנראה שלא

TheBlackFairy

New member
זה לא יעזור לבקש את זה../images/Emo60.gif

כל הזמן, חי והודיה, לא יוחזרו לתוכנית
. ואם אתה רוצה שמתמודדים יחזרו לתוכנית, אז יש פורום אחר שבתוןכנית שלו מחזירים מתמודדים לתוכנית, אז אתה יכול ללכת לבקש שם ונראה מה יעשו
. אז,
, תפסיק כל הזמן לבקש שהם יחזרו כי לא יעזור
.

למעלה