את מי יאשימו עכשיו?

Tami661

New member
מה שבטוח זה לא את הספינינג... כי!!!

במתנ"ס המדובר מתאמנים, למיטב ידיעתי, על אופני קייזר

בחייייייייייייייייייייייייייייייך..

ואיזה אישור הם דורשים? איזה? ההולמספלייס המדופלם... שנה שלמה נכנסתי בלי אישור ביקשו לא נתתי לא ביקשו יותר כשחידשתי ביקשו שוב הלכתי לרופאת המשפחה ההיא לא מכירה אותי בכלל רומניה עם עקבים וטונה צבע על הפנים לקחה דופק ולחץ דםשאלה מה זה הדופק הזה עניתי כתבה פתק הבאתי להולמס וזהו חחחחחחחחחחחחח ומה? כעת אני בדוק? כעת מישהו שם בכלל יודע שאני בריא וכשיר? אז תראי אני אישית עושה בדיקה מקיפה כולל ארגומטריה כל שנה במסגרת העבודה אז אני באמת יודע באמת מה מצבי ומה יש או אין לי את הלב שלי בדקו כבר מכל הזויות ובכל המצבים אבל בהולמס לא יודעים שמה מכירים את הפתק של הרומניה כלום מפיש נאדה הם בכלל לא יודעים כמה שאני חולה הם בכלל לא יודעים איזו מחלה קשה יש לי וכמה שאני מסובך איתה הם בכלל אין להם שמץ של מושג שאני סופני חחחחחחחחחחח תסמונת ספינינג קוראים לזה יממה בלי... והגוף מתחיל לקבל עוויתות כאבים וסבלים נוראיים אין אין אין לזה תרופה ברפואה נכון להיום והם בכלל לא יודעים שמה בהולמס רק רואים אותי בא כל יום ולא מבינים למה פתק מרופא...

tigra1

New member
ונראה כמה רופאים התנדבו לתת אישור

נראה באמת כמה מהם יאשרו אם נסמוך על הרופאים בנוגע לזה נשאר בלי מתאמנים

shiri 80

New member
לא יודעת את מי

אבל זה בהחלט מזכיר לי ללכת לעשות ארגומטריה שוב..עבר זמן .. אגב מעניין שאין כמעט כתבות על "בן 35 התמוטט לאחר ריצה של עשרה ק"מ.." שיהיה

Gspin

New member
אמרתי את זה בעבר

צריך לשנות את החוק ולאלץ את כל המעוניין לעסוק בספורט במסגרת מועדון (קאנטרי, קבוצה וכיו"ב) לחתום על ויתור, ביודעו שלספורט יכולות להיות השלכות כאלה, בין השאר. כל בריא, או חולה יכול לרוץ עד למוות או לשחות עד למוות, ללא מסגרת של מועדון ספורט.

ennicka

New member
ומה עם פגיעות שבאמצע?

לא כל אימון נגמר במוות, וכבר נתקלתי במאמנים שהשעור שלהם הוא פוגעני ברמות אחרות. נסיר מהם אחריות גם מזה? מה שחליל כתב נכון, הבדיקות שנדרשות היום הם מגוכחות (למרות שהרופאה שלי היא דווקא צברית צעירה וחביבה....
). במקום ויתור, יותר קל לדרוש פשוט בדיקות רציניות שיתנו תמונה אמיתית על מצב בריאותו של המתאמן.

P u s s i c a t

New member
לדעתי?

נכון שחובה לדרוש אישור. אבל זה לא מספיק כי אם המתאמנים עברו משהו לפני השיעור (אימון קשה במיוחד מסוג אחר, לחצים בעבודה, כמעט תאונת דרכים שעוררה לחצים בחזה וכד') או שיש להם משהו שלא עלה בבדיקה - האישור הפאתטי שמבקשים במכונים לא יעזור. מה שאותי הכי מטריד בכל הכתבה הזו הוא העובדה שעד שהגיעו הצוותים הרפואיים מתאמני המכון עשו לו החייאה.... כאילו... יש מדריך בחדר. הוא לא אמור לדעת לבצע החייאה במקרה הצורך? לא אמור להיות מישהו שעבר קורס עזרה ראשונה (ולא לפני 200 שנה) במכון שעוסק בפעילות גופנית? או בכלל מאגד בו אנשים? הייתי בטוחה שזה חוק במכוני כושר בנאדם יכול גם סתם להתקל באופניים אחרות בהליכה, ליפול ולהחבל בראש. ואז? יש לו בדיקה רפואית. הוא בסדר. אבל מי עושה לו החייאה? זה הדבר שהכי הקפיץ לי את העין במקרה הנ"ל. למה המתאמנים הם אלה שסייעו לו ולא המדריך?

למעלה